Националният щаб обмисля и декларация за движение в града

Ген. Мутафчийски: Въпрос на време е да бъде въведена
29 мар 2020 18:38, Анисия Иванова
705
Националният щаб обмисля и декларация за движение в града
Снимка: БГНЕС

Заради неспазването на карантината се обмисля нова мярка - декларация за движение в града и е въпрос на време да бъде въведена. Това каза председателят на Националния оперативен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски по време на брифинг в Министерски съвет.

Още по темата


"Следващите мерки е да се движат с декларация и в града. Това е най-вероятно следващата мярка, която вече е обмислена и е въпрос на време да бъде въведена", допълни шефът на ВМА.

Той обясни, че в Пловдив централната улица е пълна и е възможно да възникне доста сериозна ситуация там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


705
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
6
 
45
 
! Отговори
Бойко Методиев преди 4 години
Който иска да диша въздух-декларация! Който иска да си излезе на терасата-декларация, нотариално заверена!
46
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зорлем ни карат да бъдем недисциплинирани!След като разбрахме ,че в паркове и градинки дебне короновируса ,сега и декларации за излизане от вкъщи!Щом е така ще почнем /с декларация разбира се/по три пъти на ден да ходим до магазин за покупки и то в такива които са по-далеч от от дома.Сега сещам ,че евтините и качествени стоки са надалеч от жилището ми.
45
3
 
40
 
! Отговори
В преди 4 години
Сицилия грабят супермаркети ГЛАД!!!
44
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брей, всичко ще направят за да ни спасят. Очаквайте забрана на дишането, "въпрос на време е".
43
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 28Какво е "писано", не-дребна душицо? Човек сам си пише съдбата, а ти си чакай на нещо, писано от някой си там.
42
7
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 25 преди 4 години
смешки ха ха ха , че без тези българи, икономиката на страната умира :)никой не може да спре някого, да се прибере в дома си
41
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълна простотия в болшевишки стил.
40
6
 
56
 
! Отговори
Аман преди 4 години
Аман от полицейщина. Хората трябва да имат право да се разхождат. Тази изолация ще доведе до много повече проблеми отколкото карантината ще предотврати.
39
5
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От днешните новини става ясно, че голяма част от заразените са или медицински лица и санитари, или пациенти на болници, които са били там за друго. За каква карантина ми говори този генерал, и какви съвети ни дават за прадпазване от вируса след като те не могат да се предпазят.
38
8
 
36
 
! Отговори
Съгласен преди 4 години
Всеки, който не иска да спазва карантина, да подпише декларация, че при пълна болница няма да бъдат приемани. -----Да оставят всеки да реши за себе си. Това е демокрация като в Швеция.
37
5
 
28
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
недейде да слушате изкрейзилите т*паци, че света няма да е същия вече. Същия ще си е. С по-малко възрастни в него. Това не е първата пандемия в историята, просто големите са по-рядко и имахме "ксъмета" да живем в това време. И преди е имало и човечеството ги е преживяло и то много, АМА МНОГО ПО-СТРАШНИ - ебола, чума, испански грип.Но последците ще се помнят дълго. Аз ви казах-извадете си трудовите книжки. На половината от вас - следващия месец ще им ги искат.
36
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Време е да дойде някой без униформа да дава ум на народа. Стана много подозрително.
35
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Декларация затова декларация за онова ние станахме ептем а да дишаме въздух и затова лие питам докога вече а кога ще работим за там декларация за сметки той телефон
34
9
 
61
 
! Отговори
Не преди 4 години
Нещата излизат извън контрол заради тоя вирус. Е, много се изопъчава, много! Кажете какви са цифрите на заразените от първата грипна вълна!? Но не, някаква група хора създаде тази изкуствена пандемия, за да си пренаредят @нещата@ . Разбира се, че има хора в тежко състовние, за това е и медицината- да им помага. А иначе всеки нормален човек се пази. Никой не иска да е болен естествено, но да те затворят е вече ненормално.
33
10
 
14
 
! Отговори
до 28 преди 4 години
веднага подписвам 10 ако искаш. каквото е писано, това ще стане. нищо не зависи от вас дребни душици.
32
37
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тея дето много мрънкат срещу мерките могат само да се молят да не стигнем състоянието на големите потърпевши, че тогава ще се *** от страх за живота си.
31
6
 
45
 
! Отговори
Пена преди 4 години
А до клозето на дворо декларация требе ли?
30
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Времето ще се затопли и тогава *** че ги спри хората.
29
8
 
55
 
! Отговори
Декларатор преди 4 години
Отивам до била за 1 хляб, до кауфланд за 1 мляко, до лидл за 200 гр. сирене, до фантастико за 200 гр. месо и т.н., до 2-3 аптеки за витамини, до 3-4 плодзеленчука. Всичко подплатено с касови бележки. Пак ще обиколя целия град. Смисъл от тези мерки - кръгла нула
28
26
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки, който не иска да спазва карантина, да подпише декларация, че при пълна болница няма да бъдат приемани. Тогава всички отворковци ще могат да си обикалят, да се разболяват, колкото си искат. Останалите все ще измислят начин да се пазят и така, докато на някои хора им уври мозъкът. Само че ще е късно.