Кралев убеден: България не е расистка държава!

Ние ще трябва да си напишем домашното, смята министърът
31 окт 2019 23:30, Красимир Ангелов
53

"България не е расистка държава!". Това заяви министърът на спорта Красен Кралев по повод наложената от УЕФА санкция заради скандалите по време на мача България - Англия в София.

"Надявам се хулиганите от Националния стадион да си получат заслуженото за срама, който лепнаха на обществото. Така или иначе ние ще трябва да си напишем домашното. Приемам наказанието като предупреждение за това, че е необходимо да бъдем по-активни срещу подобни деяния. Законът ни не е лош, но просто трябва да се спазва", отбеляза още Кралев пред Bulgaria ON AIR.

Освен солидна финансова глоба, националният ни отбор ще изиграе последната си евроквалификация с Чехия пред празни трибуни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Кралев е прав преди 4 години
Четейки коментарите в Интернет, човек може да остане с впечатлението, че в България само расисти, хомофоби, нацисти са останали. Но това съвсем не е така. Огромна част от хората нямат нищо против различните. Българинът всъщност е доста толерантен и добър човек. За което му свалям шапка.По интернет се изявява най-вече шумното малцинство. Хора с ниско самочуствие, комплекси, несигурни в сексуалната си ориентация и т.н. Маргинали, които животът е натикал в пета глуха.Ерго, Кралев е прав.
29
0
 
0
 
! Отговори
Ганя преди 4 години
*** в тази статия ще се сравнява с животните, щото така му изнася. В съседната статия ще се изкара извънземен, нямащ нищо общо с Дарвин, Ботсвана и т.н.*** е гъвкафффф.
28
2
 
1
 
! Отговори
До 32 преди 4 години
Брей, *** ти с животните ли се сравняваш! Интересно е, че придаваш на расизма животински черти, но все пак, я пак размисли... някой като оправя жена ти, не смята за необходимо да удуши и отрочето ти, нали! Пък бил той арабин или африканец. Затова сме хора, бе кратуно!
27
0
 
3
 
! Отговори
Коментар преди 4 години
Господин Кралев трябва да отдели няколко часа от своето време, да влезе в Интернет, да прочете малко коментари от потребители по различни сайтове ... и ще се убеди в обратното на това, което говори.
26
1
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Няма такава държава.
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЦиникШимпанзетата, понякога, се избиват и се изяждат едни-други. РОднински канибализъм. Трябва ли, да следваме поведението на всяко животно?
24
6
 
5
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Расизма е естествената (защитна) реакция на един вид, да предаде гените си нататък.Когато един лъв - завладее прайд - първата му работа е, да унищожи поколението на предшественика си.Природата не знае лицемерие - тя е реална до безжалостност.
23
3
 
5
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Какво лошо има да си малко расист?
22
4
 
4
 
! Отговори
V преди 4 години
И този ли започна да говори каквото му кажат ?Аз съм от поколението расло в две епохи - комунизъм и демокрацията :) в българия нямаше африканци и всички мюсулмани свързвахме с турското РОБСТВО.Но дори и сега хората мразят ... а това си е чист расизъм
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв расизъм, когато Джаба Хътянина е министър на спорта?
20
3
 
10
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
"Законът ни не е лош, но просто трябва да се спазва"- с едно изречение и селско простодушие, мутро-комуниста е описал какво представлява съвременен тиквостан. "Хулиганите трябвало да си получат заслуженото." Получават го всеки път, като им плащате активните мероприятия, като това да вият за Гешев. Ама тия изтрещели *** са също дресирани на всяква форма на омраза, като расизмът е една от тях. Абе нема проблем! Главата в пясъка и мантрата "не сме расисти" Не сте! Дори нещо по-долно сте.
19
1
 
10
 
! Отговори
Не е расистка преди 4 години
България е костовистка държава.Тук всеки краде и *** като за последно !!!Ще го видите в неделя политически.На мутрата ще му стане криво .
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България е костовистите държава.Тук всеки краде и *** като за последно !!!
17
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чарен ако обиди бял не е расизъм а си е просто обида..... много тънкообидни станаха боядисаните с тая толерантност
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама аз не мразя хомосексуалните. Все едно да мразя хората, болни от шизофрения. Мразя хората, които ги изкарват нормални. Все едно да ти кажат имаш шизофрения, но ти си нормален, ходи си и си живей. Какво още ще нормализират? Педофилията, зоофилията и некрофилията, а после и психопатията? Ами да, да си психопат е напълно нормално...
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 17 казвам, че сме заседнали в миналото и ценностната ни система също. Помъчи се малко да отидеш по - надолу в страницата и да прочетеш поста, на който отговорих.
14
1
 
2
 
! Отговори
Бау преди 4 години
до 18Позна ме! Аз съм! Започнах и да работя за Сорос!
13
1
 
2
 
! Отговори
Бау преди 4 години
до 16И какво общо има политиката с расизма? Или искаше да политизираш цялото нещо и да се оплачеш от властта? Най-смешното е как българина мрази не.грите, а ние не.гри нямаме изобщо. Мрази ги защото по света ги мразят и той да не е по-назад в омразата ...
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 12 ами то от 1944 до днес нищо кой знае какво не се е променило. Все едни и същи ни управляват...
11
2
 
2
 
! Отговори
men преди 4 години
от сърнелките по големи расисти нема. арапингелите са същите и мюсулманите като цяло.

Спонсорирани публикации