Янев: Актуализацията на бюджета е знак за отговорно поведение

Премиерът се надява парламентът да покаже мъдрост по темата
10
Янев: Актуализацията на бюджета е знак за отговорно поведение
Снимка: БГНЕС

Служебният премиер Стефан Янев заяви, че предлаганата актуализация на бюджета е знак за отговорно поведение по отношение на финансите на държавата.

Още по темата
Янев каза това в началото на извънредното заседание на правителството, на което тя ще бъде обсъдена. По-рано днес в парламента той отговори на депутатски въпроси.

"Този акт е принципно работа на едно парламентарно подкрепено правителство, но ситуацията е динамична, такова правителство все още не е съставено, но здравната и икономическата ситуация е такава, че се налагат мерки по отношение на гарантиране на плащанията, на дейността на бизнеса, и подготовка, ако се развие здравна криза, както наблюдателите очакват", коментира той пред министрите.

Янев изрази надежда парламентът да покаже мъдрост, така че всички неотложни плащания за септември да бъдат осигурени.

Предложението за преработка на основния финансов закон ще бъде внесено още днес в Народното събрание, ако бъде одобрено на заседанието, както се очаква.


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шефът ти да не води жена си на оперии разходки в чужбина, а да чисти гнусната каша, която заедно сътворихте с подмолните си действия!!!
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Янев, ти имаш ли още чувството, че някой те подслушва?
6
5
 
3
 
! Отговори
моч преди 1 месец
Тука работата взе да се прояснява сериозно.......джапанката шляпа за пореден път за актуализация на бюджета.Очевидно кабинета на фигуранта ще работи още дълго време , хунтата се окопава , а съборят ли гешев направо са бетон за години напред......
5
4
 
6
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
Изобщо не е работа на миризивите родени калинки са актуализират бюджета. Това е работа на тези, които ще управляват. Хунтата на фигуранта и без това направи много дивотии, които не и бяха в правомощията. Да се кротнат и да си броят шестте брутни заплати, които ще получат, че бяха верни слуги на льотчика!
4
2
 
8
 
! Отговори
ИзСледовател преди 1 месец
Рашко, Ташко, Чорап, Прима Министер и прочее - от един дол дренки.
3
2
 
9
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
Стефи, нищо не казваш за изцепките на РашКУХ целящи да прикрие следнотоВасил Божков:Като го напра'име фигурант като Президента, точно к`во ше ни вреди Гешев...Сега кое е по важно кой го извадил на светло или какво се говори.
2
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да оставят Янев премиер, одобряван е от огромна част от населението, даже и от някои от ГЕРБ, хах парадокс, ама факт - има излъчване човека, и интелект, за разлика от предния селски бабаит
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
вие ние се мазните, тъй ли?