Петков: На прага на петата вълна сме, ваксинирайте се без страх!

Премиерът подчертава, че това не е задължително, но е отговорно
Обновена: 8 яну 2022 16:28 | 8 яну 2022 16:19, Веселина Йорданова
1120
Петков: На прага на петата вълна сме, ваксинирайте се без страх!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вече има над 2 милиона напълно ваксинирани българи и ако успеем да достигнем 75% на ваксиниране, заедно ще избегнем затваряне на икономиката и училищата.

Това заявява министър-председарелят Кирил Петков във видеообръщение, което е публикувано на страницата на "Продължаваме промяната".

Още по темата
Петков уверява отново, че няма да има задължителна ваксинация, докато е премиер.

Всички ние искаме да няма ограничения заради Covid - 19 и да няма лични ограничения като зеления сертификат. Изборът на всеки един от нас е свободен, но и всеки един от нас носи своята отговорност дали ще се справим като държава, посочва премиерът.

По думите му за последните 3 дни 100 хиляди души избраха да се ваксинират. Не трябва да ни е страх от ваксинацията, попитайте и личния си лекар, призовава той.

Във видеото Петков казва още, че сме на прага на петата вълна.

Да, изборът е на всеки един от нас и този избор трябва да остане свободен, но този избор има ефект не само върху личното здраве, но и върху цялото общество. Само заедно може да преодолеем тази поредна вълна. Разчитам на вас, казва още министър-председателят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
740
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кажи за пенсиите, цените в магазина и тока. Не ми плещи за некви поърови *** неграмотен
739
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро лъже не "само" за ваксините, за да не се усетим колко ни бърка в джоба с тока, газа и инфлацията - когато КОМУНИЗМЪТ си дойде на пласт, джобът ни се изпразва до шушка. Кирчо с нищо не ни е виновен - кукла на конци, сиромашкото, провалило се навсякъде, хеле тук вече ПРОКОПса благодарение на мОньо Решетников - с много ПРОПАГАНДА - мутро-***-ПРОКОПчовските спечели най-мързеливите проста...ци в страната и отреп...ките в чужбината!Да жЮвеят ***-мутрите - урааа!
738
0
 
15
 
! Отговори
ToPhD преди 2 години
Повръщам яко от прекалената загриженост за нас! Поне съм адски спокоен, че вече в Израел, Франция, Италия, Дания, Португалия, Великобритания, Гърция и Австралия са вече ,,Свободни" след правилно третиране многократно с препаратите. Бъдете здрави! Ще има СЕЧ!
737
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксина 2-3 пъти годишно................хванете ли се на хорото, цял живот ще го играете.................първата игла е безплатна........след това ще плащате да ви бодат с отровите ........като наркоманите!!!
736
0
 
17
 
! Отговори
???? преди 2 години
Кирчо защо говори като дистрибутор на ваксините и като шеф на някоя фармацевтична компания , а не като БГ-премиер???
735
0
 
14
 
! Отговори
До ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
И след ковида ще останат хора, да ...............болни, стерилни, които няма да имат сили да се съпротивляват на глобалистите .............да..............само един малък елит ще стане по-богат!!
734
0
 
17
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Ваксина всеки месец. Явно е измама.
733
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полека неусетно затягат менгемето .Да свикваме със състоянието на пластична биомаса.
732
0
 
8
 
! Отговори
oz преди 2 години
Голяма част от европейците и американците живеят богато и дълго.........пенсионните и осигурителни системи са на ръба..............затова е тая епидемия..............не може така, трябва да се редуцира населението..................най-лесно става с масова психоза и страх.............да.............ще помогнат купените учени и политици, ще има и за тях, и за фармацевтичната мафия!!Добре дошли в истинската антиутопия............а не тази в романите на Оруел!!!
731
0
 
18
 
! Отговори
Конфуций преди 2 години
Пазете се от хора, които ви вменяват чувство за вина.ТЕ ИСКАТ ВЛАСТ НАД ВАС. Същото е и с ваксините.
730
0
 
6
 
! Отговори
До 836 преди 2 години
Информация има - но се покрива дълбоко, защото е твърде неудобна! За желаещите да се информират - моля - https://dailyexpose.uk/2022/01/02/german-gov-data-suggests-fully-vaccinated-developing-ade/
729
0
 
7
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
НЯМА. И СЛЕД КОВИДА ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ ХОРА
728
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласувах за новата пария ПП.........................но май беше голяма грешка.............за да махнем едни крадци от властта, сложихме по-послушни западни слуги!!!
727
0
 
5
 
! Отговори
С Две тухли . преди 2 години
На канала.
726
1
 
17
 
! Отговори
oz преди 2 години
Убиват ви с ваксини......................няма пари за пенсионната и осигурителната система, Кирчо е слуга на западните си господари................българите трябва да станем 4 милиона, не повече!!!Добро утро, селяни прости...........бягайте за поредната доза..........и днес, в неделя, пунктовете работят!!!
725
1
 
7
 
! Отговори
Санитар преди 2 години
Някой ден ще го отчетат като голяма грешка.
724
0
 
8
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Трябват ни сериозни управници, а не ухилени жляги, лобисти на борбата на Фармамафията срещу настинките
723
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако искате да станете импотентни и да нямате деца.............ваксинирайте се!!!
722
14
 
1
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Сериозен човек Ваксините предпазват доказано от болница и смърт повечето хора, заразени с Ковид! Това е факт! Ако това за теб не е важно, за другите явно е важно, БСП! Какво са за вас човешкия живот и страдание? - ако можете, всички хора ще съсипете като на шега..БСПарите сте срам за страната! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
721
0
 
7
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Добре бе, момче, че се вакцам. Оооо...ама с кво, като вакЦа нема? Я си ги дръж буламачите за тебе, язе че се овакцам у мазето при бурето с вакЦа 60 градуса, пък после че турим и един бустер на бабата. А ти се вакцай и на челото, ако щеш!