МЗ убеждава: Ваксините нямат връзка с 5G и с тях не ни слагат чип

Ваксините срещу Covid са безвредни и безопасни, заявяват от ведомството
280
МЗ убеждава: Ваксините нямат връзка с 5G и с тях не ни слагат чип
Снимка: БГНЕС

Ваксините, с които България провежда имунизационната си кампания срещу COVID-19, са преминали успешно и трите фази на клиничните изпитвания.

Те са разработени в съответствие със същите законови изисквания за фармацевтично качество, безопасност и ефикасност като другите лекарства, заявяват от МЗ на официалната си страница в социалната мрежа.

Науката е категорична, че ваксините срещу COVID-19 са безвредни и безопасни - те нямат общо с мрежата за пренос на данни 5G; не водят до безплодие; не променят човешкото ДНК; не заразяват с коронавирус; чрез ваксинация не се поставя чип в тялото на човека, се посочва в публикацията.

За да направят гражданите своя информиран избор, е важно да ползват достоверни източници и да бъдат критични към всичко, което четат в социалните мрежи и в интернет пространството.

Целта на Министерството на здравеопазването е в страната да бъде постигнат колективен имунитет, което означава поне 70% от населението да бъде имунизирано.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
0
 
4
 
! Отговори
K6 преди 2 години
Четете научни статии които са отдалечени от политицитеЗа да разберете какво е чипиране трябва да имате познания от Електроника и биология за да разбирате публикации от Harvard тази статия е много преди ковид. https://harvardmagazine/2011/01/virus-sized-transistors
189
0
 
0
 
! Отговори
РОБ ДО ЖИВОТ преди 2 години
ИЛИ ТЕ "ЧИПИРАТ" ИЛИ СИ УМРЯЛ. НЯМА СРЕДЕН ПЪТ ЗА КОМЕНТИРАЩИТЕ ПЪЛНИ ***.
188
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 245 - споко, изчакай 1-2 години. Естествено, че няма да ви активират веднага, но когато усетиш ефекта вече ще е късно. Роб до живот.
187
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А дали ако тази теория е истина, те щяха да кажат - 'Да хора, слагаме ви чипове в телата, отидете и се ваксинирайте'! Наскоро гледах видео на хора ваксинирани с пфайцер или модерна, на ваксинираното място се слага метално парче или магнит и той стои на ръката...та какви биха били ефектите от магнитните вълни ако в тялото има метали? Отваряш гугал после и четеш че това било опровергано и не е истина...чакайте малко - на каква основа е опровергано?! Ми да докажат, само с 'не е вярно' не става!
186
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тази телритория явно е пълно с тъпигьостери , щом се налага да се пускат такива материали ...
185
4
 
10
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Чипирането е глупост, но има апаратура за локализиране и следене на хора от голямо разстояние, базирана ядрено-магнитния резонанс, трябва само да ви вкарат малко контрастно вещество.
184
6
 
0
 
! Отговори
GD преди 2 години
Някой да ми обясни защо асансьорът сам идва като го приближа, защо всяка вечер дясната ми ръка вибрира, на всеки кръгъл час виждам прогнозата за времето на улицата, на която се намирам, а като карам колело на Сточна гара след 3 обиколки на кръговото крещя "насочете се към втория изход в дясно"
183
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера пуснах статията за изследването на Bridle на хора, които са в сферата на медицината. Даже не я прочетоха (5 страници е) и ми заявиха, че им е писнало от темата и коспирации по нея. Ето това е ефектът не пренасищането. Вече удариха иглите, за да си върнат пътуванията из света и да спестят пари от PCR-и.
182
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ....Не е чип. По-лошо е от чип. Де да беше чип. Но както казаха по-долу, това с чипа го пуснаха самите собственици на ваксинационния план за да дискредитират всички мислещи хора, които зададоха неудобни въпроси. За да дискредитираш някой се правят две неща - осмиваш го или го игнорираш. Те пренаситиха хората с ковид информация 2020 и сега вече никой не иска да чуе нищо повече. Някои направо се ваксинират, защото им е писнало и да се свършва с това. Овертон в действие по всички точки.
181
1
 
19
 
! Отговори
.... преди 2 години
Хаххаха, теорията с чипа цепи мрака .. Но! Нормално е хората да са притеснени и скептични към ваксинацията при положение, че в световен план се мълчи за произхода на Ковид . За всички е ясно, че е произведен лабораторно, но не е ясно защо се прикрива виновния и как така никоя от великите сили не скочи и не потърси прозрачно разследване? Това гузно мълчание кара хората да мислят за някакъв план в тази пандемия, за някаква скрита цел и съответно ги прави подозрителни към ваксините.
180
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЛелеДете на Бога никога няма да се ваксинира, защото най-малкото ще е прочело Библията. Ти си просто религиозен позьор. Много сте такива.
179
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютна нагла лъжа. Всичко, което отричат е ИСТИНА!Достатъчно добре съм го проучил в продължение на 15 години!!!
178
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повечето не си струва да ви чипират, освен това чипа ви е вече в джоба. Дарвин си знае работата.
177
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министерството говори същите работи като миналата година.рРадеф си трае.защо ли?Явно защото си изгради пропагандата на основата на нагли лъжи за пандемията.Лицемер.
176
3
 
9
 
! Отговори
старо правило преди 2 години
Във всяко едно съобщение най-важното е ...опровержението!!!!
175
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много *** народ има щом се налага от министерството да коментират *** теории
174
2
 
9
 
! Отговори
ПКП преди 2 години
Мен ме чипираха и като активираха 5G вече не знам на кой свят се намирам
173
5
 
23
 
! Отговори
Сър Пичук преди 2 години
Аз си сложих СПУТНИК-V щото няма нужда от 5G за ъпдейт на чиповета, а става с радиовръзка с Москва на къси вълни
172
2
 
11
 
! Отговори
До 229 преди 2 години
Байдън им върна субсидиите на СЗОто и имат пак трохи за раздаване на послушните.
171
5
 
23
 
! Отговори
Учуден преди 2 години
До Леле Леле мале, ти четеш ли изявленита на Бил Гейц през последните години? Да оставим настрана това че щял да затъмнява Слънцето- ами и иска да редуцира с пъти населението на земята. Как си въобразяваш че такъв психопат който е и основния ваксинаджия се е загрил за човечествоно, никой да не умре?