Почина бащата на зверски убитата Виктория Маринова

Георги Маринов ще бъде погребан на 3 юли
2 юли 2020 16:20,
33
Почина бащата на зверски убитата Виктория Маринова
Снимка: БГНЕС

Почина бащата на Виктория Маринова – зверски убитата на 6 октомври 2018 г. телевизионна водеща от Русе. Георги Маринов напусна този свят на 30 юни, без да успее да се пребори със загубата, съобщиха от семейството.

Още по темата

Георги Маринов ще бъде погребан утре, 3 юли, до гроба на дъщеря му. Поклонението ще бъде от 11,00 часа в катедралния храм „Света Троица“, в който бе и поклонението пред тленните останки на Виктория.

Ето част от написаното от Свилен Максимов – бившият съпруг на Виктория, в сайта на телевизията, чийто административен директор бе тя:

Дядо Гого не успя да се пребори със загубата. Не успя да продължи. Не успя да се примири с несправедливостта, която е неизменен спътник в живота ни. Всички ние – малко или много – сме принудени да се съобразяваме с несправедливостта. Виждаме я навсякъде, всеки ден – множество нередни неща. Ние си знаем, че са нередни. Едни от нас се ядосват, други избират да се борят, а трети се правят, че не виждат. А някои от нас дори се възползват и трупат облаги от несправедливостта. Но общото между нас е, че всички преглъщаме. И продължаваме.

Аз не знам от кои съм, но определено не смятам да оставя нещата така. Северин Надеждов Красимиров излежава своето наказание. Сега на съвестта му лежи още една косвена жертва. Затова го осъждам косвено. Не го осъждам на затвор – той вече има достатъчно години. Оставям на съвестта му да определи неговото наказание. И да, всяко същество има съвест. Дори и най-гнусният рецидивист. Не си мислете, че ще му се размине.

Но тук вината не е само на Северин. Вина имаме всички, които съставляваме това общество. Защото източникът на несправедливостта не е Бог, не е Дявол, не е Космоса, не е Природата – те са си много справедливи. Източникът на справедливостта сме ние, хората в обществото“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
25
 
! Отговори
Некъф преди 3 години
Светла му памет на човечеца!Явно не можа да преглътне мъката по загубата на детето си!Дано да са се намерили на небето!
25
6
 
20
 
! Отговори
Историк преди 3 години
САЩ са богата и свободна страна ЗАЩОТО СИ ЗАТВОРИХА ИНДИАНЦИТЕ В РЕЗЕРВАТИ . Ако бяха затворили там и освободените от робство афроамериканци сега щяха да са на хилядолетия напред от другите държави. Можеше и Марс да са колонизирали вече .... а не сега да гледат как им ограбват магазините и им палят колите а паметниците им са съборени щото не били расово коректни.А ние ще гледаме как ни избиват интелигенцията и ни иззнасилват старите родители защото нямаме резервати за нашите индианци.
24
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вината не е на Северин. Вината е на обществото. Северин е част от популация, чието средно IQ е 65 - 67. Това е на границата. Такива хора не са достатъчно умнби за да правят разлика между добро и зло. Поради това трябва да се изолират и да са посртавени под специално наблюденбие и грижи. Най - малкото трябва да са затворени в обособени региони без право да ги напъускат без разрешение. В тях да се пратят да живеят и лидерите на БХК. С децата и жените си. особено с малолетните си дъщери.
23
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъжът и я е поръчал,а тя е имала интересен любовник близък(приятел) на много висока клечка,любовника също е намесен,а след това мъжът и си е платил,на високо,за да не го осъдят,според някои полицейски източници от Русе.
22
1
 
23
 
! Отговори
Д-р Исня преди 3 години
Един приятел ми каза наскоро една мъдрост от северозапада. - Да съм жив, че да Умра, та да се р0да!Демек толкова е скапан животът, че ако умра ще се родя.
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ге Пи Груп
20
1
 
53
 
! Отговори
! преди 3 години
Милият човек! Това не се преживява... лети човече и бъди щастлив отново с дъщеря си!
19
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един град не може да се справи с шепа Роми Срам и Позор ..........вижте избирателите на ГЕРБ
18
19
 
9
 
! Отговори
Бау преди 3 години
От текста става ясно, че Свилен Максимов ще бъде клиент на Гешев! Много тешки заплахи към еректората! Много! Това е недопустимо в правова даржава, каквато е България!
17
1
 
45
 
! Отговори
к11 преди 3 години
Бог да го прости човека. Как се живее с такава мъка и несправедливост. Обществото ни тотално е абдикирало, затваряме си очите за всичко и всеки казва "Пази Боже". Но се замислете утре на това място може да сме ние. Бъдете здрави и по-добри.
16
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен 123 преди 3 години
Гледай какво нещо е животът.... Човекът си е заминал от тревоги, стрес, и т.н.... Няма справедливост в тази наша държава. Лека му, и вече са заедно с Виктория. :(
15
2
 
68
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Бог да го прости, горкият човек!Поклон.Най-страшната орис - да надживееш детето си...А изрoдът убиец да гори в Ада!Завинаги
14
1
 
42
 
! Отговори
KamKam преди 3 години
Добре,че си е отишъл от този свят човекът.Не е живот да живееш с такава болка всеки ден.
13
2
 
49
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
БОГ да прости бащата на госпожа МАРИНОВА АОНЯ ром след някоя друга година ще го пуснат и пак ще изнасилва и убива
12
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мир на душата на човека!Обаче, нещо не ми се връзва в акъла това убийство. Пуснах търсене в гугъл на името на убиеца и само на първо търсене ми показаха снимки с три различни момичета. Верно, ромки, но красиви все пак и по нищо не отстъпват по красота на жертвата. Той е можел да си намери момиче за през нощта когато си поиска. Защо е тръгнал да убива друга жена?
11
14
 
3
 
! Отговори
Мужик преди 3 години
Таназь Велмазович, царя сега като мина през "референдум" вдигна ли ви рубличките, или екстра дажба квась?
10
36
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крадеца вика : дръжте крадеца !Убиеца вика : дръжте убиеца !Кое не ви е ясно Че един *** му платиха да поемеВината .Не знам тоя бившия и мъж как живее при положение че той е поръчителя
9
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма трагедия. За мен трябва да има смърт за предумишлено убийство или доживотен затвор. Лошото е, че след десетина годинки в панделата най-много и ще го пуснат за добро поведение.
8
2
 
34
 
! Отговори
mihail преди 3 години
дано умре в затвора и никога да не излезе повече навън
7
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНякой все пак разбра ли каква беше истинската причина за това убийство?Аз не.---------------Ами писаха,че е имала грешния любовник,приятел на много силна клечка в България и нещо се е объркало.