Борисов иронизира: На "Позитано" и оставка не могат да подадат!

За премиера темата е не случващото се в БСП, а в технологиите
Обновена: 17 юни 2019 11:26 | 17 юни 2019 11:26, Веселина Йорданова
236
Борисов иронизира: На "Позитано" и оставка не могат да подадат!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На "Позитано" 20 даже и оставка не могат да подадат. Така премиерът Бойко Борисов лаконично отговори на въпрос как ще коментира процесите в БСП.

Още по темата
Борисов заяви, че темата не е интересна и на дневен ред е технологичната - за суперкомпютъра, който ще заработи у нас.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова, която вчера обяви пред червения конгрес, че остава на поста си, пък благодари на "всички честни, искрени и безкористни социалисти за позицията по отношение на случващото се в БСП".

"Вчера не ставаше дума за главата на един председател, ставаше дума за съдбата на една партия, за морала в нея и за почтеността в политиката. Вашият морал и почтеност победиха парите и задкулисието. Има в България една партия, за която идеите са по-силни от сребърниците. Върнахте ми надеждата, че с вас можем да направим промяната в България. Продължаваме заедно. Приемете моето уважение, социалисти", написа Нинова в профила си във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНЯКОЛКОТО ТРОЛА НА герб НЕ ИСКАТ ДА СПРАТ ДА ЯДАТ ОБЩЕСТВЕНИ ПАРИ ЗА ГЛУПОСТИТЕ КОИТО ПИШАТ. Даже не ги касае, че стабилното им управление на фона на нестабилното но контролирано от съд в Румъния а не безнакозано, е жалко по резултатите си. Какво щеше пък да е ако е нестабилно.
167
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Усещам,че много червени " юнаци" ще отговарят за писанията си тук пред съда !Чашата скоро ще прелее и ще се потърси отговорност за клевети и пропаганди .Опичайте си акъла и внимавайте ,когато пишете за купуване на гласове и други пропагандиращи твърдения !
166
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АЛО, РОВЕЩИЯ В АЙ ПИ АДРЕСИТЕ. Да не стане така че да го отлежиш това ровене? ОТКОПИРАНО Е.
165
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименС ДЕЛОТО ИВАНЧЕВА СТАНАХТЕ ЗА РЕЗИЛ. ОТ него сте загубили хиляди гласове. Продължавайте. Резултатите от ромските секции светят като плюнка на челото. Защо се разпознавате. Или секция, от роми с бутнати къщи, която гласува за ВМРО е нормален вот, а преди това ваша секцийка. ОТИВАТЕ СИ В ЗАТВОРАА АМА ВИЕ И ТО В КИЛИЯТА НА ИВАНЧЕВА ЩЕ ЛЕЖИТЕ, ВСЯКА БЕЗНАКАЗАНОСТ ТЪПКАНО СЕ ВРЪЩААА.
164
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова е бита карта.
163
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
герб ВИЕ ЛИ СТЕ ЗА ДУМА, КОГА СТЕ СПЕЧЕЛИЛИ ИЗБОРИ, ТАКТИКАТА ВИ Е ДА ПУСКАТЕ ПАТЕРИЦИ, КОИТО ПЛЮЯТ ПО ВАС, КРАДАТ ЕЛЕКТОРАТ НА бсп И НАКРАЯ ВИ ПРИСТАВАТ. ВИЕ И ПЪРВИТЕ СИ ИЗБОРИ НЕ ГИ СПЕЧЕЛИХТЕ ЧЕСТНО А С ПОМОЩТА НА ГОЦЕ И НЕГОВИТЕ МАЖОРИТАРНИ КАНДИДАТИ, КОИТО БЯХА СПЕЧЕЛЕНИ ОТ КОАЛИЦИЯТА герб-дпс, ОТТОГОВА ВИ Е ТУРСКИЯ ПРОФИЛ НА ПСЕВДОПАРТИЯТА, ТРАНСВЕРИСТКА НА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ, НЕФТОПРОВОДИ И ГАЗОПРОВОДИ ОТ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВАШАТА РОДИНА ТУРЦИЯ. АЙДЕ СЕГА ПОНЕЖЕ ПАК СТЕ ГОЛА ВОДА СЛАВИ АКТИВИРАТЕ
162
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Купи ромите ???Как така твърдиш това ? Знаел ли,че е наказуемо пподобно твърдение ?
161
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 158ПРИ ТОЛКОВА НЕГЛАСУВАЛИ ЕВРОИЗБОРИТЕ СПЕЧЕЛИ ТОЯ, КОЙТО НАРЕДИ НА СОЦИОЛОЗИТЕ ДА ВДИГНАТ С ПЕТ ПРОЦЕНТА РАЗЛИКАТА И КУПИ РОМИТЕ. ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ.
160
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да благидарим на ББ ,че ни избави от комунистическата диктатура и направи от БСП цирк !Цяла България се смее и подиграва на БСП и Нинова !ХагагахахахахагаЖалки комунистически животни !
159
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Готин си е Бойко. Аз го харесвам.
158
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 150България по времето на Борисов встъпи с 43 стандарта покупателна способност по евростат, а Румъния с 38. Днес 12 години по-късно, стабилността е такава - България наистина е стабилна защото се е повишила само с 6 стандарта да 49, а Румъния с лошото нали ляво управление, громено от тамните олигархомедии е с ...колко 63 стандарта. ЧЕСТИТ ГЕРБАВ ЗАСТОЙ! чЕСТИТИ ОПАШКИ И ЗАДРЪСТВАНИЯ ОТ ГЪРЦИЯ С РУМЪНСКИ ТУРИСТИ - ЦЕЛИЯ НАРОД Е ЗАКАЧИЛ ОТ РЪСТА НА СТАНДАРТА. ТУК САМО ГЕРБАВАТА ШАЙКА.
157
1
 
