Кой е Кристиан Николов, обвинен за смъртта на журналиста Милен Цветков?

Имал книжка от 4 години, това не е първото му нарушение
20 апр 2020 20:40, Анисия Иванова
432

Кристиан Николов на 22 години - възпитаник на елитната Първа немска гимназия в София. Това е момчето, задържано от полицията за смъртоносната катастрофа, при която загина журналистът Милен Цветков.

При инцидента младежът е зад волана на скъпа кола. Автомобилът е собственост на дружество, управлявано от майката на Кристиан - Десислава Николова.

Още по темата

Справка в Търговския регистър показва, че фирмата се занимава с винопроизводство и е бенефициент по програмата за развитие на селските райони.

Десислава Николова е и съдружник с алкохолния бос Миню Стайков във "Винпром Карнобат". Иначе Кристиан Николов има книжка от 4 години, а това не е първото му нарушение.

В началото на годината в интернет се появява скандален клип, на който се вижда как няколко коли преминават на червен светофар. Един от автомобилите е джипът от катастрофата с журналиста Милен Цветков.

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева от Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
326
1
 
2
 
! Отговори
. преди 4 години
Означава доктор по медицина.Аз отмъщава за сина си. На теб и на Лепа Брена. Интересно ти защо висиш тук, за да си пишеш с "една луда"? :) Това е по-интересното. След като не говорим за Милен Цветков, ти не си Трифонов и аз съм луда, защо продължаваш да висиш тук и да ми задаваш въпроси? :) Май търсиш някакъв отговор, а? :) Дали не е отговор на въпроса "Кой знае за прес.тъпленията, които съм извършил"? :)Може и да се смееш, но усмивката ти е доста крива, като по телевизията, таварищ.:)))
325
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой е ядосал жената,а пък ти я доядосваш,не е хубаво така.
324
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 358а ти просто си кажи каквото имаш и толкова. Никой не те кара да се занимаваш. не се меси там където не трябва. Просто някои хора не заслужават да ги оставиш на мира. Дрънкат много и лошо без истински да казват нещо. Не мисля че този човек заслужава някой така зверски да го плюе Още повече че този който го прави не прилича на нормален.
323
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Др С. Димитрова :) това др какво е ? Ще ми изясниш ли? Стига си лаяла, не ми действа изобщо. Само се смея с пълно гърло. И се питам ти какво правиш тук ,че ми лазиш по нервите с псевдо интелигентността си? Казах ти да престанеш. Не ме интересува Силвия ли си, Пепа ли си др ли си или д -р. Изобщо.
322
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я брже си раздайте фейсбуците и се изанявяйте там.
321
4
 
8
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Троловете на ГЕРБ дето са част от онези 80% и сега размиха темата. Доволни сте, че се продавате за шепа стотинки на един убиец, крадец и лъжец?
320
3
 
2
 
! Отговори
. преди 4 години
Трифонов си ти, Трифонов. Или ши.зо.френията те е подгонила и не си спомняш кой си? :) И за жриците не помниш, май? :) Ама думичката "май" в съда няма тежест. Само тефтерче то на рапърът 100 кила. :))))
319
3
 
0
 
! Отговори
. преди 4 години
Ядосана та майка е по-луда и от Дявола. Тая мисъл чувал ли си я? Ако аз не отмъстя на тая га.д Станислав Трифонов за сина си, няма кой. А и да има Аз НЯМА ДА ГО ЧАКАМ.
318
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До :)Кой е Трифонов? Не го познавам. Казах, върви да изтрещяваш другаде. Няма нужда да си играем на кой кой е. Имаш нужда от психиатрична помощ. Съвсем сериозно го казвам. Досега тук не са се появявали луди но винаги има първи път. Ти слагаш началото.
317
1
 
13
 
! Отговори
Примери безброй Кой преди 4 години
А Данчо Ментата кой е? Пример!В Социалистическа България акъла му стига до келнер, след 89г обаче поумнява и влиза в СДС после ДПС чак до зам. Председател и шеф на бюджетна комисия в НС. Схващате ли кой Кой е? Всички от системните партии са там да крадат бе хора. Те възпроизвеждат тази система. БСП, ГЕРБ, ВМРО. Всички те са от едно котило. Те си пишат Законите и те си определят цената. Всички власти също са едно. Тиквата разруши и малките наченки дето ги имаше. Той унищожи България с Ваша помощ
316
3
 
2
 
! Отговори
:) преди 4 години
Трифонов, жалък си. Сам знаеш, че си толкова зле, че и жена може да те събори и пречука. Не си играй с думичката "внимавай", когато говориш с мен. Единственият, който трябва да внимава в случая, си ти. Въргаляй се в смра.дта си и сънувай как с Лепа Брена отвличате сина ми Васил. А като се събудиш (ако изобщо) просто пий една бира за махмурлука, друга надежда за теб НЯМА. Не ти препоръчвам също и думичката "луда". Като я използваш, вредиш само и единствено на себе си.
315
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До .339Сега ми остава само да си помисля че си изкукала стара кифла. Хайде престани де! Става все по - смешно И като не го познаваш защо са тия слюнки? Наистина си за някоя жълта къща.
314
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГЕРБ = БКПНе може да сравняваш ГЕРБ с БКП защото не са сравними както и сегашните жертви с тези при социализма. При капитализма през 60-70 год. също имаше в пъти повече жертви пък от социализма в тогава в България, защото правилата за движение не бяха точни, нямаше камери, пътното строителство не беше развито, колите не бяха защитени и т.н.
313
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ха ха хаТи наистина си луда . Или неграмотна ромска жрица. Или просто *** до безобразие. Не мога да реша кое от трите. май и трите. Коя е Силвия? Ти ли си? И каква е тая школа в Симеоново? да не си ченге? Еха!Става наистина интересно. Милен е убивал ромски жрици така ли? Това ми звучи толкова смехотворно че нямам думи. Хайде разкрий се де! Само да ти напомня че тука даже те предупредиха да не си толкова откровена че току виж някой наистина те пречукал. Пак казвам - внимавай.
312
0
 
0
 
! Отговори
. преди 4 години
ЩЕ СЕ СПРА САМО, КОГАТО ГИ ИЗБИЯ ДО КРАК. РАЗБРА ЛИ МЕ? ДО КРАК. НЕВИННА СА МЕ УБИВАЛИ 100 ПЪТИ. СЕГА ЩЕ СИ ПЛАТЯТ. ВСИЧКИТЕ 6 ОСТАНАЛИ МИЛИАРДА. И ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА РАЗГРАДИ РАЗГРАДЕН ДВОР.
311
2
 
1
 
! Отговори
? :) преди 4 години
Къде изчезна, бе, разведчик? :))) =
310
1
 
6
 
! Отговори
Въльо преди 4 години
Ох, стана много пошло, спрете се. Който не жали за Милен, да ходи да си ляга.Останалите могат да споделят.
309
2
 
1
 
! Отговори
. преди 4 години
Не Тя, а Др Силвия Димитрова. И кой ме е напъдил? :) Аз съм щастливо омъжена от 32 години. :) Не съм стар, зло.бен, плешив скле.фук.:)))Нали така, "Сашо"? :)))) Ти май ме плаши нещо, а? Ти ли си тоя, дето ще дойде да ми отмъсти за Милен Цветков, когото никога не съм виждала на живо? :))))
308
2
 
2
 
! Отговори
алооооооооооо преди 4 години
До Ха ха хаИма закон за защита на личните данни!
307
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До @Искрено ти желая никога такава трагедия да не се случва на децата ти внуците, ако ги имаш....