Ще има ли червен кандидат-кмет за София? Нинова: Пилците се броят наесен!

Соцлидерката препоръча на Борисов да си запази силите за кампанията
Обновена: 27 авг 2019 15:59 | 27 авг 2019 15:13, Веселина Йорданова
99

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП казва в началото на септември ще има ли червена кандидатура за София.
Още по темата
За момента лидерът на социалистите Корнелия Нинова даде да се разбере, че от партията ще търсят широк фронт и обединение на всички, които искат да променят "модела на феодалните управления на общините на ГЕРБ".

"Борисов изглежда много нервен и звучи много обречен за София", каза тя по повод призива на лидера на ГЕРБ и премиер от тази сутрин социалистите да издигнат свой кандидат. По думите на Нинова не трябва да се изключва и единият, и другият вариант, но с думите си Борисов се месел във вътрешни партийни дела.

Тя коментира още, че "пилците се броят наесен" и че премиерът "тича доста пред вятъра".

Ние още не сме обявили кандидат за София, още не сме приели платформата си, а той вече ни определи като популисти, коментира Нинова и препоръча на Борисов да си запази силите, защото щели да му трябват до края на кампанията.

Соцлидерката изтъкна, че ще се търси промяна на слогана на София, който бил "ремонт на ремонта и проверка на проверката".

БСП ще има пленум на 3 септември, на който ще одобри първите стотина кандидат-кметове, издигнати от общинските структури.

"Да запазим спокойствие и да проведем хубава, аргументирана кампания, която ще я имате, когато приемем платформата за какво ще се борят нашите кандидати в София и страната", призова Нинова.

Социалистите напомниха искането си към АПИ и МРРБ за даване на разрешение за проверка на 46 точки или участъци от пътната инфраструктура, отправено преди 9 месеца.

Според тях то се отлага с всякакви поводи, защото от прокуратурата е установена фалшификация в пробите на асфалта при ремонта на отсечката при Своге преди 3 години.

Асфалт не се яде, но асфалт се краде, г-н Борисов, каза Георги Свиленски.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
14
 
4
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Победа на ГЕРБ в изборите не е победа за България. Просто е.
35
3
 
25
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Наесен другарката Импексова ще брои и кътка едни пилци, дето се въдят по дворовете и курниците в с.Крушовица ... !!!
34
8
 
0
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
До Гербер 38Нещо не съм наясно и пак ще го повторя защо мислиш, че БСП ме интересува???
33
1
 
20
 
! Отговори
бай Спиро преди 4 години
На БСП-то им изтъняха джобовете. Партийната каса е празна. Черните каси и те се зануляват. Лека вметка /писнаха срещу Ковачки, защото той се върза с ГЕРБ, и започна масово да изхвърля червените фирми от енергетиката/. За БСП гласуват сенилни соц носталгици, но най-вече разчитат на купен и корпоративен вот. И както казва техния Бог, Бай Тошо - Какво ще решаваш ти като нямаш пари бе ?!? Решава този, който има пари !
32
0
 
14
 
! Отговори
Гербер преди 4 години
Ами репертоара бе, сик тир. Казаха ти го. Едни и същи опорки години наред, и години наред загуби за бесепарите.
31
7
 
0
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
До Гербав 34 Странно и какво по-точно разбрахте???
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
личи си от снимката, че е разстроена, че менторът и, репресираният заради желания за интимни контакти, заврян зет е разследван за данъчни измами! Скоро и нея може да привикат
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ахахаахаххахахаха
28
1
 
7
 
! Отговори
Гербав преди 4 години
До ай сиктирЗащото ви разбрахме целия репертоар.
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 26От коментарите личи, че хората в България си избират политиците по снимкиРазбира се, Цецка Чачева нали не я избраха защото е грозна.Имаше една забравих й името нея не я харесваха, защото е дебела.*** па Румбата Радев е пръв убавец и го избраха.
26
10
 
5
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
До Гербав 29Защо мислиш, че БСП ме интересува май и вие гербавите сте същите като червените талибани.
25
7
 
19
 
! Отговори
ЕС форевър преди 4 години
до 27Бойко е лидер. Съсипа Станишев и Доган, съсипа БСП, съсипа Овчаров, Манолова, Нинова. Следващата му жертва ще е Румен Десиславов Решетников. Понимаеш рибята.
24
7
 
12
 
! Отговори
бай Спиро преди 4 години
Бойко управлява паласпурската Бойковците мачкат и крадат на поразия. Но разберете, че докато съществува БСП-то, особено с тая убавица начело, хората от немай и къде ще пускат бюлетинки за ГЕРБ. Щото ако дойде на власт кака ви Нела Муфтата, ще видите кон боб яде ли ?
23
1
 
15
 
! Отговори
Гербав преди 4 години
До ай сиктирЩе спечелим ми!Да не мислиш, че БСП-то ще спечели?Хахаха
22
1
 
5
 
! Отговори
Начо преди 4 години
Тая,Отзад
21
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: 25А на снимката на Бойко Борисов колко пъти драйфа?
20
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От коментарите личи, че хората в България си избират политиците по снимки и по визия, не че на ГЕРБ калинките са много приятни, ама явно им харесват такива.Говорете за политика ве *** неща.стни.
19
14
 
7
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Най-смешното е, че като чета коментарите гербавите които са сигурни, че ще спечелят пишат ли пишат давайки си кураж. Спокойно пилците наистина се броят на есен и най-важното е кой ги брои.
18
11
 
8
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
Тази пък и тя, платформа, политики, Батко ви не го интересуват такива неща. ГЕРБ спечелиха избори за правителство 2 пъти без никаква платформа, без никаква визия за това което искат да променят, идеология за бъдещето, някакви реални промени които искаме да постигнем. Не, политика на парче, строим магистрали, привличаме инвеститори, но няма план за семейството, няма план за малцинствата / работещ /, НИЩО, едно голямо нищо.
17
5
 
21
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Точно така Корне - "Пилците се броят наесен" и това ти трябва най-добре да го знаеш ... Само не забравяй, че след последното преброяване на пилците, се наложи да подаваш оставка, която после побърза да оттеглиш, така че по-леко с констатациите ... !!!

Спонсорирани публикации