8
 
! Отговори
До Борисов преди 4 години
Много те е страх от Нинова. Как добре щеше да си живееш, ако тя не ти пречеше, пък и не можа да я "нахраниш".
156
0
 
12
 
! Отговори
Х преди 4 години
Ако всеки преглътни егото си, както направи Нинова, няма да има такова напрежение. Това го могат силните и разумни личности, а не станишковците, к. С лакти и нокти се бият за партийна власт.
155
9
 
0
 
! Отговори
До 158 преди 4 години
Хахахаха,много оригинално !Браво ! ,кажи кой спечели евроизборите и изчезвай !
154
14
 
3
 
! Отговори
Решетников преди 4 години
Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.
153
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корнелия - социално слабите медии, до една на олигарси я обиждат и чернят, а хвалят Бойко, следователно ще гласувам за БСП, защото това е антиолигархичната партия в момента. За ГЕРБ е редно да гласуват олигарсите и да намалеят заблудените от олигарсите. Реално основание да гласуват за ГЕРБ имат 1 процент от населението.
152
7
 
3
 
! Отговори
До 150 преди 4 години
Оглеждам се ,съжалявам,че не мога да кача снимка и да ти покажа от къде ! Напротив-нагаждачите бяха при комунизма ! Сега който е кадърен или който се труди успява,за разлика от партийните назначения и преференции ! Не се кланям на Борисов,но с всичките му грехове и недостатъци,е факт,че България никога не е била толкова икономически стабилна и българинът с такова самочувствие на европеец.Вече не ходим на запад ,за да работим,а на екскурзии.Нещо,което комунизмът не позволяваше !
151
6
 
4
 
! Отговори
Курнелия за смях... преди 4 години
Хората от село Шарково разказват, че *** Нинова и козата, която тя прегърнала носели еднакви фланелки с надписи Герб ни убива....
150
2
 
6
 
! Отговори
Корнелия Нинова преди 4 години
Давам на ГЕРБ последните 10 ПРОЦЕНТА олигарси в БСП, ОСТАНАЛИТЕ 90 ПРОЦЕНТА ОТДАВНА СА СПОНСОРИ И ЧЛЕНОВЕ НА герб. хахахахахахахахаБойко му е много голяма мъка, че не е лидер на БСП.
149
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Попитали радио Ереван - Какво е общото между ГЕРБ и Севернокорейската комунистическа партия? Общото е че в Северна Корея комунистите избират Ким Чен Ун с 99,98 процента от гласовете, а в ГЕРБ бате Бойко със 101 процента за партиен вожд.