Радев защити Петков: Атака на корупционери, искат да върнат часовника

Президенът: Трябва да се изчака решението на КС
577
Радев защити Петков: Атака на корупционери, искат да върнат часовника
Снимка: БГНЕС

Атака на корупционери, които искат да върнат часовника назад.

Още по темата
Така президентът Румен Радев коментира внесеното от ГЕРБ в Конституционния съд искане да се обяви за незаконен изборът на Кирил Петков за икономически министър заради съмнения, че продължава да е и канадски гражданин.

Трябва да се изчака решението на КС, посочи президентът. Радев обаче не коментира подписал ли е при назначаванто си Петков декларации, че няма друго гражданство.

Той направи коментара си на влизане за честванията на Деня на миньора, предаде bTV.

По-късно днес президентът чака на втория кръг от консултации ДПС, "Демократична България" и ИБГНИ, след като вчера разговаря с ГЕРБ и ИТН.

Още не е ясно кога ще връчи Радев на ГЕРБ втория проучвателен мандат, който те незабавно ще върнат, както и ще свика ли нови консултации, преди да реши на коя партия ще даде третия мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


577
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
346
7
 
47
 
! Отговори
анонимна преди 2 години
Този псевдопрезидент,който обаче незнайно защо има 60% подкрепа,нито веднъж не отговори конкретно на въпроса дали е знаел за двойното гражданство на своя министър.Питаха го и Атанасова и Карадайъ.Той обаче се извъртва като *** на горещия тиган.Уж искат промяна,обаче с по-селскотарикатски номера излизат от предишните.Според мен сега трескаво се опитват да манипулират/фалшифицират документите,затова и мълчи като пукал льотчика.
345
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев да каже първо за Деса, Грипените, Виената докато България изгоря и защо е толкова нервен и не умее елементарни неща които всеки мениджър на ниско ниво първо го учат.
344
6
 
34
 
! Отговори
Кака Мара преди 2 години
Ам,че нали президенто върна неколкократно всички часовници МНОООООГО НАЗАД ?! А-а злобарко пак си прави свободни съчинения :)))Докога ?! До импийчманта ли ?! Абе наЙ-до бре не чакай импийчманта,а си подавай оставката ! Срамно е,че имаме такъв президент !!!
343
3
 
23
 
! Отговори
Бобоков преди 2 години
аз не съветвам президента как да назначава посланици от България,той не получава " пури" от митницата.не си назначава любовницата за старши пилот във ВВС -не лобира против НАТО и за оръжие несъвместимо с НАТО.
342
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев е в тежка злоупотреба с Българската Конституция по казуса "Петковгейт". Това личи от злобният му поглед, примигващ при всяка дума коята оборва аргументите му. Много омраза излъчва този кремълски парашутист.
341
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откакто Галевица, *** и Бойкикев пребориха корупцията България вече е по добро място за живеене от Швейцария. Само лидерите на комунистическите кланове могат да преобразят България и да я направят най богатата и просперираща страна в света. Успех комунисти, водете народа си към светли бъднини.
340
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и да не ви се иска вожда вече е история! Последната крепост пред развитието на държавата е прокуратурата начело с гешеф!
339
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само слепите не разбраха, че герб, дпс и итн са едно цяло!
338
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро Язовиро се държи кото малолетен афганистанец без придружител, който си е хвърлил паспорта в река Марица и сега смята, че вече не е афганистански гражданин, а Радев му е настойник ! Вижда се, че е настъпила "промяната" - Конституцията вече не е Конституция, канадското гражданство, не е канадско, а българско и Киро Язовиро е вече "Цар" Киро от Харвард !
337
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Марко вдигнаха ли надника?
336
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тумора на България, червената корумпирана марионетка радеф трябва да бъде арестувана и съдена за държавна измяна. Лидерите на комунистическите кланове, които стоят зад него (***, Бойкикев, Галевица) трябва да бъдат изхвърлени на бунището на историята.
335
6
 
36
 
! Отговори
Марко преди 2 години
Тоя си прави каквото си иска- нарушава Конституцията,закони,лъже непрекъснато и си фантазира,че му вярваме.Родината майка?!Той настрои децата на Родината майка едни срещу други със злобния си език и юмруци ,питал харвърдския мошеник коя е Родината му майка-България или Канада и Киро язовиро казал България.И това е Президент?! Егати неу-Дач-Ника с мераци за втори мандат.Я се разкарай бе Сме-Шн-Ик
334
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-ретрогродният държавен глава, който живее в съветско време говори за другите, че "искат да върнат часовника". Да се спазва Констуцията, за Радев е връщане на часовника. Същия този Лицемер който вдигна юмрук срещу демократично избраното Правителство на България, защото потъпквало бългорската Конституция !!!
333
3
 
11
 
! Отговори
тя преди 2 години
Край на големия грабеж !
332
7
 
30
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 2 години
Часовника на този човек РР е спрял....
331
7
 
39
 
! Отговори
Логика преди 2 години
Към момента на назначаването си Петков имал ли е двойно гражданство?Отговор-ДА.Тогава за какви глупотевини се пеняви фигурантът?Пак други му виновни,пак има заговор срещу него и слугите му.Поне един път този солдафон да каже:извинявайте,сбърках,ще поправя грешката си.Но не,той е непогрешим,незаменим и отдаден на службата си "в името на народа".Народа,когото раздели и насъска един срещу друг заради непомерните си амбиции за власт.Обгради се със себеподобни проблемни фарисеи и службогонци.
330
6
 
39
 
! Отговори
Възмутен гражданин преди 2 години
Скоро не бях гледал такива простотии. Нападат се българските турци, а всеки *** знае, че те са си от поколения тук, израстнали са в България и им е обидно, когато някой им говори така. Да не коментираме ашладисването с Мая....ми то нямало значение колко хора са гласували за нея, тя си била велика по рождение...Чалгарска политика.
329
0
 
8
 
! Отговори
Тцтцтцтцтцтц преди 2 години
Дайте имена.
328
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде Радев, спри се ? Корупционери дали няма в ДПС и БСП ? Нищо не сме забравили. Тази омраза към ГЕРБ ще те взриви отвътре.
327
4
 
42
 
! Отговори
Според Руди преди 2 години
Конституцията е алваджийски тефтер, където да се пишат вересиите на Киро Язовиро, Асан Ментата и Рошко Бойкин.