Стоян Беличев отрече за секс стаята, иска пак да е шеф на "Автомагистрали"

Ще се кандидатирам, защото съм подготвен, заяви той
Обновена: 2 юли 2021 15:46 | 2 юли 2021 14:21, Александър Попов
159
Стоян Беличев отрече за секс стаята, иска пак да е шеф на "Автомагистрали"
Снимка: БГНЕС

Стоян Беличев категорично отрече в държавното дружество "Автомагистрали" да има секс стая.

На въпрос на Bulgaria ON AIR ползвана ли е за сексуални услуги стаята, вече бившият шеф "Автомагистрали" отговори: "Несериозно е да ми задавате такива въпроси. Това се намира на етаж на които работят служители от двете страни и срещу тази стая, кабинетите са там, вратите са отворени. Представяте ли си, че може да се случи нещо такова пред служителите?"

"Нека почнат разследването си от това, кой е снимал и кой е подал информацията на тази медия, защото това е стая, която е направена с проект по ЗБУТ, която трябва да има всяко едно дружество с такъв персонал на територията си. И тя се използва по предназначение, скоро имахме случай, припадна колежка с ниско кръвно, която беше настанена там, докато се възстанови", допълни Беличев пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Изненадващо той потвърди, че ще подаде документи отново да оглави дружеството, с мотива, че е подготвен да върши тази работа.

Служебният министър на регионалнот развитие и благоустройството Виолета Комитова успя да смени ръководството на „Автомагистрали“ от третия път, като промените вече са вписани в Търговския регистър.

Начело на държавното дружество застава Валентин Вълков, който е назначен за изпълнителен директор. Десислава Христова и Иван Станчев пък са новите членове на Съвета на директорите.

Вписването на новото ръководство е станало тази сутрин. Вчера пък изтече 3-дневният срок за обжалването на третата заповед за смяна на предишното ръководство. Такова не е постъпвало.

Комитова поиска да смени ръководството на „Автомагистрали“, след като проверка след като проверка откри, че държавната фирма е платила авансово над 180 млн. лева на външни фирми за проекти за обезопасяване на свлачища и срутища, а шест месеца преди крайния срок почти нищо от възложените дейности не е свършено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
12
 
! Отговори
Saki преди 2 години
Полагал е обилно белия асфалт. Колежките са били дежурни по график.
34
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И пак само снимки. Хора няма. А в пицарията с подаръчния пакет Узунов повече от 1 час си писа бележки с екс шефа на митниците и чак телефоните на 5 метра закара да не ги подслушват. Ама камерата точно над масата не видял. Тука като гледам някакви снимки без жив човек. Дайте записи! Дайде доказателства! Всеки си говори ей така с хипотези, които не може да докаже. Радев каза, че за Узунов било манипулация на Афера. Ама не ги е пратила Томова да си благодарят за бъбречна трансплантация.
33
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
провеждали са там интервю събеседване ;)
32
4
 
12
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Не мога всеки ден нещо ново Да се чудиш да ревеш или да се смееш :D
31
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боже, какви наглеци!!!!
30
4
 
21
 
! Отговори
И как преди 2 години
И измерихте кръвното,като в стаята няма апарат за измерване на кръвното?
29
8
 
15
 
! Отговори
Християнка преди 2 години
Мен са ме евали в тази стая.
28
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комитова и тя е много върти опашка. Дъ р тата чанта скивахте ли я онзи ден с дупки на дрехата на раменете. Облича се като абитуриентка от памтивека. Тея *** само за легла мислят. Нинова и тя смени Иван Ченчев с Крум Дончев. Манолова е кума лиса и тя стара чанта, ама се прави на лачена. Сваляше Борисов и като и отказа в онзи хотел се заинати, та чак къчове мята. Радев и той във Вила Калина се овъртя с Карбовски абе не еза приказване Нямат срама от внуците
27
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Несериозно е да ми задавате такива въпроси. Това се намира на етаж на които работят служители от двете страни и срещу тази стая, кабинетите са там, вратите са отворени. Представяте ли си, че може да се случи нещо такова пред служителите?"................================..................Герберът се прави на улав. Естествено, че въпросът е дали е ползвал стаята нощно време след като се е наплюскал в някой ресторант с държавни пари.
26
6
 
34
 
! Отговори
Димо преди 2 години
Е как!С Петцифрена държавна заплата няма как да не иска отново да е шеф.
25
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега няма пост, няма секс!!! Я ги осъждайте за кражбите и секс стая в затвора ще го чака.
24
5
 
22
 
! Отговори
бай Х преди 2 години
Да , точно с помпане са и вдигнали кръвното ! Ние , в нашия завод , понеже си нямаме такава спец стая , бай Иван като вдигна кръвно , намаше къде да го напомпаме , та едва се спаси !
23
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бившия на правителствената "Лозенец" пък имал секс апартамент...Боко тиквата и той беше превърнал стаята си в бардак ,видно от снимките...
22
5
 
25
 
! Отговори
Колежката преди 2 години
Кой именно я възстановява и останала ли е удовлетворена от първата помощ? Налагало ли се е втора помощ?
21
4
 
25
 
! Отговори
стар лаф преди 2 години
''Тая шия , не е от туршия ''!
20
4
 
40
 
! Отговори
глист преди 2 години
На колежката с ниското кръвно са и дали шоколадов бонбон, за да и го вдигнат. Може и едно уиски да са и сипали. За какво ви е аптека? Моля ви, несериозно е да задавате такива въпроси.
19
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво ни хвърлят прах в очите с някакви смешни стаички, докато Рашков живее като Дон Ескобар с антураж от слуги.
18
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Схемата е измислена за гигантско крадене и сега раздадените пари няма как да се върнат. Някой от тези мишоци ще изгори, особено който е нареждал плащанията, но издалият заповедите, няма как да отговаря. Даже ще вряка на всяка крачка, как било спряно строителството и т.н. Лошото е, че всички знаеха, какво се случва, но си траеха...
17
5
 
27
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Беличев душко забрави ли че тази стая е използвахме тримата.Ти и боко.Кмета на Симитли ти пише
16
3
 
9
 
! Отговори
ДО Анонимния преди 2 години
За какъв ''съд'' говориш ФЪФ Бг ?