Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения“
28 фев 2021 10:19, Елка Василева
405
Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие
Снимка: архив, БГНЕС

Трета вълна на коронавирусната епидемия вече има и нещата винаги могат да бъдат изпуснати от контрол, отчитайки опита на другите държави. Затова се взимат много сериозни и строги мерки. Това заяви директорът на болница "Света Екатерина" проф. Генчо Начев пред БНТ.

Неговото притеснение е, че с отпускането на мерките у нас от утре и склонността на българите да не се съобразяват с наложените правила вероятността на случаите на заразените и смъртните случаи да се увеличат е голяма. Той обаче изрази надежда, че при данни за увеличаване на заразените мерките отново ще бъдат затегнати.

Още по темата

Проф. Начев посочи, че е важно да се прави баланс между икономическото развитие на една страна и баланс между здравното състояние на населението. Когато се отиде само в едната посока, това винаги е грешка.

Директорът на болница "Света Екатерина" подчерта, че коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие. Има много неизвестни около този вирус - не е ясно защо при едни пациенти засяга едни органи, а при други - съвсем различни.

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения. Вирусът влияе на две структури на сърцето - на самите клетки на мускула на сърцето и на проводната структура, в резултат на което се появяват ритъмни нарушения“, каза професорът.

Сърцето е първият орган след белия дроб, който търпи най-сериозни поражения, отбеляза проф. Начев.

Проф. Начев заяви, че не е нужно преболедувалите коронавирус да се ваксинират. Редно е да се проследи нивото на антителата и клетъчния имунитет и тогава да се предприема такова действие.

По думите му досега няма достатъчно информация за ваксините и в това се корени страхът на хората. Той обаче призова хората да се ваксинират, за да се предпазят от вируса и да се спре разпространението му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
6
 
13
 
! Отговори
Петя преди 3 години
Прав е професорс ме китайския грип е тръгнал от лаборатория и че изкуствено е създаден
55
3
 
12
 
! Отговори
До Демократ 54 преди 3 години
Не са виновни китайци и руснаци...........вируса го направиха в някоя западна лаборатория................на Англия или Франция.............после обвиниха Китай...............но дори Доналд Тръмп им разбра гадните номера..............велик президент на САЩ, но неудобен за световния елит!!!
54
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Испанският през 1918-21г.грип също тръгва от Китай ,разнесен от китайски работници в САЩ и Франция, и той ли е създаден в някоя лаборатория като биологично оръжие ?Ами десетки опасни болести които са се появили през миналите векове и те ли са се пръкнали от лаборатории?Аман от комунисти-професори!
53
7
 
14
 
! Отговори
Англия преди 3 години
Защо ваксината на Oxford-Astra Zeneca е най-лошата??Уж много умни професорите в Оксфорд...............направиха векторна ваксина с гени от шимпанзе, която е забранена в Швейцария, Южна Африка и др.!!!За мен всичко е по поръчка на дъртата рептилка кралицара Елизабета Втора..............хич не е стока тя, нали тя уби Лейди Даяна!!!!
52
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 52"ханските комунисти така са дизайнали вируса, че да засяга дамо демократи капиталисти, комунистие в Русия и Белорус не ги заразява."Глупости :)))В Русия за миналата година има 335 хиляди допълнителна смъртност, нищо че са обявили само 85 хиляди жертви на корона вируса.Маааани тва лъжливо червено племе.:)))))))
51
22
 
3
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Който защитава Китай трявба да бъде изгорен на клада!
50
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КапиталистОриентирай се към бананите и тоалетната хартия. Там повече ти се удава.:)
49
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уханските комунисти така са дизайнали вируса, че да засяга дамо демократи капиталисти, комунистие в Русия и Белорус не ги заразява. За всичко са виновни комунистите.
48
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма достатъчно информация за ваксините, но професора препоръча стадото да се ваксинира....:)) Еми това е :)) Професор който вярва в плоската земя, обаче я отрича и препоръчва на другите да повярват...:)) Написах пълни глупости нали, но така излезе от статията...:)))
47
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който симпатизира на Китай...мястото му е в Ада.
46
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо вируса ходи само по западна Евроап и САЩ, в Русия и Белорус няма пандемия, в Белорус пък никога не е имало мерки?
45
3
 
15
 
! Отговори
Цицорон преди 3 години
Кой има интерес!?Оръжие срещу човечеството. Има един дето неведнъж е заявявал, че иска да "редуцира" човечеството от сегашните 7млрд. на 0.5млрд. И че ваксините били подходящи, за целта.
44
7
 
17
 
! Отговори
Англия преди 3 години
Според мен вируса го направиха гадните ингелизи.....................от университета в Оксфорд, сега същите тия учени правят ваксината Oxford-Astra Zeneca ........най-гадната и най-калпавата ваксина, с гени от шимпанзе, която е много вредна и води до рак на матката при жените, всичко е планирано!!!!По това време английски учени работиха в Китай и заедно с колегите си в Англия измислиха тоя пъклен план!!!
43
9
 
5
 
! Отговори
Йосарян преди 3 години
Акълия е този "професор.....Остава да каже, че е дело на извънземните.
42
14
 
1
 
! Отговори
Капиталист преди 3 години
Капитализма е най-добрата система, но комунистическите лаборатории в китай пуснаха вируса и капитализма от своя страна все, че се гътна. Комунистите са виновни за всичко.
41
7
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Гади ми се от червени учени,доктори,премиери и всякаква червена па.смина.
40
0
 
6
 
! Отговори
айсиктирев преди 3 години
нямало конспирации,а "добрите и хуманни" човечета от deep state какво ще кажат ?
39
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпросът е с чие финансиране се създаде това чудо за да съсипе съдбата на милиони?Питам а отговор не искам,защото всички знаем,чие дело е това.Този дявол с милиардите,луд и изживяващ се като господ със сигурност ще си плати.ПРОКЛЕТ ДА Е!Смеех се на една ***,която крещеше,че в 21 век светът се управлява от силите на злото и мрака ,но сега като гледам какво става-затворени,дженджърство,съсипване на нормалнист за семейство,унищожение на цивилузована Европа се замислям ,дали не е права.
38
10
 
8
 
! Отговори
1 преди 3 години
"Проф. Начев заяви, че не е нужно преболедувалите коронавирус да се ваксинират. Редно е да се проследи нивото на антителата и клетъчния имунитет и тогава.'Комунистите винаги са ме изумявали с това как успяват да изкарат дори и от най-големите истини някакви абсурдни заключения и предложения.Например, е вярно, човек с антитела след преболедуване няма нужда веднага от ваксина, но я професора да обясни, кое е по-лесно и евтино: да боцнеш някой или да правиш мониторинг на стотици хиляди редовно?
37
3
 
3
 
! Отговори
Азимов преди 3 години
Професор ;)