Борисов обобщи разговорите за постове: Достатъчно ни се подиграват!

Премиерът предложил Андрей Пленкович за шеф на ЕК
Обновена: 2 юли 2019 13:40 | 2 юли 2019 13:28, Веселина Йорданова
195
Борисов обобщи разговорите за постове: Достатъчно ни се подиграват!
Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов предложил хърватския си колега Андрей Пленкович за председател на ЕК.

"Сега всеки предлага и казах – ето още варианти", каза той пред журналисти на въпрос относно разговорите в рамките на ЕНП.

Борисов потвърди, че ЕНП държи на председателското място на ЕК и се аргументира, че то се полага на партията-победител.

Още по темата
"В същото време сами не можем да вземем нито един пост, без да се намери вариант, затова има десетки варианти", каза още българският министър-председател.

Според него Кристалина Георгиева е най-подходящият кандидат за поста, но не събира подкрепа.

"Демонстрираме висша степен на "прозрачност". Често обичат да критикуват страните от Източна Европа, тук го виждаме в пълен обем. Вече достатъчно ни се подиграват, така че да се надяваме днес да има някакво решение, коментира министър-председателят преди началото на извънредното заседание на Европейския съвет в Брюксел днес.
 
"Дотук всички сме чули за кое няма начин, вече втори-трети ден. Ние до този момент знаем срещу кои сме против. Да се надяваме днес да намерим около кого да се обединим", добави премиерът.

Помолен да коментира поведението на европейските депутати, които днес по време на европейския химн отказаха да станат, а други обърнаха гръб, премиерът Борисов подчерта, че това си е тяхна работа.

"Защо отиваш там? Можеш да отидеш в Съветския съюз, в Китай, Индия и там да станеш депутат като ти харесва повече. Отиваш и обръщаш гръб - не го разбирам. По-добро място от Европа няма", добави министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
14
 
! Отговори
1 преди 4 години
др. борисов,ще кажеш присмиват ми се,не присмиват ни се,защото на обикновенния български народ,няма за какво да се присмиват,отнася се за теб и твоите другари от герб-комунисти.
35
4
 
16
 
! Отговори
Бррррръ преди 4 години
Лоша работа! Трети ден се поти, горкият! А той е свикнал да назначи всички за 2-3 секунди, да позира 5 минути пред куpвeнcкитe медии и да се отдаде на тенисче, малко пас, малко плацикане в басейнчето, сетне карти с тайфата. Иска тези, които дават парите да го питат кого да изберат! Той тук пита ли тези, на които хвърля милостиня кой да прати в Брюксел?
34
9
 
24
 
! Отговори
334 преди 4 години
Докъде стигнахме . Този да реди кадрите в ЕС! Даже го дава и обидено! Я си позволи подобен тон с Путин...
33
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глашатаят на есето няма почивен ден.След като се изложи сТимерманс смалоумното камерно кино,започва да замазва,ама размазва.Ми ти бебанкя ,направи себе си и страната низа подигравка.Предлага хърватин.ООх!Ние сме само за опитни зайчета там.
32
7
 
15
 
! Отговори
Бряхххх! преди 4 години
Каквито и избори и постове да се обсъждат, нашият издига Кресталина, сетне я оттегля и влиза следващия! Както Гаргамела - водача на листата се оттегля и влиза Дебелаца! Намират по престижен пост на Дебелаца и влиза Раца! И тая не можах да запомна точно как е по паспорт! Тук я представя като Неделчева, там - Габреел, а за будните форумци си е Гаргамел.
31
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямаме твърда държавна политика, бутаме се само където ни е изгодно, на последните места сме в ЕС по всичко, не сме и фактор на Балканите, премиера английски не говори, неадекватен е и тн.И аз да съм и аз ще се подигравам на тея полу и**оти.
30
2
 
18
 
! Отговори
музикант преди 4 години
Хайде сега пък химнът бил глупост.Бетовен и той е виновен.Ами да попеем ,,интернационалът"?Че те в Л. Америка го пеят, а ходят гладни , като камбоджански кучета.
29
8
 
