2 часа физическо за всички служителите на ДАНС, ако ли не - на поход

Целта била да поддържат добра форма, за да постигат по-добри резултати
67
2 часа физическо за всички служителите на ДАНС, ако ли не - на поход
Снимка: Булфото, архив

Служителите на Държавна агенция „Национална сигурност“ ще трябва да осъществяват обща физическа подготовка чрез специално предвидени за тази цел занимания с физически упражнения или вид спорт.

Физзарядката ще трябва да продължи не по-малко от два астрономически часа седмично – вторник и четвъртък – един в работно и един в извънработно време, които са последователни. Това предвижда проект на Инструкция за условията и реда за поддържане на физическата подготовка на държавните служители в Държавна агенция
"Национална сигурност", публикуван миналата неделя за обществено обсъждане, пише "Монитор".

Проектът на инструкция е изготвен в изпълнение на разпоредбата на чл. 68 от Закона за Държавна агенция "Национална сигурност", съгласно която по време на службата си държавните служители на Държавна агенция "Национална сигурност" са длъжни да поддържат физическата си подготовка по ред, определен с инструкция на председателя на агенцията.

Целта на часовете по спорт е членовете на ДАНС да поддържат форма както със специализирани, така и с общи тренировки, за да постигат по-добри резултати в работата си.

Държавните служители, заемащи длъжност главен експерт или по – ниска също ще имат изпити, които ще се оценяват с „изпълнил“ или „неизпълнил“, в зависимост от резултатите им.

Тези, които нямат възможност да посещават заниманията по физическо, пък ще трябва задължително да участват в пешеходни походи, които ще се провеждат веднъж месечно.

Самите тренировки пък няма да повлияят на държавния бюджет, се посочва в мотивите за проекта.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
3
 
! Отговори
До 35 преди 4 години
Да бе, да.....дъртите бастуни. Като искат да има кой да ги гледа, да бяха раждали деца на времето. По 5-7 на семейството. Много по-евтино е.
39
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДАНС е наследника на Държавна сигурност и Руското НКВД, които избиха цвета и елита на нацията и оставиха една разложена прослойка от сервилни мижитурки на всяко едно ниво да озИрат и разсипват България.Тесинфантиленца работели с ум те до ден днешен не знаят кой гръмна Летището не знаят колко терорист има у бг не знаят колко Ислямска държава мигрии са налети тук.ДАНС е *** с неправоспособно и улаво олигозахарид.Те нямат хал хабер от света! Ако има агенция за зактриване от *** то е ДАНС
38
0
 
22
 
! Отговори
АСДТГ преди 4 години
2 ЧАСА НА СЕДМИЦА..!?! Баси, тези ще заякнат здраво.. циркаджии!
37
1
 
16
 
! Отговори
А Вие какви... преди 4 години
...хора сте, малей! Вие сърце нямате ли да карате 150 килограмови хора по 2 часа на ден да тренират? Ме тва си е най-малкото тормоз по време на дрямка, ааа обърках се, по време на работа ;) !
36
1
 
15
 
! Отговори
Такси преди 4 години
Тест на Купър, СОБТ нормативи полиграф и пълно изследване от независими експерти за всички искащи да продължат работа в ДЕНС-инг талант шоу. Който не се включи на БОРСАТА (зеленчуковата ) Защо един полицай взима 5 пъти по малко от Денс-инг талант шоу мръшляците в ДАНС които не знаят първо защо са живи второ за какво са назначени и трето за кого работят въобще.
35
2
 
16
 
! Отговори
Полковник от ВВ преди 4 години
Тая *** от дебели .... и oтрепаци от ДАНС от които тече лой подозирам ,че ще има многоумрели още при първото 30 минутно ФП с минимално натоварване ще бликнат стотици инсулти , инфаркти и емболии.И ще трябва бедственно положение да обяви Здравната каса за ДАНСовете и Вселенският патриарг Нафорфорий да идва . За да си ги извозва по родните им села за панихиди и погребения.
34
1
 
12
 
! Отговори
селянин преди 4 години
Не трябва да е така. Трябва не физическа подготовка а физическа работа, като цепене на дърва прибирането им и друга кърска и къщна работа в помощ на болното, бедното и възрастно население на страната и ПАРТИЙНИ ВЕЛИЧИЯ включително. Така както беше преди 1989г. и такива като бащицата, кака *** и други дами и господа с червени книжки ни организираха така наречените тимуровски команди
33
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо часове за тренировка. На всеки 3 месеца да покриват нормативи за физическа подготовка пък да тренират когато си искат.
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще подпишем направо протокола пък физическото ще го караме в бългъркинг.
31
0
 
7
 
! Отговори
До 24 Гробокопач преди 4 години
Такава ли им е работата, значи правилно са преценили че им трябва спорт, когато рабитиш всеки ден с компютър много часове, трябва да спортува или след работа да си направиш задължителните 10000 крачки на ден, второто е трудно изпълнимо защото отнема много време и то в края на деня, затова е задължително спортуването за такива хора, при други профеции примерно сервитьорка всеки ден правят повече от минималните крачки и не е необходимо.
30
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Връщат добри, стари традиции наследени от МВР. Имаше един Светлин ли, Цветолин ли, който *** всичко, по-самовлюбен от Божеството и по-нагъл от Сините венци, благодарение нему всичко се разпадна.
29
2
 
8
 
! Отговори
бай Спиро преди 4 години
По - разумно е да задължават всички работещи физически труд два пъти седмично да четат по два часа ! А, тези работещи с акъла си са достатъчно разумни за да знаят как да си потдържат физическата форма !
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да разбирам, че ще им плащате по 1 час на седмица извънреден труд? В противен случай би било странно да караш някой нещо да прави в извънработно време и то без да му плащаш ......
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен26В училище си има часове по физическо, друг е въпросът, че материалната база е отврат и децата масово бягат точно от тези часове.
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А за полицаите кога? Че като ги гледам по 130 кг как едвам ходят лошо ми става само при мисълта какво ще стане ако трябва да гонят престъпник!
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А може ли това да го въведат и в училищата? Децата ни са насилствено обездвижвани още от детските градини.
24
1
 
3
 
! Отговори
И още да им въведат преди 4 години
Защо не им са въвели и курС по полов маратон! Тъкмо на агентите хем ще им е приятно, хем и ще топят мазнини, а и ще заздравят връзките по между им за да работят с желание.
23
1
 
4
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Така е! Трябва да се сложи край на дебненето на враговете на Бойко в интернет! ДАНС от интернет не излиза! Само 2 часа? Цялото време, което Службата прекарва в интернет, бройкайки за Бойко, трябва да се обърне в часове по ФП! ФП,ФП,ФП,ФеПе...ааааааааааааа!;)))
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ф.Е. ДжержинскиНе им обяснявай няма да те разберат.
21
10
 
10
 
! Отговори
Ф.Е. Джержински преди 4 години
Следващото безумие, което се очаква е всички работещи в БАН да вдигат 100 кг. от лежанка ?!?За непознатите в ДАНС по презумция се работи предимно с ум. Евентуално могат да ги задължат да прочитат определен обем специализирана литература. Отлична физическа подготовка се изисква напр. в СОБТ, известни като "баретите".