HelpBook сигнал: Полицаи нарушават закона... в бус лентата

Читател със сигнал в платформата на Investor Media Group
Обновена: 13 дек 2018 18:04 | 13 дек 2018 18:00, Анисия Иванова
31
HelpBook сигнал: Полицаи нарушават закона... в бус лентата
Снимка: Helpbook.info

В платформата Helpbook.info получихме сигнал, придружен от снимка, за това как хората на реда нарушават закона.

"Страхотен" пример, запечатан на снимката, приложена към сигнала, господа полицаи! Вие, на които е служебно задължение и морален дълг да съблюдавате за спазването на законите и да налагате законност, арогантно газите закона в буквален и преносен смисъл, бидейки в BUS лентата, без право да бъдете там.

Чудя се дали господинът/господата в този полицейски автомобил са подали поне сигнал, че BUS лентата е пълна с нарушители, или са си затворили очите и за това, добавяйки към виновното си действие и виновно бездействие.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КЛдонякъде съм съгласен с теб и може би ще е добре да бъде подложено на обществена дискусия дали да отпадне bus лентата по целия Малинов в двете му посоки
2
0
 
10
 
! Отговори
КЛ преди 5 години
Булевард "Ал. Малинов" е лош пример за изобличаване на шофьори каращи в бус лентата. Твърде тесен е, а и самата лента прекъсва преди светофарите. За "Цариградско" съм съгласен, че е лошо да се кара в бус лентата и се затруднява движението на градския трансапорт. Но там редовно се правят проверки и се глобяват шофьори.
1
6
 
15
 
! Отговори
бус vs BUS преди 5 години
Може би логиката им е, че е бус и мястото му е в BUS лентата :)