Хората на протеста искат по-добро бъдеще за България!

Антон Койчев: И други интереси са представени на площада
Обновена: 18 юли 2020 13:57 | 17 юли 2020 23:07, Веселина Йорданова
400

Пореден ден на недоволство. Хиляди протестиращи се събраха в столицата. Припознават ли се хората с десните политически формации в страната? Според председателят на СДС-София и общински съветник д-р Антон Койчев повечето от хората са родени след настъпването на демокрацията.

"Съвсем ново поколение хора, които нямат спомени за онези времена. Това се отразява и дава по-различен профил на протеста. Тези, които са там чистосърдечно - желаейки по-добро бъдеще за България, трябва да бъдат чути, имат какво да кажат. В същото време не мога да не изразя безпокойство, недоволство от факта, че много други интереси са представени на този протест. Те правят опити да доминират, снощи част от протестиращите бяха разумни и изолираха провокаторите", каза Койчев за "Денят ON AIR".

По негово мнение най-старата дясна демократична партия в България е дала решение за излизане от кризата още преди година.

"Нашите тези бяха артикулирани и от някои от участниците в протеста, а именно, за да можем да излезем от тази политическа криза, ние настояваме за свикване на Велико народно събрание. Мнозина искат конституционна промяна", обясни общинският съветник за Bulgaria ON AIR.

Според Койчев СДС е поставило България на европейски основи.

"Влизаме в чакалнята на еврозоната, в същия ден обаче се свиква протест, президентът излиза с вдигнат юмрук като партизанин на 9-ти септември, както го определиха. Вместо да се зарадваме на този голям успех за България, ние отново сме разделени", добави гостът.

Според него успешните хората в политиката са тези, които обединяват, а не разединителите. По думите на Койчев "Да, България" и "Демократична България" не са десни партии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
3
 
5
 
! Отговори
до 198 преди 3 години
През 80те години на миналият век в банките въвели електронният превод на пари.И така служител си превел 10 милиона долара по сметка в швейцарска банка.Около година никой не се усетил за превода.Обаче служителят отишъл в Швейцария и си купил с парите диаманти.За 10 милиона долара-диаманти!На тези дето му ги продали им се сторило съмнително и се обадили в полицията и така бил заловен.Ако машинното гласуване е сигурно защо в САЩ още се чудят как така Тръмп е президент?
181
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидно защитниците на Бойко и ГЕРБ тук са с много нисък интелектуален потенциал,щом не са разбрали,че хората на улицата са млади образовани хора,които искат да сменят порочната система на управление,а не маргинали,за каквито ни мислят,подчинени на БСП и Божков.Знаем,че това ви е нивото,но вече няма кой да ви се хване на елементарните внушения.Затова вървете си с мир,за доброто на всички.
180
3
 
12
 
! Отговори
факт преди 3 години
През 1993 та година след 3 минутен разговор по мобилен телефон е бил хванат и след престрелка убит Пабло Ескобар.Няколко години имаше ало измамници и най накрая се намери някой да ги елиминира.Обаче сега протестиращите му искат оставката.....
179
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 196Абе дрогата е международно явление,движено от силните в света,въпроса е в България да не я разпространяват,че имаме демографска катастрофа и само това ни липсва,да ни тровят децата и хората с дрога!
178
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберунгелите и техните защитници се опитват да ви вменят,че са незаменими.Ха,ха,ха!Незаменими сте единствено в кражбите и далаверите.
177
3
 
7
 
! Отговори
До 196 преди 3 години
А кой е в комбинация с разпространителите на дрога?Шефовете на ГДБОП.Егати разплутата държава,щом тия,които трябва да се борят с наркотрафикантите са в съюз с тях.И затова сме на улицата.Защото мафията се е сраснала с властта.
176
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 195Докато има пари за крадене Бойко няма да подаде оставка.Затова ние трябва да му я подадем.......Да бе, само Бойко крадял а Нинова и БСП - Никога!!!Ще гледане значи поредното българско политическо порно в което йобнатите ще ги йобват нови щрангове.
175
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте, има много хора пострадали от кризата с коронавируса, от ударените фирми на Божков сигурно има няколко хиляди пряко или непряко засегнати. Всички тези хора са озлобени и на тях са им виновни само прокурора и премиера. Със сигурност има и много други недоволни от много неща. Но хора не е това начина на промяна, осъзнайте се. Вие бяхте изкарани на улицата за обслужите нечии нечисти интереси. Заслепени от негативни емоции вие не разсъждавате рационално.
174
6
 