16
 
! Отговори
Бойкоооо преди 4 години
Дори и от Бсп знаят, няма вече Съветски съюз. И Винету дори знае. Просто дебело дерибейче в Европа с ръце в джобовете и его до небесата. Рано или късно всеки губи властта, но ти как ще го преживее, както не можеш да губиш с достойнство, не знам
28
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Здравейте, африканци! Мамун-председател подиграват, че за зоопарк?
27
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кадрите на ЕНП - евроатлантици та дрънкат. Това демократично ли е, някакви хора се крият някъде и си избират кой да ни управлява. Все едно Мадуро да събере най-верните си генерали и да каже да се обединим около моята кандидатура и да ме изберете мене щото съм най-убаф.
26
7
 
24
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Нали разбирате,че в Европа нищо не зависи от бившия комунист Бойко Методиев Борисов.
25
3
 
20
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
Бойко първо предизборно развежда тука тоя Вебер като мечка из страната, миналия ден баба Меркел от Япония като каза уверено, че Тимеранс е човека, баце и с него преговаря, сега вече не знае на къде да поеме, къде да ходи да се моли.ЕС не е било по разединено и няма как да имаме обща европейска политика във вида и каквато си я представят в ЕП. Единствено икономически съюз със собствена армия има някакъв смисъл, ама не, те искат да пробутват "прогресивни политики", еми ето какво става....
24
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бокова да стане ха ха ха
23
21
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Хахаахааааа, как болиииии, а комунягииииии! Еднокнижника, Боко, тимбата... ама ва таранига като ръчна количка на всички избори :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
22
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как няма да ни се подиграват, като предлагаме тази "изключително добре подготвена" (но за какво) Сталинка Георгиева, която злополучно приключи напъните си за генерален секретар на ООН и подля вода на наистина подготвената е международно призната своя сънародничка Ирина Бокова! Сега тази напориста .... я бутат за пост в ЕС. Срамота!
21
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като няма по-добро място от Европа що купуваме американски таралясници, а не купуваме европейски, искаш постове ама сега всеки ще те отсвири щото си слуга и марионетка на САЩ. Като харесваш нещо бъди лоялен към него и то ще ти се отплати. Не може да се въртим като фурнаджийски лопати. Още в библията е казано, който служи на два господаря рано или късно ще предаде единия. Шенген ?
20
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой ще управлява ЕС ще каже Американския Еврейски Комитет
19
4
 
18
 
! Отговори
Такива преди 4 години
"ЕВРОДЕПУТАТИ" са отишли заради ЗАПЛАТИТЕ и да си осигурят живот в "лошия Запад": щом като НЕ СТАВАТ на Химна на ЕВРОПА>Вероятно за пример им са спортисти на САЩ-тъмнокожи, коИто ПРЕНЕБРЕГВАТ химна.( а какво ще работят, ако не тичат и ритат или хвърлят ТОПКА??)Та и "нашите евродепутати искат да се приравнят с онези от САЩ.ТРЯБВА НЕЗАБАВНО да се отзоват в съотв. страни: ЕП не е казарма, насила да те е пратил някой: ВЕДНАГА ОБРАТНО ОТКЪДЕТО е дошъл!ТОЙ е ВРЕДИТЕЛ, а не СЪЗИДАТЕЛ в ЕП.
18
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов обобщи разговорите за постове: Достатъчно ни се подиграват!---Не, НЕ НА НАС, на ТЕБ се се подиграват, от 2009-та насам! :)И не е достатъчно, защото изчепките ти нямат карай, неизчерпаем си. :)Докато се произнасяш пред света за щяло о нещяло, ще ти се подиграват. :) :)
17
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля вие сте за подигравка осем лева за два канала резил моля Булсатком оправете Сити тв и скат за Ловеч нещо са отпуска или цялата телевизия е отпуска