Слави дари 100 000 лв. за сестри и санитари в Александровска

Призова депутати, министри и президент да се откажат от заплатите си
Обновена: 19 мар 2020 15:47 | 19 мар 2020 15:41, Александър Попов
351
Слави дари 100 000 лв. за сестри и санитари в Александровска
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов дарява 100 000 лв. за допълнителни възнаграждения на сестрите и саниртарите от Александровска болница, които са на първа линия в борбата с коронавируса. Това обяви самият той в ефира на телевизия "7/8".

"Там работят 35 медицински сестри и санитари, които всекидневно са в досег и се грижат за болните от коронавирус. В същото време знаем колко мизерни са заплатите им. Затова дарявам тези пари, за да получат те допълнително възнаграждение", заяви той.

"Това правя аз. Но "то" не съм само аз. Ами "то" сме "ние". И като казвам "ние", се сетих за капачки за кувьози, пари за "Българската коледа", пари за един милион благотворителни акции. А си мисля, че има една група хора, които стоят отстрани на всичко това. Те получават големи заплати - от нашите пари! Те получават огромни субсидии - от нашите пари!
Те непрекъснато измислят рестрикции за нас - техните работодатели! Работят само три пъти седмично за тези пари. И сега, според мен, е времето да покажат, че са част от нас.

Затова, призовавам българските депутати, както и министрите от правителството, както и българския президент да дарят парите от заплатите си в тази криза за конкретни мерки за справяне със заразата от коронавирус. Както и субсидиите. Българските партии от парламента държат парите си на влог. Сега е време да ги използват за "ползу роду".

"В същото време има едни хора, които взимат големи заплати, които идват от нашите данъци. Хора, които налагат рестрикции, ходят по три дни на работа. Призовавам българските депутати, министри и президента да дарят заплатите си. Както и субсидиите, които партиите държат на влог. Хайде сега да видим какво могат българските политици!", заяви Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
5
 
24
 
! Отговори
Ани преди 4 години
Пак плюете, ей. Хайде вие дарете! Много ясно, че ще дарят хората с пари. Къде са другите дами и господа.... Или ограбиха държава и сега гък, не се чува. Но никой не е застрахован. Оня от горе вижда и тъпкано ще го връща!
133
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До АнонименФийби Буфе,драги!..От "Приятели" бе!..Позволих си тая малка фриволност,защото и там в един епизод се "разнищваше" въпроса с даренията и доколко те са "безкористни"...може би беше излишно,но.."ТОВА СЪМ АЗ"-..не "Льоклер",а.."ПроСоТо"..
132
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рекламата си заслужава парите! Благородния елен Слави!
131
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А с какво заслужи Александровска тази чест? Нима я е посещавал или сценаристите са му съобщили?
130
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дарява пари с омраза!
129
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време,в известен нощен бар,идваше арабин почти всяка вечер и точно по време на програмата ставаше и през сцената отиваше и на фокусника слагаше пет долара в цилиндъра! Да го видят всички,та и сега случая със Славчо!
128
1
 
0
 
! Отговори
избирател преди 4 години
До КикоЗа заглавието,ти писах приярелю.....,но ти си знаеш твоята....
127
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както някой спомена в коментарите (може и да са го изтрили ) Желю Желев е единствения държавник който си е дарявал заплатата а той е бил беден. За Слави, какво да кажа...ако е вярно че ще дари 100 бона за мед. сестрите и санитарите супер, все пак те се нуждаят от това.Все пак ми намирисва на пияр, нека реално ги дари на Александровска болница и тогава ще си говорим.
126
6
 
10
 
! Отговори
Кико преди 4 години
До избирател."Слави Трифонов дарява 100 000 лв. за..." Това не е минало свършено време. Ще бъде, когато пише: .... ОФИЦИАЛНО ДАРИ 100 000 лв.... Всичко друго е реклама и дъра-бъра. Знам само един политик официално дарявал ежемесечно заплатата си, това е Президента Жельо Желев.
125
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До просото Питай какво?
124
2
 
12
 
! Отговори
До 131 преди 4 години
Е да дари и ти 100лв. па се осни у фейса. Кой те спира? Не стига, че помага с пари на тази болница, а някой като теб злословят.
123
10
 
21
 
! Отговори
ТТТТТ преди 4 години
Евала на Слави за това дарение, Бойко Ви Борисов, кога ще дари 100 лв. на някой беден или клошар, нали вече е милиардер!
122
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей,яхна вълната ,не издърДжа,показа се!Много е важно като дариш да се изтъпанчиш на мегдана.
121
4
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До пояснениеНЯМА БЕЗКОРИСТНО дарение!..Питай Фийби ако не вярваш.Но независимо от подтекста,който носи,всяко добро дело е добре дошло за добрата кауза!
120
4
 
7
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 4 години
До Годжи туй не е шоуБлагодаря - ще ги пробвам. Мен руският език не ме притеснява, а и, за да съм обективен (без да съм русофил), ще кажа, че в най-скоро време ще трябва да си поприпомним руския език и да понаучим малко китайски. Без емоции - обективно погледнато... Благодаря още веднъж!
119
0
 
7
 
! Отговори
хайде мечовци преди 4 години
всички мечовци ако дарят по една месечна такса за издръжка на кифлите си, ше се съберат мноооооого пари!
118
11
 
16
 
! Отговори
пояснение преди 4 години
това не е дарение, това неговото е реклама с която се надява да спечели симпатизанти! а иначе да, богаташите трябва да се бръкнат в джобовете, и то дълбоко! този път за спасяването на българите, не за подаръци на кифлите!
117
3
 
1
 
! Отговори
Годжи туй не е шоу преди 4 години
До Пян_ГъСША - обнищают, Европа - вымрет423_ Начинается Распад ЕвроСоюзаНа руски е за съжаление,но втория живее в Калифорния!
116
1
 
11
 
! Отговори
а преди 4 години
а, Домусчиев кога ще дари ...
115
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Слави ! Добро дело но политици и министи " усвоители" на милиони и милиарди са бедни, бедни , невинни едни и нямат пари да свържат двата края но намират пари за скъпи коли, къщи в чужбина и ред други екстри