Вицепрезидентът Йотова: Очевидно ген. Мутафчийски беше скрит

„Това е много недостойна и нечестна оценка на щаба“
Обновена: 2 май 2020 17:25 | 2 май 2020 10:16, Елка Василева
778
Вицепрезидентът Йотова: Очевидно ген. Мутафчийски беше скрит
Илияна Йотова. Снимка: Прессекретариат на държавния глава

Очевидно ген. Венцислав Мутафчийски беше скрит, трябва да видим защо. Това каза вицепрезидентът Илияна Йотова пред  БНТ.

"Според мен беше достойно да се даде последна дума на ген. Мутафчийски. Все пак всички ние живяхме месец и половина всеки ден. Той беше в нашия дом по един или друг начин. Очевидно беше скрит, трябва да видим защо. Дали наистина напрежението, което се чувстваше между щаба и изпълнителната власт и премиера и генерал Мутафчийски, което витаеш във въздуха, действително е стигнало някаква точка на кипене или съображенията са други", коментира вицепрезидентът.

Илияна Йотова отбеляза, че като българи и като общество имаме нужда от отговорите какво става. "Това, което чух сутринта, беше доста нескопосан пиар. Видите ли имало повече негативни послания от страна на щаба, отколкото позитивни. Това е много недостойна и нечестна оценка на щаба, защото той си свърши работата, особено в първата седмица, когато действително неговото обявяване и брифингите имаха една цел и тя беше изпълнена", коментира още Илияна Йотова.

Още по темата

Според нея ние продължаваме да не знаем като общество какво ни чака. "За този месец и половина слушахме много статистика. Доста внушения имаше за апокалипсис. Няма да забравя онази прословута пресконференция за пожара около горите в Чернобил, която беше абсолютно непредизвикана в 23.00 ч. и която в една доста изнервена и натоварена психологическа обстановка беше абсолютно ненужна", коментира още вицепрезидентът.

Припомняме, че тази сутрин не се състоя брифинг на Националния оперативен щаб, като пред журналистите не се появиха ген. Венцислав Мутафчийски, както и Ангел Кунчев и Тодор Кантарджиев. Началникът на правителствената пресслужба Севдалина Арнаудова съобщи, че от днес актуалната информация ще бъде представяна пред медиите и обществеността като съобщения от секретаря на щаба доц. Димо Димов.  По думите й мотивът за спирането на редовните брифинги на щаба са убеждението, че хората вече са достатъчно информирани за подробностите около коронавируса, а и фактът, че все по-често се чуват гласове на критика, според които брифингите нанасят повече вреда, отколкото полза.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


778
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
590
2
 
16
 
! Отговори
Батакa преди 3 години
Форума е на глупаците пишете,Левски и Ботев са борци против турското робство,българи са ги предали.Сега е същото манталитета същия подъл,Руснака ти дава свобода даа си направиш държава и ти плюеш и санкций.ГЕРБ трябва да е още 10 години да унищожи тотално всичко.Те са колко години на власт всиччко бега от икономическо развитие.Ако може ББ трябва да извади по голяма тояга на глада.Заплата да е намали още.
589
17
 
11
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Остана само съжалението на българина , че когато сме избирали президент ,не сме избрали един истински генерал като Мутафчийски , а се набълбучихме с една семпла фуражка ! Наистина сме за сажаление!
588
12
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
до 616 На мене никой не ми смущава съня:):):):)Те викат на Орлов Мост и никой не ги чува:):):):)Малко са:):):):)Ние с компанията кога се напием и сутрин се прибираме викаме 10 пъти повече:):):):)
587
17
 
5
 
! Отговори
Факт преди 3 години
До Анонимен 608А ти не знаеш ли че под леглото ти е Торбаланчо и както спинкаш ще те изпапка теб и простотията ти.Най -достойният българин ген. Мутафчийски -ПРЕЗИДЕНТ!!!
586
11
 
