Корнелия Нинова е във ВМА с коронавирус

Соцлидерката е с положителен тест за Covid-19
Обновена: 30 окт 2020 18:24 | 30 окт 2020 18:03, Веселина Йорданова
487
Корнелия Нинова е във ВМА с коронавирус
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Лидерът на БСП Корнелия Нинова бе приета днес във ВМА София след положителен тест за Covid-19, съобщи пресцентърът на БСП.

Повече информация за здравословното й състояние ще бъде предоставена допълнително, уточняват от партията.

Днес Нинова участва в заседанието на парламента.



 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


487
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
288
2
 
13
 
! Отговори
ох преди 3 години
Господ бави,но не забравя. Всекиму според делата му. Има и видовден, само търпение.Няма вечно да са с предимство такива като нея. Може и да не е добре жената,може да има нужда от лечение,никой не знае.Но и не може все със злоба и омраза да се живее. Но те така са свикнали, да си лъжат и манипулират хората(не е само тя,много са) и все "праведни".Кой знае с това отричане колко хора зарази, нейното протеже също, дето във всичко вижда конспирации и заговори.Времето ще покаже кой какъв е.
287
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Тръмп лечението струваше 100 000 щ.д. На г-жа Нинова ще струва само 100 000 лв за 3 дена. Нищо и няма. Тя е куча марка. Ще я ремонтират за 3 дена и пак ще ходи да лае в парламента.Стига сте я оревавали жива! Нищо и няма! Ако умре - ще е от страх. От страх, че няма как да краде от дупката.Айде.. който не вярва да и вари житото! Аз ви казвам, че нищо и няма.От страх се е уредила да я лекуват безсимптомна.Само е кихнала и айдеееееее директно на ложата във ВМА.Утре генерал ще излезе от там.
286
1
 
23
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Абе къде се скри доктор Менгеле ? Да ходи да и прави чай в ВМА ! Нема как Баце да не е виновен...ако не вервате питайте Прецедента ! И къде изчезнаха "въстанниците" май май напълниха гащетата !
285
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото във ВМА има един спомен,има едно име, що вечно живейи в нашта исторья кат легенда грей,едно име старо, голямо антично,като Магьосникът на лъжитещо отговор дава и смива срамът,и на истината строшава зъбът.О, Шипка!
284
0
 
15
 
! Отговори
Срамота ! преди 3 години
Паралелната държава на другарите от БСП в действие !
283
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има реална възможност г-жа Нинова да е в тежко състояние. Тя не вдига телефона и се извинява в профила си, че не може да отговори на хората, които я търсят.Напълно вероятно е да се е лошила. Има наднормено тегло и е на 51г.Днес е починал 27г. мъж без нито едно придружаващо заболяване. Лелката има тобрички под очите. Вероятно има бъбречни проблеми от алкохола. Имам съмнения, че със сърцето също има проблем. Това са толкова тонове лъжи!Подпунхалите очи издават страничните и заболявания.Видимо е.
282
0
 
1
 
! Отговори
До 302 преди 3 години
Само черна нинджа може да убие друга черна нинджа. С бялта е същото. Но Бяла нинджа не може да убие черна нинджа.
281
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се самосезират във ВМА и да изпратят на домашно лечение Нинова в хотела и в Халкидики!Стига вече с тези предимства и двойни стандарти! Паралелната държава е създадена от кому-нягите.Те така едно време уреждаха децата си във университетите.Така ги вкарваха от задната врата без ред и без изпити.Сега са същите-вкарват ги в болницата без ред и заемат леглата на хора в реално тежко състояние.Спрете това безумие!Тази партия е вкарана в нафталина-лиредката и също.Аман от свинщини!Идва Видьовден.
280
0
 
15
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Корнела е влязла във ВМА да агитира личния състав на ВВС. Кога друг път ще ги намери на едно място :)
279
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано вируса свърши работата на неработеща несъдебна система и да я прати в казана с катрана
278
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистът може да го убие само друг комунист или бог путин. Някакъв си вирус е неспособен дори да одраска дори верния комунист. Урааааа!!!!
277
0
 
0
 
! Отговори
до Социално дистанц преди 3 години
ти се бъгна, бе човек... запри сААаааа:D
276
0
 
26
 
! Отговори
Stoedin преди 3 години
И що чини Нинова във ВМА? Да не би да е повече болна от другите хора? По принцип да, но не и от ковид.
275
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ремдесивира свършил преди да го получат. Всичко е разпределено до последната до.за.Вие си пишете по форумите лакардийки! :DДепутатите като богопомазани ще влизат във ВМА и без симптоми - само с един положителен директно да ги пускат на респираторите! Да не стане някой лъжлив депутат зян, че после кой ще манипулира изборите?Оо..Шипка.. подиграхте се на вируса-вашият президент го нарече вируса на страха и предателството.Сега защо се уплашихтеее?Паркирала се леля ми К.у.р.нии във ВИП стая.
274
0
 
24
 
! Отговори
мда преди 3 години
видя се що за стока е. Излъга народа се изпозарази и сега като опря до болница - тя е там а хората да се оправят в къщи. Комукрация...
273
11
 
0
 
! Отговори
до баце бил в къщи преди 3 години
Баце е в къщи и от тогава всички професори спят в другата стая.....
272
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"в добро здравословно състояние, но ще остане под наблюдение в болницата" Кога ще приемете някой обикновен гражданин с ковид само за наблюдение?
271
0
 
31
 
! Отговори
Ценен добитък преди 3 години
Даа, мен щяха ме върнат в къщи, докато не дойде време да ме интубират. Тази кихна и събраха национален консултативен съвет, да не би нивото на злоба в парламента падне с една педя под тавана!
270
0
 
25
 
! Отговори
щом е власт имаш преди 3 години
Веднага във вма --- ако е друг на домашно лечение докато получи тристранна пневмония и чак тогава може да го замъкнат някъде ...,
269
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За тях- веднага ВМА...По-равни са.

Спонсорирани публикации