Янев призова НС да разгледа актуализация на бюджета

"Наблюдаваме ситуация, която е трудно прогнозируема, това ни притеснява"
Обновена: 12 авг 2021 10:33 | 12 авг 2021 10:33, Веселина Йорданова
150
Янев призова НС да разгледа актуализация на бюджета
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Служебният премиер Стефан Янев призова депутатите да намерят възможност да дебатират необходимостта от актуализация на бюджета.

"Без такава актуализация в следващите месеци до края на годината ще бъде особено трудно, в условията на задаващата се здравна криза, да се полагат онези мерки от държавата, които са необходими за бизнеса, здравната система, социалната система", посочи той в началото на редовното заседание на правителството.

По думите му, за да избегнем социално напрежение през есента, депутатите да имат предвид желанията на хората, които са ги избрали за предвидимост.

Още по темата
"Наблюдаваме ситуация, която е трудно прогнозируема, политическа динамика, която трудно се поддава на анализ. Притеснява ни, че тази динамика и процесите могат да имат негативо отношение както върху политическата среда в България, така и предизвикват притеснения по отношение на стабилността. Това, което наблюдаваме, води до непредвидимост в политическата среда", коментира той вътрешнополитическата ситуация.

Премиерът съобщи пред министрите, че ситуацията с пожарите е овладяна към момента, има няколко огнища, които са под контрол. Той напомни обаче, че температурите са много високи и призова гражданите да
бъдат внимателни в техните стопански и битови дейности, за да не създават предпоставки за нови пожари.

Янев коментира, че снощи нашият екип от пожарникари се върна с успешна мисия от Република Северна Македония и изрази благодарността на премиера Зоран Заев не само към пожарникарите, но и към целия български народ за съпричастността.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: бюджетСтефан Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
2
 
0
 
! Отговори
Чакай... преди 2 години
Ще ми се обидят някой хора, че не са включени в класацията и не са на подиума - това обикновено са тия на четвърто място - дето имат да ни казват нещо велико.... 7/8, жик так, и дедо му умрел в това легло.Ръченица "Простотия" и "Копаница на милион" "Исторически кючек" мое да напишешНе .... Още има там ...
91
0
 
0
 
! Отговори
Глей сега: преди 2 години
На моето разумно непазарящо се предложение: Искам си трите милиона от делата ***, той приказва "К'ви дела - те не пуснаха твоите , заради мойте"К'ви дела ти нямаш дела там, ако имаш дело значи си виновен в държавна измяна. Искам си трите милиона за трите решени проблема!"Тия свиха три милиарда от тук как мислиш дали им се дават три милиона за работа дето си я свършил, ама нали никой не те е карал!"
90
0
 
8
 
! Отговори
Лойко преди 2 години
Радев тласна държавата към дестабилизация и анархия.Сега служебния министър трябва да вади кестените от жарта. И да бърза и да не бърза все тая с тази сбирщина в Парламента.Трябва да се мисли преди да се тръгне да се разрушава нещо и да имаш идея накъде отиваш и какво ще градиш.
89
0
 
0
 
! Отговори
Аз оставам преди 2 години
С впечатлението, че е обявено световно първенство, кой ще *** тая държава и тоя народ повече, но определено Сакскобурготски печели първо място в това първенство. Дянков, Велчев, Василев са на второ - делят сребърния медал, Игнатов, Даниел Вълчев, Гайдарски и Рашидов за с бронзови отличия. Може ли да си представите ухилените физиономии първо на единия, втория, третия докато разписват по 62 милиона на година за някой. Все едно гледам трите огрета дето печат Торин и джуджетата ...
88
0
 
4
 
! Отговори
Цитирам: преди 2 години
"Това момче е комунист, то лъже. Те всички лъжат."Толкова колкото излъгах че Василев, Велчев и Дянков са подписвали по 62 милиона годишна субсидия за някой "репресиран с Маебах ли?"
87
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалгарят изпълни пъклената си роля и може да ходи да харчи на воля парата, която му дадоха сараите и мутрите. Народа кучета го яли, важното е да се вземе сухото. Всяко чудо за три дена. Я на Чекмеджан, колко бързо му забравиха и Цвъцко, и Фидоска, и Цецка... Даже сега на бяла каруца ще го връщат.
86
0
 
