Най-голямата "пушилка" пред НС: Тревата за лични цели - легална!

МВР се занимавало с това, вместо с истинските престъпления
Обновена: 20 апр 2019 18:04 | 20 апр 2019 18:03, Веселина Йорданова
293

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Младежи се събраха, за да направят "най-голямата пушилка на едно място" пред сградата на институцията, която упражнява законодателната власт в държавата - Народното събрание.

Искането на събралите се е само едно - декриминализация на притежаването и отглеждането на малки количества марихуана за лични цели.

Според младите хора тревата не трябва да е престъпление в България, както не е в голяма част в европейските държави и САЩ, предаде БулФото.

Освен това полицейските сводки и статистики били пълни с младежи, задържани с минимални количества от растението, вместо органите на реда да разследват и задържат истинските криминални лица.

Хората зад проявата смятат, че законът, който криминализира употребата на марихуана, просто не действа, тъй като за последните 15 години българите, опитвали я в живота си, са се увеличили пет пъти.

Протестиращите настояват да се разреши и регламентира отглеждането и преработката на всички продукти от индустриален коноп - семена, влакна, дървесина, цветна и листна маса, биомаса и корени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До аз-ътМоля дайте пример с хората които бихте искали да имате деца ,да наемете на работа да ви станат приятели?Покажете пример.Моля без господин Ердоган или господин Путин.Нито китайският вожд защото Китай е най-големият производител на синтетични наркотици в светът.Тия на снимката искат да си го направят като в Холандия или Канада.Пуши им се отиват до магазинчето и си купуват.Без да се притесняват,че могат да ги вкарат в затворът за 10 год например.Щото в моментът е така.
52
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествен зъвършек на прехода, това е бъдещето на ЕС и на БГ, наркомани и *** и афганистанци и африканци. Отровено общество мисли за БГ.
51
4
 
4
 
! Отговори
Дънди преди 5 години
до Аз-ът ти си клавиатурен боец, яви се очи в очи с момчето. После да не ревеш. Бързо съдиш за материалното състояние на човек,и кой как живее.
50
9
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Тотална деградация на обществото....
49
6
 
2
 
! Отговори
Xомосеkсyално cuднu преди 5 години
А аз тук се гърча под моста Харбър Бридж и ми се налага да танцувам като стрептизьорка и зажаднелите шофери ми хвърлят пачки от прозорците на колите си и пак се прибирам в кашона си броейки пачките,нали обичам шума на пари
48
12
 
14
 
! Отговори
ss преди 5 години
бъдещето .... надрусани сополанковци ! Вместо да ревът да си кажат от де са купили дрогата и така полицията ще задържи истинските криминални лица !
47
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия Па с какви проблеми занимават депутати, общество???Аз не мога да си засея жито и слънчоглед. Това що дедо е правил до преди ТКЗС-то. Тия реват за тревата!!!
46
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
........, и след това да се легализира носенето и употребата на оръжие, пак за лични цели! алооо искащите от пушилката, май не само сте пушили!
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направо тези протестиращи да основат една партия и като нищо ще влязат в парламента.
44
10
 
14
 
! Отговори
ss преди 5 години
наркомани....
43
15
 
21
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Айде един социален експеримент. Модерно е напоследък. Това на снмимките е БЪДЕЩЕТО. Разгледайте лицата им, спокойно и без да бързате. 1. На кого от тях бихте поверили спестяванията си? Здравето си? Детето си? 2. От кого бихте искали внуци?3,Кого бихте наели на работа?4,За кого бихте заложили пари, че ще ннаправи нещо с живота си: хирург, учител, нобелов лауреат, фирма ще отовори работа на хората ще дава, изобретател ще стане?Вдигай столовете, мий пода, гаси лампите, заключвай И БЕГАЙ! !!!
42
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да се легализира и отглеждащите трева да получават субсидии.
41
2
 
12
 
! Отговори
Гошу Боклука преди 5 години
Ми добре съм си тук. Австраляяя е моя мечтан рай преди да замина там. Когато видях операта на брега на залива с величествения покрив ,че получих шок и припаднах и чак след 10 дни съм се свестил в болницата и започнах да пафкам под моста харъбр бридж и да работя по секретни говърмент проекти за да си плащам стоката.Ай ногу посдрви от австраляя
40
12
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Тревоман------Комунистическа руска гад или не- АЗ ИМАМ БЪДЕЩЕ. Ти не! Твоето бъдеще е, да живееш с вашите докато умрат. В панелката. Ако ти не получиш инсулт от пушиляка преди майка си. След 4-5 години, когато на вашите им писне от фирмите за бързи кредити да им лепят бележки по вратата заради дълговете ти ще те изгонят. Ще се опиташ нещо с музичка по клубовете да прокопсаш но няма да стане. Ще бачкаш по строежите. Накрая ще свършиш като Яворчо от ГравитиКо. Сам. С разбита глава в стената.
39
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5Направо да арестуват всички с 5 грама и Радев да ги награди с медали.
38
1
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Шмъркачът на кокаин Лили Дългото бедро, по прякор - Емил Кошлуков, е твърдо против!
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 29Отглеждането е земеделска работа.
36
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Само питамНарочно не се легализира тревата в България за да може да се печели повечеБългарите трябва да се борят за права
35
28
 
19
 
! Отговори
От 32 преди 5 години
Тревата е въвеждащ наркотик, сиреч начинаещите наркомани почват да се дрогират с нея и продължават с нещо друго.
34
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално е да се легализира тревата. Така е в развитите страни.