21
 
! Отговори
Абиджан преди 3 години
Най добрата двойка президенти на бгто след първанов
585
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОтновоВече сме в ЕвропаПикаете руски газГолем ПРАЗ
584
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТонкатаЩе трябва Бойко Победоносец пак да ги сразява, за да спрат да смущават спокойния следобеден сън на Софиянци с техните писъци. :))))
583
0
 
1
 
! Отговори
Белана преди 3 години
Хмм не!!!
582
18
 
17
 
! Отговори
Анабел преди 3 години
Много е смешно, когато муха коментира слон. Другарката Йотова ако учи 100 години, може и да се равни до малкия пръст на генерала.
581
3
 
13
 
! Отговори
мунчо преди 3 години
За важни статии коментарите са около сто....щом обаче се появи Радев, Нинова или Мая Манолова, веднага се активизира Център Х- един и същи пише глупости и през VPN си слага неограничени плюсове за себе си, и минуси на другите...Така си изкарват хляба!Аз за това не чета такива коментари- логиката на "мисловния център" е, че когато масово се плюе по някого, то народът автоматична ще приеме това. Да, да, ама не!
580
14
 
13
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Най-странното е , че всяка гъба, всяка *** се изхожда за ген. Мутафчийски ! Никой от коментиращите не е на нивото на Мутафчийски , за да има право да словоблудства! Човекът заслужава паметник , защото спаси с кадърността си нацията от мор ! Мутафчийски не е толкова глупав , за да се предлага за мезе на пишман политиците на България ! Един изключителен българин се връща в професионалната си среда , а политиканите ще продължат да потъват в блатото !
579
10
 
4
 
! Отговори
Отново преди 3 години
ДПС и БСП на власт ,кой не му харесва към Европа газ!!!
578
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ядете на Йотова сушито осолено!Тя е вицепрезидент а вие утре в 5 слагайте маските и в завода на смяна.
577
14
 
10
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
до 607 Не са само Червените изпаднали в ступор:):):)Протестърите и те реват на умрело:):):)Атакистите и от Шоуто на Славей също:):):)Но са малко,малко са:):):):)
576
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Махнаха говорителя щот му завряха щепсела в репродуктура.Заради смелата акция на Щаба скурана вируса От понеделник всички глобени и опсихясани може де се струпат пред елитните адвокатски кантори за подаване на лични и колективни благодарственни искове към членовете и сътрудниците на изискания Щаб, които ден не спаха и нощ на дремнаха за да ни разказват сутрин и вечер за Баба Яга и смелата им и плодотворно работа скурана вируса. Бабуля Черепухулефджиева е гордост за българския генералитет
575
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените са изпаднали в ступор и повтарят едни и същи опорни точки без никаква мисъл. Пълна безидейност. И с това имам предвид И тия във форума.
574
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скриха Мутафчийски. А само преди месец гонеха чрез прокуратурата и съда онези, които си позволяваха да се усъмнят в божествеността на генерала-хирург.
573
13
 
14
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Много им беше кеф на опозицията сутрин чрез техните медии да задават неудобни въпроси на Мутафчийски и Шаба засягащи не тях,а Бойко и правителството:):):)Сега ше ги задават на ......ми
572
11
 
20
 
! Отговори
Хан Крум преди 3 години
Другарко червена мухоморке. Не бързай да злорадстваш, че са скрили достойният човек генерал Мутафчийски. Много скоро ще го видите като кандидат президент във предсрочните президентски избори. Следва импийчмънт на Злорадев за държавна измяна в полза на Русия и предсрочни президентски избори на които ние всички ще гласуваме за ген. Мутафчийски. Край със погребалния агент, Безделника от Дондуков 2.
571
11
 
19
 
! Отговори
Факт преди 3 години
До Факт е, скриха гоА ти не щеш ли да ти сервира сутрешното кафе ген.Мутафчийски и да ти даде едно брифингче.Вече всичко е казано и е ясно или нещо бавно стопляш.Факт е че на червените рейтинга се сгромоляса и стигнаха дъното!!!