Протестът, ден 39: Блокадите остават

Засега всичко е мирно и спокойно
Обновена: 16 авг 2020 20:54 | 16 авг 2020 20:45, Александър Попов
201
Протестът, ден 39: Блокадите остават
Снимка: БГНЕС

И тази вечер остават блокирани трите ключови кръстовища в центъра на столицата - Орлов мост, при Министерския съвет и пред Ректората.

Още по темата
В 39-ия ден на протестите хората отново се събраха пред президентството за да искат оставката на управляващите, въвеждане на машинно гласуване и промени в съдебната система.

Засега всичко протича мирно и спокойно, като различни представители на протеста изнасят речи на импровизираната трибуна.

Очаква се по-късно да се състои и традиционното шествие до Орлов мост.

За пореден път недоволни граждани от Благоевград правят опит за блокада на главен път Е-79, но засега действията им са осуетявани от полицейски служители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
22
 
4
 
! Отговори
Прасчо преди 3 години
Протестите искат отставка на сегашните управляващи нищо друго
97
4
 
20
 
! Отговори
Широко затворени очи преди 3 години
"Виновен ли съм, че нямаш ти, виновен ли съм, че не можеш ти, виновен ли съм, че те мързи, виновен ли съм, че съседът ти с женати спи" много хора чакат да им се даде , да се скатаят, да откраднат, да минат "метър" ,да прецакат системата (държавата) - и след това държавата им е длъжна...Протестът беше с добър замисъл за реформи и до там.
96
13
 
10
 
! Отговори
? преди 3 години
Какво ви е направил продавачът на надежда Божко , та само го псувате. Човекът е и естет -!украси ви столицата с еднакви палатки.
95
19
 
4
 
! Отговори
Фен преди 3 години
Божков обичаме те - врьщаи се сега като доиде - новото правителство , искаме си - еврофутбола пусках редовно и от това ме лишиха освен от нормален живот туя ....
94
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христо БОЙКИКЕВ по майчина линия роднина на Натанаил Охридскипрочетете който не знае кой е той/,а майка му сигурно се е чувствала етническа македонкакато върла другарка!Коминтерна не прощава на..мозъка!Вари го печи го,коренът си е корен и Бойкикев е доказателството че комуняр един път,комуняр завинаги!
93
2
 
9
 
! Отговори
Абе преди 3 години
До ПомняПреди малко ти обясниха какво беше Виденова криза, да не го повтарям, няма нищо общо с положението сега.
92
4
 
17
 
! Отговори
eve1 преди 3 години
Махнете най-после тези безмислени блокади.Така само настройвате обществото срещу протестите.Никога досега не съм гласувал за ГЕРБ но сега,като гледам тези протести май ще го направя.
91
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христо Бойкикевдесния трябва много да го е срам че е в завера с тия които българите два пъти гонят с ОГРОМНИ протести а не с циркове и блокади на улици!!Сега е рамо до рамо с Маямата която на протестите през 2013 щеше да изяде боя правейки се на много отворена а че са безскрупулни сегашните съюзници на деснияБойкикев говори това че протестите продължиха повече от година като в началото бяха с десетки хиляди само в София а на БКП не им пукаше и накрая ДПС ги свали!Позор за деснияРисто!
90
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безработицата в САЩ е над 40%сергееФ, в момента е около 10%.....опитай опят.
89
2
 
2
 
! Отговори
До анонимен преди 3 години
Намали дрогата човече не ти влияе добре личи си по коментарите
88
3
 
4
 
! Отговори
Помня преди 3 години
Беше сьбрана купчина от полиция която се опитваше да опази - депутатите от народната любов и се стремеше да удьржи протестиращите да не раскьсат кордона и да нахлуят вьв прламента - на следващия ден мисля че беше - цялото правителство на виденов обяви че подава отставка
87
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До помнещияНищо не помниш! Долара стана 3000 лв., заплатите се топяха още докато касиерката ти я броеше. И на фона на хиперинфлацията, бсп отказаха да си подадат оставката. Ореха, същата история. Даде си оставката, защото им спряха всички еврофондове и не остана нищо за крадене.Борисов два пъти дава оставка и пак народа го връща чрез избори. За какво да я дава на 1000 дето решили, че я искат?
86
5
 
6
 
! Отговори
Помня преди 3 години
Когато падна правителството на - виденов хората бяха обградили народното сьбрание и блокирали крьстовищата пред ректората и орлов мост мятаха бутилки и камьни по парламента имаше протести и в западна европа на бьлгарите живеещи там , повечето от депутатите бяха блокирани в сградата и не можеха да си тръгнат
85
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашите комунисти са много смешни. Когато хората протестират в другите страни го наричат Майдан на *** и какви ли не. Обаче тука тия хулигани били прогресивни като пиели бири по площадите. Абсолютно лицемерие.
84
3
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
До 116. Да, на 28 март 2021.
83
0
 
5
 
! Отговори
гражданин преди 3 години
До 107. Само едно ще те питам. Ти някога задавал ли си си въпроса "А дали пък аз не съм прав?"
82
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберастки тролгейчета...отивайте при Боко мъжагата,защото вече ви чака съблечен в спалнята...а плсле разкажете как е минало и надарен премиер ли сме си избрали...
81
3
 
8
 
! Отговори
Гост+ преди 3 години
Всъщност, на протестиращите би трябвало да им е ясно, че подмяната на Боко няма да промени живота им към по-добро. Но, като се замисля, добре е да се вижда от Света колко са доволни българите от избора на ЕС и атлантическите ценности.
80
3
 
18
 
! Отговори
До Орлов мост преди 3 години
Лигльовци, от моста все сте недоволни и ревете, като сте недоволни от ромите там, отивайте си в къщите, аман от ревльовци, моста не ви е бащиния и ромите не са дошли у вас, а са на обществено място, като не ви изнася омитайте се, и ние ревем от вас ама на вас не ви пука, айде млък
79
2
 
17
 
! Отговори
555 преди 3 години
Колко е хубаво , че всички протестъри , палаткаджии са заснети .