Протестът, ден 39: Блокадите остават

Засега всичко е мирно и спокойно
Обновена: 16 авг 2020 20:54 | 16 авг 2020 20:45, Александър Попов
201
Протестът, ден 39: Блокадите остават
Снимка: БГНЕС

И тази вечер остават блокирани трите ключови кръстовища в центъра на столицата - Орлов мост, при Министерския съвет и пред Ректората.

Още по темата
В 39-ия ден на протестите хората отново се събраха пред президентството за да искат оставката на управляващите, въвеждане на машинно гласуване и промени в съдебната система.

Засега всичко протича мирно и спокойно, като различни представители на протеста изнасят речи на импровизираната трибуна.

Очаква се по-късно да се състои и традиционното шествие до Орлов мост.

За пореден път недоволни граждани от Благоевград правят опит за блокада на главен път Е-79, но засега действията им са осуетявани от полицейски служители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
17
 
471
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спрете ср малко бр герберастки ***...ще похарчите цялата сибсидия на ГРОБ...или на вас ви се плаша директно от шкафчето на Боко,а това са крадени от народа пари...ще го изпразните това шкафче...много цоцате от него...оставете на човека някой лев ...да има за погребение...
57
1
 
526
 
! Отговори
Припомням преди 3 години
Омразното комунистическо правителствот на Орешарски беше свалено на 404 ден на протестите...
56
3
 
18
 
! Отговори
Лъжеш троле преди 3 години
До 63. Най-масовия протест са били около 6 000. Сега се колебаят между 500 и 800
55
4
 
14
 
! Отговори
Ало,Бтв преди 3 години
Не ви е срам! Какви бяха тези дъждове като основна новина? Защо "всенародния" протест беше пренебрегнат заради "мутренски" наводнения и градушки? Цели 20 града по света с по 20 демонстранти мощно изреваха "Оставка", а вие тук глезите зрителите с такива дреболии като тиня, кал и унищожена селскостопанска стока! Спите ,я вдигнете Кана,ама нека е пълна..
54
3
 
13
 
! Отговори
Отговор към трола преди 3 години
До 37Който пляска минусчета на коментар 37 , кое не ти харесва , това че съм съгласен нещата да се решават на избори или това , че не искам управляващите да организират изборите?Радев кои избори спечели? Служебното правителство на радев организира изборите, спечелени и излъчили сегашното правителство. Кое точно е фалшифицирано? Как се фалшифизират избори?
53
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз не знам кой нормален човек би подкрепил точно тези протести
52
5
 
11
 
! Отговори
Рехави протести преди 3 години
Снимани от дрон протестиращите в София са по 3-4 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 12-15 хиляди. В останалото време са 2-3 хиляди дневно. А днес са около 500 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2500-3000 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София дни наред. Тогава неща5
51
2
 
16
 
! Отговори
Благоевград преди 3 години
Протеста в Благоевград не е протест, а агитка, води се от членовете на дай България начело с Калоян, който драпат да влезе в парламента,, другите са абсолютно мутри, безработни, но със скъпи коли, цял Благоевград ги знае, като Лъвчето и други подобни, Бойко им спря далаверите и те са бесни, та това е, тези мутри протестират срещу мутрите
50
2
 
15
 
! Отговори
тея преди 3 години
що хабят напразно, не разбраха ли че условия /и основания/ за революция няма
49
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стойте си на блокадите. Веки ден блокади печели нови привърженици на ГЕРБ.
48
0
 
4
 
! Отговори
Dj dance machine преди 3 години
Кои каквото търси рано или късно си го намира место събирания има омрази живеем един живот друг няма но понеже мисленето там е на принципа 1980 оттука нататък им желая на повечето успех аз започвам да мисля като тях живея си живота и ми не дреме нема нужда да се ядосвам с хора които не разбират добрина дано я намерят някъде по пътя си поздрави като видят добри хора като нас
47
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Молете се да не си тръгне полицията дето ви пази , че тогава .....
46
2
 
19
 
! Отговори
Влад333 преди 3 години
Не е ли време да спрете, да ни занимавате с тия утепляци?!
45
0
 
17
 
! Отговори
грешно заглавие преди 3 години
Не блокадите , а катуните остават !
44
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата се уплащи,защото видя,че е безсилен срещу народния гняв...трябва да си много *** като него,да заповядаш събаряне на барикади и палатки при положение,че пак ще ги издигнат...и полицията ***..и троловете и те.. герберастка му работа...затова хората ще ги изгонят с тояги,ако продължават с ината си...
43
8
 
7
 
! Отговори
Въпросче към трола преди 3 години
Който пляска минусчета на коментар 37 , кое не ти харесва , това че съм съгласен нещата да се решават на избори или това , че не искам управляващите да организират изборите?Ще си позволя да предположа , второто нали , ама много ясно , без възможност за манипулиране на изборите, победата е невъзможна :))))
42
1
 
2
 
! Отговори
Dj dance machine преди 3 години
Дълги години живея в един блок че се не мога да се оплача тъи като са се първенюта на БСП в град Ловеч се нещо има да им пречи наи вече на баща ми които блъска от сутрин до вечер за хляба си а те се власт искат.Ми имат я и на мен ми пречат много неща никога не са искали моето мнение дори и на баща ми се има кои да се заяде искам да попитам сега това ли иска да командва Ами нека резултат некадърно управление аз простия бях унижаван години наред от тия е толкова дано се намери възмездие
41
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко вече 2 пъти си подава оставката и двата пъти печели изборите при служебно правителство. Защо си мислите че третия път ще е различно?
40
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами ако приемем, че ГЕРБ може да организира изборите в своя полза, тогава същото се отнася и до Радев, как може да се вярва, че неговите хора ще проведат честни избори? Тогава какво правим? Уж искахме промяна, но излиза че основното искане е "Стани, за да седна".
39
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям протест, голямо нещо. Светът не беше виждал такова събиране на *** и търтеи.