884 са случаите на COVID-19 у нас, над 26 000 теста са направени

Още един мъж е починал вчера в "Пирогов"
19 апр 2020 08:11,
497
884 са случаите на COVID-19 у нас, над 26 000 теста са направени
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, dnes.bg

Нови 19 потвърдени случаи има от вчерашния ден, от които 8 души са настанени в болница, стана ясно от думите на ген. Венцислав Мутафчийски по време на редовния брифинг за коронавируса у нас. Той си пожела днешния ден, който е особено важен за всички християни, да донесе надежда и за лекарите, които се борят с коронавируса.

Общо 884 случаите, увеличението е с 2,4% от вчера. 246 са в болница, 35 са в интензивни отделения.

Още по темата

Общо 26 417 теста са били направени в страната до вчера. Чакат се и резултатите от още няколко лаборатории.

Ген. Мутафчийски заяви, че информацията за направените тестове няма да се дава дневно, а на няколко дни ще се опреснява информацията.

Само за вчерашния ден са взети 500 теста за COVID-19.

В София са установени 11 случая, като от тях 8 са на лечение у дома. Другите случаи са от Сливен. Сред медицинския персонал няма нови болни.

Излекувани са общо 161 човека досега,  като от тях 8 са дали отрицателни тестове вчера. .

Има един починал пациент - на 60 г. в Пирогов с тежки съпътстващи заболявания още от тийнейджърска възраст.

Средната възраст на починалите е 64.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


497
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
386
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До аз-ътСидеров... Спирай се, че ще стане 150 000 гаранцията...
385
4
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
мили ***, обищнски счетоводителчета, партийни чиновничета и прочие ГЕРБЕРАСЛЪК. Дупнишкото кариеристче е вече изхабена батерия, празен акумулатор. Една жена - проф. Аргирова колкото пъти даде интервю, толкова пъти му разбива магиите на пух и прах. Хората виждат и тепърва ще виждат колко струва ген. Годжиту. Знам, че след фиаското с леля вии Цеци се опитвате отсега да го подготвяте за президентските избори следващата година но ..НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ТОЗИ СМ*ШНИК !
384
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До EmigrantС папагали, ако можеш да комуникираш, значи и тук има шанс да разберат, какво си написал. За съжаление Бай *** твърди, че само тук има КПП и няма никакъв вирус.
383
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като се разбра че голямата финансова помощ ще бъде само за страните от Шенген, никой ли не забелязва че нещата се променят в посока рейтингови дивиденти в посока Герб. Как цял свят се прекланя пред мерките в България. :) А истината си я знаем какъв обран бустан сме, всичко е фарс в България, мерките се нарушават постоянно защото чипа по тези ширини иска сериозен ъпгрейд който нема как да стане в България
382
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Плешивата елементарна частица ,пак ръси глупости.Да си Юда не е лесно.
381
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Планът явно е удължаване на извънредното положение и мерки до август-септември. Съгласни ли сте?
380
3
 
7
 
! Отговори
Явно преди 4 години
Ген. Мутафчийски е трън в задникът на опорноточковите позитановчета!Какво да се прави,едни тичат да гасят пожарът,други тичат да си вдигат имиджът и да точат зъби за нови постове,спечелени избори,държавни облаги и безхаберен жевот!!Да видим накрая дали българинът умее да отсява истината от позитанската плява?!
379
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Emigrant научи български и кажи "аз съм българин който избяга" и после пиши тук .. иначе умници с чуждестранни паспорти бол.
378
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До аз-ът 393Не си умен но пък си напорист.Типично за провинциалист селянин.
377
5
 
6
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
оня доцента Мангъров лу беше... кафявата преса на гербераслъка съумя да го дискредитира. По заповед на ББ естествено. Затова него го оставете, нали финансов интерес имал. Махнете го. Вземете интервю с поф. Аргирова. И го сравнете с изказванията на НОЩ. Ми тя разликата е до небето. Ясни конкретни отговори, без шикалкавене. Тая жена ясно каза: няма лекарство, няма ваксина, трябва колективен имунитет. Как ще се изгради с тези драконовски мерки-като падне карантината - пак наново ще сме заразени?
376
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички се питат КОГА ще свърши всичко това.Имам отговора но никой не ми плаща да ви го дам.А в този свят "free lunch" НЯМА !!!
375
3
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Ти закъсняваш понякога истинно, но винаги идваш, идваш при нас---за по-младите - горното е текст от хубава песен на Емил Димитров. Аз вярвам, че истината винаги идва . Ще дойде време за ясна преценка за НЕКАДЪРНОСТТА на НОЩ. Те разчитат че остатъчнитя матрял в БГ не е много умен. Едни и същи числа се какзват по два пъти. Смъртността се брои на база ЗАРАЗЕНИ а не на база брой население и е ОГРОМНА В БГ. След 13 Май не знам как ще обясняват защо ще сме единствената държава в ЕС с карантина.
374
2
 
10
 
! Отговори
Emigrant преди 4 години
За информация на нормалните в сайта и за ламбарниците,дет са си намразили живота,а тоз на останалите ,бас го!Тук в Испания на входът на всяко населено място има най малко по две коли на полицията и гвардия сивил!не покажеш ли специален документ за придвижване,глоба 300 евро!Почнеш ли да спориш и да се тръшкаш,глоба 600 евро,денунсия и може да отнесеш затвор от 1 до 5 години!Таблата на магистралите с надпис,че е забранено всякакво неоторизирано пътуване!Умрелите на ден са повече от болните в БГ
373
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В София всички са навън по градинките и покрай блоковете, родителите си говорят а децата си играят - идилия.
372
3
 
2
 
! Отговори
Скептик да Waffen преди 4 години
Независимо че си плащал, по-добре се откажи да ти забучат тръба в дробовете. То било все едно да те прободат с копие.
371
0
 
8
 
! Отговори
Най-сетне преди 4 години
Почнаха по малко да казват колко са и тестваните. Но защо изравняват правата на неосигурените здравно с тези, които съвестно си плащат осигуровките и данъците. Никакво етническо противопоставяне няма. Има права, но има и задължения. Който не си изпълнява задълженията, няма да има и права! Особено в икономическата криза, която предстои, обществото няма да търпи повече ***, които да живеят на гърба на работещите и плащащите данъци. Пенсионерите също цял живот са работили. Край на авантата!
370
0
 
17
 
! Отговори
Пук преди 4 години
"26 000 теста" не означава, че са тествани 26 000 човека. Ясно е, че за някои хора отиват по няколко теста - първо да се уверят, че са носители на вируса, а след това да разберат, че вирусът е изчистен напълно. Дали на някоя мисирка ще ѝ позволят да попита: "Колко хора са реално тествани?" ?
369
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До (-_-)Ако поне едно от тези 5 неща..., които си изброил беше вярно... никоя държава нямаше да си затвори границите си хората по домовете... Явно не виждаш по-далеч от носа си.
368
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 384 Гледахте ли последния репортаж на Валя Ахчиева за вируса?А ти чете ли интервютата на един известен руски тенесист от близкото минало, прочети ...
367
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виждам много хора с грипоподобни симптоми, които се лекуват сами или по телефона. Те може да прекарват болестта на крак и дори не са в изолация, но не са и в никаква друга графа, която касае разпространението и пика на болестта.