Петков: Длъжни сме да сме готови за всякакви сценарии

Съветът по сигурността е обсъждал напрежението между Русия и Украйна
Обновена: 11 фев 2022 21:30 | 11 фев 2022 21:30, Веселина Йорданова
78
Петков: Длъжни сме да сме готови за всякакви сценарии
Снимка: Правителствена пресслужба

Продължаващата ескалация на напрежението между Русия и Украйна е обсъждал Съветът по сигурността към Министерския съвет.

Заседанието е било свикано от премиера Кирил Петков, съобщиха от правителствената пресслужба.

В рамките на заседанието министър-председателят е подчертал, че целта е да се изработи конкретен стратегически план за действие, който страната ни да следва в случай на разрастване на конфликта.

"Длъжни сме да сме готови за всякакви сценарии и да сме сигурни, че стратегията за национална сигурност е изпълнена по най-добрия начин", категоричен бе премиерът.

Кирил Петков посочи, че България е и ще продължи да бъде лоялен и предсказуем член на НАТО.

Членовете на Съвета по сигурността обсъдиха също мерки за реакция, ако Русия отговори с ограничения в областта на енергетиката в случай на нови санкции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
OOoха мамашааа преди 2 години
водочка ако има - ке се нападне, ако нема - нема
52
0
 
0
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Тия са по зле от баце вече сьжелявам за него
51
0
 
1
 
! Отговори
Европеец преди 2 години
фащ вън от Европа!
50
0
 
5
 
! Отговори
Султан Ердоган преди 2 години
Българите могат да бъдат абсолютно спокойни ,ако Русия нападне Украйна , Турция за часове , ще подсили и укрепи отбраната, повсеместно на цяла България ,като верен съюзник и член на НАТО!
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На 31 февруари към икиндия.
48
3
 
3
 
! Отговори
Чета и си мисля преди 2 години
А бе тая Елеонора Митрофанова много голяма мрежа от гречкоядни *** е създала в Страната ни!!!! Бре мастор бе мастор! Само се чудя колко ли копейчици им е платила, или може би в натура - каша, водка, пелмени, картошки, и и и ... Гречка! Яжте *** яжте!!!
47
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не крайно време е Америка да въведе санкции защото Путин не напада и бърка плановете на ФАЩ
46
3
 
4
 
! Отговори
Agent provocateur преди 2 години
Аз казвам, че нападението ще се състои на 28 февруари, по пладне. Има ли други предложения?
45
3
 
4
 
! Отговори
Няма време преди 2 години
Чуйте го. Може би така говорят васалите? България щяла да продължи да бъде лоялен и предсказуем член на нАТО, но не била разработила конкретен стратегически план за действие, който страната ни да следва в случай на разрастване на конфликта между Пиндостан и Русия. Няма време. Politiko информира, че тази нощ байДжо е говорил с лидерите на първослугите си британия, германия, канада, италия, полша, румъния, франция, отановския генсек и е казал, че Русия ще "нападне" укропия точно на 16 февруари.
44
1
 
24
 
! Отговори
това е преди 2 години
най добрия сценарий е кирчо и асенчо заедно с фигурантите да бъдат махнати от политиката , защото България потъва .
43
1
 
14
 
! Отговори
Има преди 2 години
И вариат без кики, но не го гледат
42
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За тоз сценарий бе писал в книгата си Комунизъм-Фашизъм първият ни Президент Ж.Желев,преди да бъде десидент зарад чиито съждения,расъждения го осъдиха от това,че ги сравни,че са еднакви или едни и същи по идеологии с развитие играещи различни,но създадени последователно финансирани зарад бързите революции един след друг по места,което си проличава и сега под формата на постоянната борба и превличането им м/у тях на преден план за смачкване на народности от гражданска война с международни участия
41
8
 
7
 
! Отговори
До 50 преди 2 години
Не знам за Кирчо, но аз се подготвих за руснаците. Закопах ракията в двора, бабата скри бурканите с месото, а щерките ги качих на колибата в Балкана.
40
2
 
8
 
! Отговори
До 49 преди 2 години
Ще започне след Олимпиядата. Чичо Си му е наредил така.
39
1
 
15
 
! Отговори
Идеалист преди 2 години
Как какво ще правите? На Кирчо жена му ще направи няколко безглутенови пити, ще вземат сол и мед от зелен район, ще преметнат бъклица с червено вино и хоп на Орлов мост да посрещнат Братушките. Има време да минат и някой курс по казачок. Друго е да изразят радостта си и ц народен танц.
38
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другата седмица щяла да почне войната.Джуджето щяло да нападне.Не ми се вярва.
37
12
 
6
 
! Отговори
Русия преди 2 години
По времето на Ленин Русия се е гаврила с Финландия, както сега с Украйна. През тези сто години, между споменатите две събития, се е гаврила с много други държави, включително България.
36
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Herr Muller Един руски опозиционер го каза преди десетина години. Русия ще стане нормална и цивилизована държава едва когато по размери се изравни с Швейцария.
35
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Голямо стомашно разтроиство ще хване наперените многополови като се срине Империята на Сатаната и перверзният фашистки лагер наречен ЕС. Голяма мъка ще е без гей паради ,без еднополови бракове ,без перверзните им евро-атлантически ценности .
34
6
 
10
 
! Отговори
Хе хе преди 2 години
До Кире Кой Баце ,дето дядо му бил убит от комунистите ли ,завърнали се от фронта ? Пардон ,прадядо му . Баце ,сирака, сам станал кмет ,генерал ,премиер ли ?Баце ,дето не е откраднал и една стотинка ,дето даже и не може да си помисли ,да открадне една стотинка ли ? БАЦЕ Е НЕНАДМИНАТ В ЛЪЖИТЕ ,ВСЕЛЕНСКИ ШАМПИОН С ХИСТРИОННО ЛИЧНОСТНО РАЗТРОИСТВО ........ КИРЧО И ДА ТИЧА СРЕЩУ БАЦЕ ,НЕ МОЖЕ да го НАСТИГНе ....КИРЧО Е БЛЕДА СЯНКА ПРЕД БАЦЕ ,ЧИСТ КАТО СЪЛЗА ...