Откриха мото сезона в Бургас: Толерантност на пътя от всички

На Морската гара се събраха над 1000 мотористи от цялата страна
30 апр 2022 17:04, Анисия Иванова
19

Откриха мото сезона в Бургас. За пореден път мотористите призоваха останалите шофьори да са с повишено внимание и взаимно всички да се пазят на пътя.

"За пореден път - толерантност на пътя от всички! Ние също караме автомобили, караме и мотори. Това, че хобито ни е да караме мотори, не означава, че не сме постоянно на пътя", изтъкна Наско Радев.

На Морската гара в Бургас се събраха над 1000 мотористи от клубове от цялата страна, като всеки беше решил да изрази себе си, освен с мотора си и със страховити костюми.

Откриването на мото сезона продължи с обиколка на Бургас и с много рок музика.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
До Анонимен 6....Невероятно е може би,но съм срещал и толерантни мотоциклетисти.Лек път на всички,чиито глави са израснали на правилното място.
15
1
 
0
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
До Анонимен 12...Дано следващия път да му се изпречи камион,и пак да лети със 180.
14
3
 
7
 
! Отговори
Лайнарите преди 2 години
Не спазват никакви правила, изпреварват те със 120 в страшни завои и не се съобразяват с нищо. В прави участъци фучат на стада по 20-30 добичета. Бъди толерантен и мил с нетолерантните! САМО ЩОТО НЯМАМ КАРТЕЧНИЦА НА ПРЕДНИЯ КАПАК!!!!!
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ам те що не са толерантни
12
1
 
13
 
! Отговори
Harley преди 2 години
Не толерантност, а спазване на законите. Това тряба да е призива - Спазване от закона за движение по пътищата от ВСИЧКИ участници в движението.
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един моторджия ми обясняваше как е карал със 180 км в София и някакъв изведнъж бил завил от средна лента в лявата и го бил засякъл. После моторджията подгонил онзи и почнал да му рита колата. Викам му-ти карай със 180 км и е нормално човекът в момента в който си е погледнал в лявото огледало да не те е видял и да си се появил в следващата секунда. Тези индивиди не разбират с тази скорост колко бързо се движат и как за секунди се променят нещата и изведнъж се появяват в страничното огледало.
10
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Закъсняхте сазона го откриха началото на април милите украинци на Петков ,а къси гащички и татута на немски кръстове, гадовете мъжете им уж бягали от войната ,но бятат от мобилизация ,и тук се чувстват като господари с луксозни коли ,ядат и пият всеки ден на гърба на българския народ нещастните фашисти
9
3
 
15
 
! Отговори
НЕ на моторджията! преди 2 години
По цяла нощ се състезават по булевардите в СФ. Предполагам и навсякъде другаде. Не може да се спи не друг. Иначе нека си самокатастрофират по стълбовете на улиците така както карат със 130+.
8
2
 
27
 
! Отговори
11 преди 2 години
Пистовите мотори трябва да се забранят. През града само на платформа. Има си писти, да върят там да са трепат.
7
4
 
9
 
! Отговори
Грапулчето преди 2 години
Най-селския град в БГ е Бургас, само тарикати на дребно останаха тук.
6
13
 
7
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Карам си най-спокойно с 240 по тангентата и тия моторджии профучаха като куршум покрай мен. Стана толкова бързоче, че нямах никакво време да ги засека и да ги претрепя. Докога ще им търпим агресията на пътя?
5
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз толерантност на пътя от мотоциклетист досега не съм видял - карат на слалом от лента в лента или направо върху осевата линия между двата потока и после оле защо ме сгазиха?? Мотоциклетистите са донори на органи, в болниците дори не хабят скъпи материали за шиене и кръвоспиране за такива ***. Като го видят хирурзите, че е мотоциклетист, ръчнат му 5-6 марли и ако оцелее-оцелее, ако не - разфасовка за органи и тва е.
4
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не съм толерантен към нагляри, неспазващи правилата и нетолерянтни и неуважителни към останалите. Има много симпатични мотористи, но има и такива яли бой от мен. Не съм някой дървен дядка, а човек, харесващ високите скорости- каращ ски от дете и имащ последен модел автомобил с над 400к.с.. Но уважавам останалите, за разлика от доста мотористи.
3
2
 
16
 
! Отговори
Ми да се пазят преди 2 години
Ако спазват правилата, няма да изкарват беля на шофьорите.
2
7
 
12
 
! Отговори
Тодор преди 2 години
Да се възстановят трудовите лагери и тия всичките там да ги пратят да им дойде акъла. Ко ми бръмчат по улиците. Навремето имаше ред, дисциплина и ценности и всичко беше добре. Сега само американски ценности има - мотори, компютри, а няма кой да работи истинска работа.
1
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поне 1/2 са безотговорни към собствения си живот, как да ги пазим?