Полицаите ядосани на ГЕРБ, не искат парите от детските надбавки

Това било провокация и удар по върху имиджа на МВР
65
Полицаите ядосани на ГЕРБ, не искат парите от детските надбавки
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Най-големият полицейски синдикат у нас - СФСМВР изрази огромно възмущение от мотивите на ГЕРБ за отпадане на идеята всички деца да получават детски надбавки заради увеличението на заплатите на работещите в МВР. 
Полицаите заявяват в декларация, че и те са родители и изразяват гнева си, че униформените са били противопоставени срещу децата.

Още по темата

Синдикатът счита това за провокация и се заканва да потърси сметка и поиска извинение от вносителите на закона.

„Коригирането на суми за месечни добавки, за всички деца и връщане на подоходния критерий, по един безогледен начин е обяснено с осигуряването на допълнителен ресурс за медицински работници и служители на МВР. След като ръководството на държавата забрави една цяло министерство – на вътрешните работи – изваждайки го от държавните структури, работещи по ограничaване и преодоляване на последствията от пандемията, в свое постановление за увеличение на основните месечни възнаграждения на служители в тях, сега ставаме свидетели на директен опит, вследствие на нашия справедлив гняв, изразен в абсолютно законни протестни действия, служителите на МВР да бъдат директно противопоставени на една минимална социална придобивка по отношение бъдещето на България- децата“, пише в декларацията.

Полицаите определят предложението на ГЕРБ като нелепа провокация и пореден удар върху имиджа на работещи в сектор “Сигурност”.

„Ние, като представители на служители в МВР, не сме съгласни в това противопоставяне да бъдат въвлечени и медицинските работници, които в момента правят и невъзможното, на работното си място, за да лекуват българските граждани“, пишат те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
До Случаен минувачТези хора ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ и за целия си трудов живот ще платят на тази държава 200 000 лева поне под формата на данъци! А тия които ти искаш да се развъждат за целия си живот няма да платят и 1 лев данъци! ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ ОТ СТРАНА НА ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ДАНЪКОПЛАТЦИ! АКО НЕ СИ ВНАСЯЛ В ОБЩАТА КАЦА, ТО ТРЯБВА ДА ТИ Е ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНО ДА БЪРКАШ В НЕЯ! Кратко, просто и ясно! Ако си плащал, ще ползваш, ако не си, то няма какво да очакваш!
64
4
 
6
 
! Отговори
БГ преди 3 години
Браво полицаи!Покажете на политиците, че продължат ли с манипулациите в стил "разделяй и владей", то нищо добро няма да ги чака.Ние сме един народ и е изключително тъпо да им осигуряваме комфорт, чрез прилаганите от тях техники на противопоставяне на обществото ни, на отделни фракции.
63
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До случайния минувачКато минаваш случайно, подмини това място и не се обаждай като не те питат!Като си мислиш по някаква твоя странна, изкривена логика, живей си с нея.Модерното семейство се разминава с обърканите ти представи.Един лекар в частна клиника може да печели много повече пари от 3000 лева.Същото се отнася и за инженери, архитекти и други професии.Но това не пречи да биеш жената и децата.Програмист за българска компания трудно ще намериш да работи, а чуждите ги експлоатират.
62
5
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
До 63За да са ви данъците 1600 лв. значи доходите ви, семейните, са поне 6000 месечно. Не се оплаквайте.
61
1
 
6
 
! Отговори
До 60 преди 3 години
Ти в час ли си? Най-вероятно те осигуряват на минималната и ламтиш за детски. В случая описан от теб колко са данъците на тези млади родители? Защото на нашето семейство с дете на 1.6г са общо 1600 лв месечно данъци потъващи някъде, използвани за чужди детски, чужди социални и тн. Тоест моето дете детски не взима, а ние плащаме детските на много мургавели и подобни.
60
2
 