7
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До "до 182": Мащините за гласуване ще струват пари, това е вярно. Но ако сметнем колко милиона ще откраднат Бойко и гербаджиите ако с фалшификации успеят пак да останат на власт (а те това са го отработили) сигурно ще ни излезе по-евтино да ги купим. А могат да се вземат и под наем - варианти има.При машинното гласуване няма фалшиви бюлетини, това им е голямото предимство. А на хартиената едно драсване на тази на "неправилно" гласувал я прави невалидна. Докато ги разнасят с чували така ще е.
173
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАми махнете Бойко,като ви дразни,но оставете ГЕРБ и ОП!И без това Бойко е мекушав и не може да защити българския интерес.
172
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искат по-добро бъдеще като разбият държавата ли?Според мен искат повече дрога,повече алкохол,повече социални помощи.Искат някой друг да работи вместо тях,а те да маат крачолите.
171
5
 
7
 
! Отговори
безпартиен 173 преди 3 години
Спомням си,че го видях да се прегръща с Местан на някакво събитие и се чатнах,че няма да го бъде дълго.И така и стана.Аз не съм фен на Бойко-не ме разбирай погрешно.Но така отстрани като гледам и си мисля,че и Нинова все едно,че Бойко я е внедрил в БСП.Тая освен греда във вратата на Бойко друго няма да направи.Същото ви го казва и Михаил Миков-сега няма да постигнете нищо.А ако мислите да постигате поканете експерти да напрявят сериозни програми за управление.За сега не чувам да имате такива.
170
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато има пари за крадене Бойко няма да подаде оставка.Затова ние трябва да му я подадем.
169
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Но го искат отново и отново от БКП което ще ги оноди за пореден път!
168
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТикволандияРадев се оказа голям предател и предаде жестоко България в най-критичния момент, този никога няма да е президент отново,ислямо-турско ***,работещо срещу България!И него са го притиснали,ама не герберите,а други хора,а и има да връща пари и е в менгеме,което означава,че Е ЗАВИСИМ,не искаме такива зависими марионетки да ни управляват,по-скоро ще умра,но няма да предам България като него и то в най-критичния момент!
167
7
 
7
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Анонимен 178: "БАБИКЯНЧО"? Аз съм, аз съм. Но защо да те карам в Евразия, в българската антарктическа база "Климент Охридски" има свободни места. Ще имаш време да премислиш, а и за си оправиш речника.Бойко и гербаджиите просто няма какво друго да кажат, освен че ще се държат до последно. Но толкова по зле за тях.Преди Бойко успяваше да подаде навреме оставка за да спечели пак следващите избори. Този път обаче президентът Радев го заклещи в ъгъла като му поиска оставката. Как да я даде?
166
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повечето хора на протеста искат една утопия, нищо реалистично. Иначе и аз бих се включил, но не мога да подкрепя анархия и разруха.Зад тях стоят нечисти интереси, който само чакат за да се възползват.
165
4
 
9
 
! Отговори
до 182 преди 3 години
Не съм привърженик на никого.Но размисли-избори има веднъж на няколко години.Тези машини ще се използват на няколко години само веднъж.Ти би ли си купил компютър за да го използваш днес и след това през 2024-та година.А от няколко хиляди такива машини колко от тях ще са използваеми на следващите избори?Или пак ще "усвояваме едни пари" понеже не сме ги дали от джоба си!
164
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До чичо ГошоАми тези които ги описваш, в момента са яхнали БСП - Нинова и Радев,я виж ,че на последните местни избори бесепарите гласуваха за костовистките партии и така спечелиха места в градовете техните партии,а Паргов пък е човек на Божков!
163
5
 
10
 
! Отговори
питам преди 3 години
Аз ще се включа на протеста, но трябва да знам как, с какво, и кой ще направи бъдещето на народа по добро. Архитектите на протестите Божков, Радев и Нинова трябва най после да ни обяснят каква е целта им, защото народа нищо няма да получи.

Спонсорирани публикации