0
 
! Отговори
Започва да крещи: преди 2 години
"Всички тия ме използваха за да крадат от вас, всичките тия сега ще ме използват за изкупителна жертва, пак ще ме изхвърлите в изгнание ..."От хилещите се гласове в телефона се обажда един:"Говориш за предишните на нашите длъжности ли? Те леко са уволнени или в затвора! Но между другото някой от тях разказваха надълго и нашироко за сарказма ти, както и стабилната доза желание за насилие под всякакви форми. Имал си "голямо въображение" в ония разкази в Шок"
85
2
 
12
 
! Отговори
LA PIOVRA преди 2 години
МУТРЕНСКИТЕ ВРЕМЕНА СЕ ЗАВЪРНАХА С ПЪЛНА СИЛА! БЪЛГАРИЯ Е В ПЪЛЕН РАЗПАД!- Онзи ден стрелба по свидетел срещу Килърите и Наглите- завчера Трактора оправдан за ОКТОПОДА- днес разчленен труп на човек от бандата на Митьо Очите- и т.н и т.нНо не се учудвайте- нали преди година Решетника вдигна ЮМРУКА и се изцепи- МУТРИ ВЪН!?И те взеха че изпълзяха из хралупатаБългария е без Парламент,опитват се да гътнат и Гл.Прокурор- ПЪЛЕН КОЛАПС !!W
84
0
 
0
 
! Отговори
След което: преди 2 години
За разлика от Папи Ханс той осъзнава истината, която винаги е знаел за собственото си крадливо съществуване и разбира друго Хага знаят, всичко знаят, Страсбург знаят всичко знаят, започва да звъни на семейството си да им каже да се евакуират, никой не му вдига телефона, звъни в посолството на САЩ - не го познават, звъни в посолство на РФ - не му вдигат. Звъни на тайния номер дето са му дали съучастниците му - вдигат му и се чуват едни хилещи се непознати гласове... Той се паникьосва...
83
1
 
5
 
! Отговори
.!. преди 2 години
Явно служебните четат тука! Веднага отговориха на нашите въпроси, чрез пресконференция, къде са 2та милиарда и другите събрани пари! Така съм по спокоен, пари има всичко е точно, страната ни въобще не затъва. Фюууу, отдъхнах си за зимата, доста се бях притеснил!
82
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чувам слухове , че учиндолския чалгар , троянския кон на мафията ДПС/ГЕРБ в протеста е ритнал кофата , а това което ни показват по чалгарския нет е аватар , компютърно генериран образ .
81
0
 
2
 
! Отговори
Не бе то... преди 2 години
Идва един момент в който и брашнения чувал като го тупнеш не пуска вече брашно и прашинка .... И в този отвратителен момент, започват изстрелите .... Няма вече "казах ли ви аз" "няма вече тия гадни комунисти" има само "беж краченца" после когато избяга където избяга "тия гадни комунисти са и тука" но това е последното му Велико разсъждение
80
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ток, бензин, газ, дърва за огрев, ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ всичко хвърчи нагоре, вчера зареждах магазина от борсата и платих с около 250 лева повече от обичайното- кремвирши, наденица Родопска и Македонска, яйца, сервилат, луканки сирена, мляко всичко е вдигнато с 5- 7% тихомълком нагоре по борсите! Това какво е, подигравка с народа, айде махайте се, че нямаме нерви да ви търпиме повече!
79
0
 
1
 
! Отговори
Не то е много точно преди 2 години
Репресираните държава и "комунисти".Много е точно изказването... Тя държавата би трябвало да репресира, а не да я репресират, ама нейсе ...
78
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КВО СТАНА С ТОКАК?? ОСТАВАМЕ БЕЗ ПРЕПИТАНИЕ!!!
77
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АА НЕ МОЕ ТАКА, ЯНЕВ? БЮДЖЕТА - САМО ОТ ФЕЙСБУКА ТИ ГО ПРАЩА НА ФОНА НА СЪРДИТА МУ ТРА, И БЕЗ ВЪЗРАЖЕНИЯ!
76
2
 
9
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
Какви актуализации ?!?? Я чегъркайте за какво се заниамвате с някакви бюджети и подобни глупости :)
75
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАПРАВО ПРЕДСТАВЯМ СИ ОНЯ С ТАТУСИТЕ, ГОЛАТА ТИКВА И ОБЕЦАТА КАК СЕДИ НА ДИВАНЧЕТО В БОЛНИЦАТА И СМЯТА БЮДЖЕТА...
74
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янев е тъмночервен комунист
73
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КОЙ ДА ПРАВИ БЮДЖЕТА - ТИЯ *** И ЧАЛГАРИ ЛИ? ДАНО СЕ НАЛОЖИ КИРЕТО , АМА НАДАЛИ.