Бивш футболист на "Левски" е причинил тежката катастрофа в София

Георги Семерджиев е карал кола с фалшиви номера, има над 50 нарушения на пътя
Обновена: 6 юли 2022 08:43 | 6 юли 2022 08:43, Анисия Иванова
217
Бивш футболист на "Левски" е причинил тежката катастрофа в София
Снимка: БГНЕС

Шофьорът, който предизвика тежката катастрофа с жертви в София, е бившият футболист на "Левски" Георги Семерджиев. Той е карал кола с фалшиви немски регистрационни табели.

Той е с над 50 нарушения на пътя. Колата, която е шофирал, е идвала по бул. "Черни връх" от НДК в посока кв. "Лозенец".

Карал е с много над позволената скорост (50 км/ч). Преминал е на червен светофар, ударил се е в таксито, което правело ляв завой на зелен сигнал от бул. "Черни връх" към бул. "Арсеналски".

Още по темата

35-годишният Семерджиев е обявен за общонационално издирване, уточниха от СДВР. Загиналите момичета нямат отношение към инцидента, били са на тротоара, до асансьора и зад оградата, която възпира нерегламентирано пресичане.

Семерджиев е собственик на автомивка, намираща се на същия булевард, на който е станала тежката катастрофата.

През 2010 г. е задържан по подозрение за участие в манимулиране на мачове. Той е криминалнопроявен - има информации за участие в наркоразпространение. Информацията даде началникът на столичния КАТ Тенчо Тенев. Шефът на КАТ обясни, че шофьорът убиец не е спрял на червен светофар и е карал с висока скорост. Удря такси, става мелето и бяга.

Вследствие на жестокия удар са починали две момичета - на 22 и 26 г., които са се движели по тротоара.

Тази сутрин беше изтеглена таксиметровата кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето за това трябва да има смъртно наказание! Щом 50 нарушения не са го накарали да се поправи, нищо друго не може.
29
12
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
До 37.....Главния прокурор не се эанимава с ПТП-та бе шyшyмигу
28
0
 
43
 
! Отговори
... преди 1 година
Сега започва прехвърляне на вина между институции, как всеки си е свършил чинно работата, ама малшанс, човекът този път малко се е предрусал повече. Стоиш си на тротоара в центъра на столицата и просто умираш на място, без вина и вероятно без последствия. Миналата седмица една тесла се заби в центъра и шофьора пак избяга. И него го търсят. *** скапаната държава сме.
27
0
 
30
 
! Отговори
За преди 1 година
Милен Цветков се вдигна шум понеже е публична личност. Тези момичета обаче ако са деца наобикновени хора и до там. Нека бащите им когато и ако се съвземат, да издирят семейството на този идапги запалят!!!
26
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Питам сеА запита ли се за кметско синче от Пангюрище? Същия дето пали знамето на Русия и заяви, че няма нищо общо с Да България. Питай за изцепките му в Панагюрище. Може и фейса да му посетиш. Този дето отнесе Милен Цветков майка му от ГЕРБ ли е? На онзи дето закла двете хокейсчета до Съдевната палата родителите му от ГЕРБ ли са? А онзи съдения за убийството в Борисовата градина? В ГЕРБ поне като се изцепи или хванат някой, айде у девета глуха.
25
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То у нас футбола трябва да се затвори - ражда не футболисти, а престъпници.
24
14
 
15
 
! Отговори
перко преди 1 година
Гешев ви каза, че временат от 90те години се завръщат! Бореца за правов ред Рашков има само една фиксация Борисов!
23
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Можете да протестирате малко, да мрънкате, до 2 седмици всичко е забравено, гешеф ще обикаля помашките села да се запознава с електората и продавачите на чорапи.
22
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Написах го, когато убиха Милен Цветков, ще го напиша и сега! В Англия, ако убиеш някого на пътя заради: 1. Алкохол или 2. Наркотици или 3. Употреба на телефон, наказанието започва ОТ 14 г. ДО доживотен затвор!!! Плюс поне 10 години без книжка след като излезеш от затвора (ако излезеш). Плюс страхотно високи застраховки! Плюс, че не може да си намериш работа след това (освен да носиш гипсокартон на строеж)! От 14 до доживотен!!
21
0
 
45
 
! Отговори
НЯМА преди 1 година
другаде държава, където всеки с малко повече пари в джоба да се чувства толкова безнаказан както в нашата територия! И с по-прогнила съдебна система. То не бяха мониторинги, доклади от ЕК и пак нищо. Чудя се защо ЕС не ни изхвърли с шут отзад?
20
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
4-то РПУ много добре са запознати, че по Черни Връх се кара като на Формула 1, никога не съм виждал патрул или проверки между НДК и Кръста
19
1
 
31
 
! Отговори
до Бай Пешо преди 1 година
Как отдавна ще е на остров до Африка, като случката е от снощи! Този е продукт на десетилетия безхаберие на институциите, корупция и липса на адекватна съдебна система. За това у много такива хора има чувство за недосегаемост.
18
0
 
29
 
! Отговори
Жан Валжанов преди 1 година
Автомобилът, от вещ за по-удобен живот, при нас трайно се превърна в средство за вършене на "прустутий", има голяма прослойка, на която животът й се върти около колата, ламарината е селската чест, даже при този случай има индивиди, които оправдават шофьора, и мърморят "Тез мумичета не виждат ли, че момчето идва засилено, кой им е виновен ? "
17
0
 
38
 
! Отговори
bgreality преди 1 година
само пишеш името в гугъл и ти става ясно всичко....то са статии то са снимки, връзки, зависимости... отделно караш си с немски номера бг кола и те спират и те пускат.. нямам думи. Бог да прости невинните млади животи..
16
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На омбудсманката Диана Ковачева тези момичета няма да й тежатна съвестта. И не само на нея. Нали правото да си управляваш автомобила ти е изконно и неоспоримо в България. Нищо, че прояваш абсолютно незачитане на здравето и живота на околните, и не би трябвало да си на пътя. И не могат да те спират на границата за неплатени санкции. На двете момичета няма как вече да им се гарантират прават.
15
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА
14
0
 
47
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Кажи му футболист, и не го обиждай повече. В БГ най-тъпите, некадърните алкохолици, пройдохи и т.н. стават футболисти. Взимат много пари, затова че се разхождат на терена полупияни. Закривайте футбола, и всичките футболисти в селското стопанство да копаят на ръка нивата, понеже са много издръжливи.Този специално, ще го намерите на кукуву лято. Гаранция, че отдавна вече е на някой остров близо до Африка, и си живее нов живот. Бог да прости загиналите.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
***
12
8
 
26
 
! Отговори
бла,бла преди 1 година
Много наклонена статия. Този в Левски има ли един мач, че трябва да се включи името, за да се петни. Този е обикновен лай*нар, дето кариерата му е приключила много преди да започне.
11
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Знаех си че няма начин да не е футболист и мутра с жипка - само се чудех дали е от Подуене или от Банкя.