2
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
От друга страна, си представете ц. семейство. Имат 5 деца. Живеят в коптор. Мъжът пие и бие (или бие и пие), жената крещи и вдига скандали, децата сополиви и гладни. Доходи - под 500 на месец. Да, да им помогнеш. За 5 деца - да кажем 250 лв. месечно. Но къде е гаранцията че мъжът няма да ги изпие? Трябва помощта да е целева - примерно да се закупят учебници, помагала, при условие обаче, че малките ходят на училище. Също така дрехи, обувки, храна и т.н.
59
6
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Все пак трябва да има съобразяване с доходите. Представете си мъж и жена, програмисти. Нека да имат две деца. Модерно семейство на 21 век. Мъжът да взема 3 000 на месец от правене на реклами в нета, жената - и тя да взима 2 000. Е с 5 000 месечно ще могат съвсем спокойно да оправят децата, всякакви разходи, и семейната кола да поддържат и да я карат. Такова семейство не се нуждае от детски надбавки, мисля аз.
58
5
 
0
 
! Отговори
Истина преди 3 години
До 40... След като ще се пазим сами,, моментално МВР ДА ДЪДИ ЗАКРИТО АМИН МИЛИАРДИТЕ левове ЩЕ ГИ ДАДЕМ НА ДЕЦАТА...
57
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ние сме ядосани на полицаите за много неща за претенциите им например и за премълчаване на истината с цел ясно каква, дори не ми се говори и герб и те са същите.
56
4
 
11
 
! Отговори
Мвр сливница преди 3 години
Тея хора изкарват толкова много пари че изобщо не подкрепям да имат увеличение на заплатите !! Ще ви дам пример това районно управление преди 2 години официално и всички хора в района знаят и са виждали че прекарваха емигранти изпъкнаха с нови коли ремонти в жилищата и тн :) Тези ли заслужават нещо? Или това че участват във всичко нелегално даже участват с една група крадци в района някой имат роднинска връзка други просто си плащат най-корумпираното място в България! Пълно бездействие
55
3
 
10
 
! Отговори
Бибо преди 3 години
КАКВО ДА КАЖЕМ СЕГА:***, ПО ***, НАЙ *** УПРАВЛЯВАЩИ. УЖ ДА ПРАВЯТ ДОБРО ТЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ ЕДНИ НА ДРУГИ СЪСЛОВИЯ ТА. ВСИЧКО ДО СЕГА СЕ ПРАВИШЕ ТАКА. РАЗДАВАТ, НО НЕ ЗНАЯТ КАК. ПРОБА ГРЕШКА.
54
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицаите се превърнаха в майки с увреждания - и те започнаха да рекетират държавата по тънката жица - децата !
53
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До сега, когато и да съм потърсила помощта на полицията, полза не съм видяла, както и близките ми. Само загуба на време и нерви.
52
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква кукичка бе байно?Ние си ви мразим открай време, не ни е необходимо мафията да ни дава поводи и кукички!Ей така, безплатно си ви мразим, защото сте готини!
51
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията винаги е била срещу народа.Никакво разделяне няма.Винаги са били на страната на роми,престъпници,*** ,хомосексуалисти и т.н
50
3
 
17
 
! Отговори
Разделяй и владей! преди 3 години
Старо римско правило - полицията срещу народа! Децата срещу милиционерите!И ГЕРБ на власт форевър!
49
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
колко сте наивни вдички, захапахте кукичката и ревнахте срещу полицията. Ей за това да ви ялови протестите и файда йок. И слепите го разбраха.
48
2
 
19
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Какъв синдикат бе?Откъде накъде?*** са държавни СЛУЖИТЕЛИ и са длъжни да изпълняват каквото им нареди държавата!Не са частна фирма!Като са ставали милиционери не са ли им обяснили какви са им задълженията и отговорностите за които обществото им плаща заплатите от данъците ни!На когото не му харесва да напуска и да си плати неустойки към държавата за неизпълнение на договора!Какво само ги дундуркат и им клякат на тез безполезници?
47
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната олиго**енщина росдена от *** глави на гербаджиите хахахахахахаха! Ние сме с най-простите народни предстватиели и министри чесно, сигурно и в Тамбукту са класи над наще.
46
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Всъщност има големи спорове дали ушевият е човек въобще."Какви спорове?Естествено, че не е!