Кубрат Пулев мисли за своя партия, може да се кандидатира за президент

Харесал си името "Велика България", засега още ще дава на българите готина енергия от боксовия ринг
Обновена: 27 май 2021 09:38 | 27 май 2021 09:35, Елка Василева
368
Кубрат Пулев мисли за своя партия, може да се кандидатира за президент
Снимка: архив, БГНЕС

"Може би някой ден ще направя собствена партия", заяви българският боксьор Кубрат Пулев пред bTV.

Шампионът също така не изключва и да се кандидатира за президент. По неговите думи много негови приятели са му казвали, че трябва да се включи в политиката и "може би този ден е близо".

Още по темата
Пулев сподели, че е мислил и за име на своята евентуална политическа формация и е харесал "Велика България", защото за него "България е велика".

Що се отнася до направеното му от председателя на КОД Петър Москов предложение да влезе сега в политиката, Кубрат Пулев заяви, че "на този етап ще продължа да давам на българите готина енергия от боксовия ринг. Смятам, че имам какво да дам“.

Боксьорът заяви, че не може да бъде използван и няма да го позволи. Сигурен е, че не това е била целта на предложението на Москов, чиято формация определи като "готини хора на фона на политическата прослойка".

На въпроса дали би се кандидатирал за президент, Пулев отговори: "Защо не?". По неговите думи президентът Радев би бил силен опонент на едни избори, но не това е най-важното, а какво ще се направи за България.

Според него страната има нужда "от силно управление", а в момента "няма държавност и сме като разграден двор, където всеки може да се меси и да прави каквото си иска".

Ако влезе в политиката, боксьорът ще разчита на "подкрепата на българския народ". Първото нещо, което би направил като политик, е да повиши пенсиите, защото пенсионерите са в окаяно състояние.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
2
 
15
 
! Отговори
Видяла жабата че преди 2 години
Първо *** (Слави),А сега и Пульо (Кубрат)Реши да си има партия ?!
186
1
 
17
 
! Отговори
Хохо преди 2 години
Това някакъв майтап ли е?
185
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле...след Жан, Симеон, Бойко, макар и не президенти и Първанов и Радев, като такива... сега и този...ако небеше тъжно щеше да е смешно...
184
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 220Писаха по-долу, че видела жабата и повдигнала крачето :)) Като нема успех в спорта, що да не стане политик :) Само като му слушаш бъртвежите, ти става ясно колко е объркан, щел да има още един мач за титлата.... хахахаха :)) Дадоха му два пъти шанс, ама се изложи като пълен аматьор, да не говорим за Сушито в Америка, тръгнал да е целува, мейби Андреа Фотошопа ще го заревнува :)) Селска идилия :))
183
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Амо щом Слави може да направи партия и без да каже и дума на избирателите си, комуникирайки само през Фацебука, да вземе властта...защо и Кобрата да не може?! Известен е, дават го по теУевизора, значи става и за президент.Според мен ние българите яко сме презобили с демокрацията и сме на път да се изпуснем в гащите.
182
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами то май само ти до сега не си влязал в политиката. Куцо и сакато, миски, хостеси, мутреси, пожарникари,сценаристи шоумени и т.н само боксьор липсва в колекцията
181
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като чуя, че накой ще създава СВОЯ партия разбирам, че за нищо не става.Партия се създава за да обслужва интересите на голяма обществена група, а не на една личност.Нагледахме се на собствени партии у нас, ръководени от замозабравили се и несъстоятелни вождове!
180
0
 
15
 
! Отговори
?? преди 2 години
Пулев с партия и мисъл за президент ?ЕЕЕЕ,тогава България ще стане едно заглавие ,след него нииищо!
179
2
 
14
 
! Отговори
Туйто! преди 2 години
Боже, Боже, и тая жаба дигна крак! Ама то такъв крак повлече Румянцев и сега, и куцо и са'като ще тръгне да се пробва с основание. Като гледа сегашния си вика, че защо не и язе!? Този не само ***, но опростачен индивид, който така ни посрами в Америка с нересовите си инстинкти, че още ни пищят ушите, тръгнал партия да прави, че и държавен глава да става! Кажи ми кажи, бедний народе...! Я да помислим, не е ли по-добре, както е, да закрием държавата и да признаем, че произхода ни е македонски?
178
0
 
9
 
! Отговори
hahaha преди 2 години
Е не.
177
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 192Ицо се е доказал, гледай с какъв хъс играеше и вкарваше голове :)) Също не иска да влиза в политиката, щото знае, че не става за тази "работа" :)) Кобрети какво е постигнал, некой голем шампион бил ли е ? Срам е за истинските боксьори Кобрата, оказа се малко змийче а не КОБРА :))
176
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука е така ! На Републиканците Монархисти на Мутрите Ченгета
175
0
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Свежо!..Преди време търкаляха Стоичков за президент,сега боксера....Мили родни картинки..
174
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ааа... Преслава и тя трябва да помисли. Всъщност цяла партия виждам на хоризонта НДПП..."Национално Движение Планета Пайнър".
173
0
 
12
 
! Отговори
За сега ,... преди 2 години
,.... се вижда че нокаутираният не е Пулев , а Б.М.Борисов , като му се забранява да упражнява спорта ''ПОЛИТИКА'' , за вечни времена , каза бай Ставри , строг , но справедлив !!
172
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредния месия... Имахме месия-пожарникар, защо да нямаме месия-боксьор. На българина му дай месии през няколко години за да държи пламъка на надеждата, че от утре всичко ще се оправи. Но това утре вече 30 години не идва, и с такива месии още поне толкова няма да дойде...
171
1
 
11
 
! Отговори
Митьо Да Гън преди 2 години
Егоо младо момчеее войниииче, боксьоррчеее, с убава жена с големи така ,,, джакузиии макузиии, мерцедесиии у германиятааа с униформаа от казармаатааа, бокс със Джошуа - Мошуа нокаут в главатаа, изнасат го за кракатааа...кандидат за президент мрезидент на Митьо в джакузито вода да носииии. Аз съм човека от народаа президента на всички бедниии и нешастни създанияя.. Гласувайте за мен !
170
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
10 години живях в чужбина,и сега обмислям отново бягство зад граница!!
169
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кобрата - президент, Багата - премиер, Стоичков - министър на спорта. Андреа ще я турим за министър на културата, а министър на образованието и нАуката ще ни е Русата Златка.
168
11
 
5
 
! Отговори
със 200 преди 2 години
Пулев е обичан спортист , имал е падане с нокаут , но на фона на нокаута на Бойко , пасти да яде !