Четвъртото "Велико народно въстание" събира хора от цялата страна

Тази вечер има само един контролно-пропусквателен пункт за проверка
247

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Поредният протест срещу управлението на държавата, обявен като "Велико народно въстание", събира недоволни в центъра на София.

Обстановката е спокойна, чува се музика и викове "оставка".

Още по темата
В протеста са се включиха граждани на Русе, Варна, Перник, Свищов, Карлово, Челопеч и други, сред които и специално дошли българи от Канада. 

Демонстрациите протичат спокойно. Продължават да идват още хора към Президентството.

Блокирани са булевардите "Цар Освободител" и "Дондуков". Граждани има чак до БНБ.

Полицаите носят жилетки антиконфликт. Проверките днес започнаха от лагера на майките от "Системата ни убива". Иззети са неща за укрепване на палатките - колчета и други.

Полицаите охраняват пространството около Триъгълника на властта. Тази вечер има само един контролно-пропусквателен пункт за проверка на забранени и опасни вещества. Засилено остава полицейското присъствие.

Първото "Велико народно въстание" се състоя на 2 септември, когато започна новата пленарна сесия на депутатите.

Второто се състоя на 10 септември беше второто, а третото - в Деня на независимостта - 22 септември.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БунгарВей, айде успокой се малко. Не си видял анархия какво е, но повярвай ми, ако такива като Божков и още няколко искаха, има много корумпирана ***, дето ще помогне.
91
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 102Мхм. Видяхме ги насметаджиите. Виж, ако беше 98-а година, разбирам. Тогава за най-малкото се събираха по 30 човека и разбивахме коли, къщи, крака ... ама сега е много по-меко и с тея западните мекушави работи ... Моля ти се, вкараха брата в ареста, защото пляснал шамар на един сервитьор, деот ГО НАПСУВАЛ и то ПРЕД ХОРА! МАЛеееее!
90
6
 
11
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Прави са македонците като казват,че на едно българско въстание се гърми колкото на две македонски сватби. Това сега е агония на комплексари.Оставка на всички,анархия и дестабилизация в държавата....Когато не знаеш какво искаш протеста е обречен.Жалко за чистите хора които си загубиха времето по улиците.
89
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 89А иначе пожарникарите, само на пожар действа, нали? Кат наш Борисов! Ако не му гори под ***, изобщо не се трогва.
88
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне с тези платени протести се вливат пари в Българската икономика. Само не са блокират движението пак че ще ги насметвм тея наркомани.
87
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 98Моите съболезнования, към семейтвото ти. Сигурно им е трудно, с такова *** на ръцете, кат теби!
86
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смятам, че тези събирания са разнообразие на фона на пандемията. Един вид културно събитие, Софийски хайдпарк,на който хората ходят за да слушат различни оратори.Живец в това допринасят лозунгите, вувузелите и прожекциите,но това е пърформанс,не е Въстание.
85
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А що сменихте заглавието за "малкото" въстаници???Може би защото ги видяхте че са десетки хиляди?Това са най-мащабните протести от 1989г. насам! Абсолютен факт!ОСТАВКА МУТРО!
84
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Велико народно наБабикянване
83
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПолитилогСпоред типичният Ганьовец, трябва да си много ***, да станеш и от леглото, ако не е за да се наядаш и напиеш.
82
3
 
11
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До ЛелеХората по света имат сериозни основания, когато искат оставка на правителство, тук протестите са стани ти да седна аз, което няма как да се случи по нормален начин, комбинирано с отмъстителните мафиоти, на които времето явно е отминало, така че резултатите не могат да бъдат нещо по различно от днешните пародии на протести и въстания. Опасявам се,че безсилието им и тъпата им упоритост ще ги доведе до насилие, когато най-малко го очакваме..Някакъв оратор щял да ходи утре да обяснявал в ЕС
81
2
 
13
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Ahahahahahaahaha....ох, Божеееее...А черешовото топче гръмна ли за "Великото" въстание или как беше? Имаше ли миш-маш тази вечер?
80
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Събира платени от цялата страна
79
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Личното ми мнение е , че Българина избра военен за Президент.Военните освен да си играят на война имат желание да я предизвикат.Малко са им гънките в мозъка на военните!!
78
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 86Кой е "Фигурантът"?
77
5
 
3
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Няма да се оправи нищо трябва цялата политка в света да се смени, ако не се смени политиката в света винаги тия от ЕС ,Русия.САЩ и тнт ще ни определят кой да управлява и да е мизерия
76
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 66Хората не подкрепят никой вече скоро и по Фигуранта ще хвърлят яйца задето ги излъга да протестират - 3 месеца не могат да смъкнат диктатора. Фигуранта какво по-голямо доказателство чака за да извади армията. Фигурaнта и той не иска да пусне кокала иначе ще влезе в затвора и негоната не е розова ама да си натиска столчето после Гешев ще му покаже отде изгрява Слънцето.
75
2
 
15
 
! Отговори
софиянец преди 3 години
Абе намяли да завали най -после тоя дъжд
74
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли във форума кърджалийски прости?
73
3
 
18
 
! Отговори
Политилог преди 3 години
Това "всенародно въстание" е точно " Маскирания глупец" ! Просто не е за вярване , че има толкова прости хора в България !!! Ти да се вдигнеш от Варна , за да отидеш да врещиш по софийските улици ?????-- трябва да си съвсем заблудена овца ! Е, платили са си лигавите комунистически партийки ! Нека ! После тъпите българи да им гласуват милиони субсидии за съсипване на родината !!