Протестът в Ден 26: Палатковите лагери остават

Как преминават протестите днес?
Обновена: 3 авг 2020 21:19 | 3 авг 2020 19:42, Веселина Йорданова
595

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Три ключови кръстовища в столицата остават блокирани от палаткови лагери в 26-ия пореден ден на антиправителствени протести в София

Палатките са разположени на кръстовището на Орлов мост, пред СУ "Св. Климент Охридски" и до Президентството.

Пред Ректората на СУ обстановката е спокойна. Там продължава да стои белия микробус на майките от гражданската инициатива "Системата ни убива".

Т.нар. Отровно трио даде импровизиран брифинг, на който обяви, че тази вечер ще бъде блокирано пространството пред общината във Варна.

Също така адвокат Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков обясниха, че има данни, че са подслушвани, а срещу тях се повдигат обвинения за тероризъм. Именно заради това те настояват за отговор дали и защо разговорите са им ставали обект на службите.

Палатковият лагер пред МС ще остане за неопределено време.

Кадри от днешния протест вижте в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


595
Още по темата: протестпалатков лагер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
451
2
 
6
 
! Отговори
ТАКА преди 3 години
До Истината за протестаСлав Велков, студент по режисура в САЩ,звучи добре, премерено. Оказва, че е внук наСлавчо Велков - експерт по териристична сигурност ибивш депутат от БСП.......................В САЩ, внук на отявлен комунист.... Защо там, в Москва да ходи. И синчето на корнела и то. Ама то много лошо в тази Америка бе, ужас, наглеци......Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2020/08/03/protestyt-v-den-26-palatkovite-lageri-ostavat.458679,image19#comment-newest
450
0
 
0
 
! Отговори
АЗ СКОРПИОНА преди 3 години
До АнонименЕ, И?
449
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
околовърстното кога ще го блокират че не ми се ходи на работа....
448
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да организираш протест не е тероризъм. Всяко правителство идва на власт след избори, но ако народът не е доволен от управлението, има право да поиска оставка и нови избори. Така е в демократичните общества. Няма закон, който да гарантира, че 1 правителство ще е на власт до последно или завинаги.
447
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега русофилите представят нагледно доказателство защо българите ги ненавиждат.Те за пореден път показват, че за тях личните интереси и руските интереси са над всичко !Боже спаси България от русофилите ! Амин !
446
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 523Вдигна заплатите на доста служби, някои които са с неизяснен произход, тоест не фигурират никъде, предполагам че са секретни звена към МВР или Отбраната.
445
9
 
14
 
! Отговори
Отговорен гражданин преди 3 години
Палаткаджиите, кой ви храни? Вие не работите ли? Не ви ли свършиха отпуските? Хайде махнете се от кръстовищата. Не разнасяйте Ковита.Единственно законните избори чакат разумните избори.
444
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сладка властчицаВ разгара на протестите Бойко Борисов вдигна с 30% заплатите на чиновницитеЗа един ден кабинетът на ГЕРБ раздаде 100 млн. лева
443
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуранта е на път да познае, но не, че Гладът ще излезе на улицата, а че някой от охранената тълпа ще симулира гладуване !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант
442
6
 
20
 
! Отговори
До 516 преди 3 години
Проблемът е в това, че нищо не предлагат!Само общи приказки:Свобода на словото, че кой го спрял, всеки журналистпише каквото си иска и реве на умряло като ме потърсят отговорност.Правов ред - за първи път беше потърсена истинска отговорност отхора с големи възможности, които са нарушили правовия ред, то и затова са протестите, защото плащат на определени групи.Пари за всички - парите всеки трябва да си ги изкара сам, не трябва да чака да му ги дават даром.
441
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КОВ_ИДИОТИ, казват някои немци!
440
3
 
18
 
! Отговори
Истината за протеста преди 3 години
Днес, 4 август 2020 г. Патарински liveинтервю със Слав Велков, студент по режисура в САЩ,звучи добре, премерено. Оказва, че е внук наСлавчо Велков - експерт по териристична сигурност ибивш депутат от БСП, който в същото предаване ниобещава през август правителството да падне.Сиреч знае, че се подготвя кървав пуч, на койтоестествено няма да пострадат техните деца и внуци, а нашите, на хората, които окрадоха и станаха милионери.
439
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тая мисирка Славчо Велков не беше ли от ДС ?Н е ли вкарал много хорица по затворите по политически причини?
438
6
 
10
 
! Отговори
26 преди 3 години
Ама исканията са си нормални ... свобода на словото, правов ред, пари ЗА всички.А хората на улицата само предлагат как да стане това.А дали ще стане?
437
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е държава да толерира и да търпи организирани мероприятия на БСП с палаткаджии по кръстовищата на големите градове. Излиза, че правителството е в синхрон с БСП. Пълен абсурд на държавност.
436
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако от политиката прехмахнем лъжата, то от първата няма да остане нищо.
435
1
 
14
 
! Отговори
Зад протеста преди 3 години
Днес, 4 август 2020 г., Патарински live,интервю със Слав Велков - студент по режисиру в САЩ,добре говори, премерено, оказа се внук на Славчо Велков -експерт по терористична сигурност и бивш депотат на БСП.Същият господин в същото предаване ни обеща през августправителството да падне, което означава, че готвят кървав пуч.Невинните жертви ще бъдат студенти в чужбина, които са се скъсали от работа, за да учат.
434
1
 
29
 
! Отговори
26 дни преди 3 години
Резултат = 0....Единствено проблеми за нормалните хора в държавата, заради 1000 бeздeлника по площадите и пътищата.
433
1
 
22
 
! Отговори
Язък за енергията на преди 3 години
младите, щом между тях броди Виктор Лилов и се опитва да ги яхне, протестите отиват в неправилна посока. Нали знаете каква ориентация има този п...?
432
1
 
16
 
! Отговори
до всички преди 3 години
дубаеца не му етобкова да махнат Баце, а Гешев и да турят Христо Иванов