Въпреки молбите столичани отново тръгнаха на път

Километрична опашка се изви на изхода на София
24 апр 2020 17:52, Нели Христова
218
Въпреки молбите столичани отново тръгнаха на път
Снимка: БГНЕС

Въпреки предупрежденията и молбите, в последният ден от работната седмица на КПП-то на изхода на София отново се оформи километрична, предаде БНТ.

Днес столичани отново тръгнаха на път, въпреки всички предупреждения от Националния оперативен щаб и правителството.

Миграцията по Великден принуди властите да затворят София за няколко дни и да приложат много по-строг контрол на преминаващите, но изглежда, че сега ситуацията е напът да се повтори в известна степен.

За сега няма данни за инциденти на АМ “Тракия“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Хунтата извънредното положение е супер изгодно.Правят си каквото си искат, тероризират обикновените граждани с репресивния милиционерски апарат, докато в същото време крадат милиарди.И не се отчитат на никой.
116
4
 
17
 
! Отговори
Сф преди 4 години
Селяните си отиват по родните места за да претършуват за последните бъркани със зимнина.
115
7
 
5
 
! Отговори
@ преди 4 години
До До @Пак ще ти отговоря: пред блокове/кооперации и по градинки, рождени дни (като тоя дето героите от катастрофата са били на него) и прочие селски изпълнения, на които сме големи специалисти, "що, он че ми каже". Кадрите от Била с хора блъскащи се по касите и т.н. Няма значение, ако се ограничавахте дотам, обаче НЕ, *** е ТАРИКАТ. Затова ви ги треснаха забраните, а в последствие и КППтата (КППтата ви ги сложиха след като предния ден се точихте с хиляди лум провинцията)
114
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бездарните шопи накрая, ще докарат проблем на цялата страна. За какво ги пускате? Къде отиват на майнатааа си?
113
4
 
11
 
! Отговори
до 121 преди 4 години
защото, щаба не иска, и поради тази причина, ще увеличават всеки месец с по още един месец, може и до коледа, но не е ясно коя година
112
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правителството да наложи пълна забрана за излизане следвашоте 15 дена. Молби към празноглавци. Това е шега сигурно. Празноглавеца разбира само от шутове и глоби.
111
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И по какъв точно начин ви пречат тези хора, бягащи от големия град и отиващи за уикенда на село за да може децата им да подпишат малко чист въздух и да видят малко слънце?
110
3
 
6
 
! Отговори
До тираджията преди 4 години
Личи си, че си *** - един щат там е голям колкото европейска страна. КПП на границата му е в същия мащаб като КПП на границата ни с Румъния
109
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не се затваря всичко? Защо некви хора псптоянно са по улиците? Ако пламне това нещо.... Забравяме и лятото. Вие бавноразвиващи ли сте?
108
5
 
3
 
! Отговори
До @ преди 4 години
Пак ще те питам - къде се струпванията на хора в България и къде не се спазва дистанция? И какво общо има това с КПП-тата. А ако може да излезеш в парка да си поговорош с приятел няма значение дали си по работа на улицата - капиш?
107
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тея х......... и това упражнение го правят всяка събота и неделя. Да сипе за 20лв газчица, да напълни прогнилата кошница с зарзават и месо от"Валинката", парцуцата от Весо, пътьом до дозареди и с тоал.хартия и на връщане да ти обяснява че е гражданин с ясни изградени навици и отговорности...... Ахмммм,може ама надали..
106
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винету сега се чуди дали пак да затвори София или парите за молекулите са по - важни.
105
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Умник, написах,че карам в САЩ, а не из Северна Америка. На влизане в Тексас от други щатове,а не от Мексико. Такива като теб разбирачи по всичко сте първите неспазващи правилата. Айде със здраве професоре,ти ги разбираш най-добре нещата
104
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе кви молби за простолюдието бе. Ей Аман от вас и слабите ви служби. Абе бой с тоягата ьче накрая всички излизаме и да се оправят болните. Няма да стане така полуидиотите да излизат, а другите да седат във вкъщи.
103
2
 
2
 
! Отговори
До до @ преди 4 години
Ти от кое село си бе байно? Явно у ваше село сте тримата - ти бай *** и бай Пеньо.
102
4
 
7
 
! Отговори
@ преди 4 години
До 102"Там не е забранено да говориш с хората или да седиш в парка" "Там" е забранено да има струпвания на хора! В България молбите на властите да не се случва това бяха напълно пренебрегнати, затова натресоха тая забрана за излизане. Не знам за какво "говорене с хората" говориш,но никой не излиза на улицата просто да си "говори с хората", а по работа, и докато в България магазинчетата си бачкаха в Германия не работеше почти нищо!За старческите домове: в България просто не са разпространени
101
8
 
6
 
! Отговори
До до @ преди 4 години
Колко на "групи" сте виждали събрани в България. Щото аз повече от 3-4 човека по улицата не съм виждал.
100
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПешоБрех, тия имоти! И в други държави има ограничения да си нагледаш имотите. Нищо няма да ти стане от това.То по тая логика може да искаш да си нагледаш имота в в Гърция примерно.
99
6
 
6
 
! Отговори
До Тираджията в САЩ преди 4 години
Тексас е по'голям от България и КПП на границата му не е като да са праснали КПП-та на всеки по-голям град. Там това няма как да се случи, щото ще ги изринат барабар с полицаите.
98
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До @Не е забранено на 2 метра разскояние стриктно и не на група.