Вижте движението на джипа, с който Георги Семерджиев уби две жени

Вижда се как кара със синя полицейска лампа на тавана на джипа си
Обновена: 6 юли 2022 16:15 | 6 юли 2022 16:15, Петя Славова
217

Нови кадри показват как се е движила колата, причинила жестоката катастрофа в центъра на София във вторник вечерта. На видеото се вижда как шофьорът Георги Семерджиев кара по улиците на столицата със синя полицейска лампа на тавана на джипа си, съобщава Нова тв.

Още по темата

След инцидента, при който загинаха две млади пешеходки, стана ясно, че въпросната лампа, както и стоп палка, са открити в автомобила. Той се разцепи на две при зверски удар в асансьора на метростанцията на бул. "Черни връх". Водачът успя да избяга от местопроизшествието и бе арестуван преди часове.

Оказа се, че той е рецидивист по пътни нарушения. Има 47 акта и 49 наказателни постановления. Джипът убиец бил с фалшиви номера, тъй като е официално спрян от движение. Освен това, книжката, с която Семерджиев шофирал и представял за издадена в Швейцария, не е истинска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извод - като ви вземат книжката си отпечатайте "швейцарска", дори никога да не сте карали в Швейцария... - ще си отпечатам, като ме спрат за проверка полицаят ще я повърти в ръцете си и ще ми я върне, но ако си запише номера и реши да провери дали е истинска... На такова нещо се решават само отчаяни престъпници, които вече няма какво да губят
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пешеходеца да направи курбан.
33
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е работно момче за дилърство, има много по-едри риби които ги закрилят и им давата самочувствието.
32
0
 
26
 
! Отговори
#КОЙ преди 1 година
Някой се е подписал, за да може този с 47 акта и 49 наказателни постановления да е свободен да убива по улиците! ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ КОЙ!!
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С буркан и джипка - иска да прилича на своя вожд, Боко Тиквата.
30
0
 
11
 
! Отговори
Киро Катастрофата БГ преди 1 година
Отговорните за имането на 47 акта и 49 наказателни постановления в затвора! Иначе държавата е абдикирала и обявява анархия на което гражданите ще отговорят подобаващо!
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извод - като ви вземат книжката си отпечатайте "швейцарска", дори никога да не сте карали в Швейцария...
28
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя ненормалният какъв го е дирил на свобода ?
27
1
 
13
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
А дано брат му или м*йка му, утре друг такив джигит да намаже асфалта с тях.
26
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както се видя и в Перник и тук , няма промяна при Рашков, само паричните потоци са насочени към промяната. Чадърите стоят
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбра ли се кои са жертвите на този психопат?
24
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИИИБААААХХХТИИИ БОКЛУУУУУКАААААА
23
0
 
25
 
! Отговори
47 акта преди 1 година
и 49 наказателни постановления и въпреки това този е на свобода??? Време ми е и аз да емигрирам.
22
0
 
19
 
! Отговори
Asd преди 1 година
Сега излгедах клипа още няколко пъти, от България излизайки на Черни Връх със сигурност мина на червено, вижда се как другите коли спират на светофара и излизайки на Черни Връх се вижда мотор и други светлини отзад, които идват от НДК. После минавайки на Арсеналски мина точно между другите спрели там. Едва ли е бил толкова неадекватен, според мен много добре е знаел какво прави и как и къде кара и е очаквал заради буркана всички да му направят път.
21
0
 
26
 
! Отговори
Гуню преди 1 година
Доживотен затвор!!!Какво сте чакали, че не е в пандиза този ур....од?
20
7
 
6
 
! Отговори
anonumus преди 1 година
Неписмени тpолоBе агитират че безаконието в България било само през Боковите 12 години, пpимитиBи!
19
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този *** е терорист. Трябва да го набият на кол веднага на мястото на катастрофата за назедание. Но първо да каже кои други са в далаверата,че да ги набият и тях. Рецидивист с комбинация на терорист. Втория поне си дърпа шалтера сам, този е убил невинни хора и чака за още. Айде, адвокатеее...измъквай момчетооо, че другия джип чака.
18
0
 
26
 
! Отговори
как пък преди 1 година
тоя бацил не се размаза някъде да ни оттърве от себе си, а вместо това две невинни жени платиха с живота си? Що за съдба?! Сега тоя има да го разнасят по съдилищата и вярвайте ми-НИЩО няма да му направят.
17
1
 
32
 
! Отговори
777 преди 1 година
Ами господа полицай и съдии, мигар не знаете за системните нарушители и джигити, пияни и дрогирани из цялата ни страна? Знаете но не правите нищо, защото този бил на Еди кой си някакъв а пък онзи бил син на прокурор....и т.н. Хроники на една предизвестена от вас смърт. Бог да прости горките деца!
16
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
смъртно наказние ,без присъда ,пуснете го на площада ,вече доста дрогирани убийци се извиняват и след като отшуми ги пускат,същата присъда и за полицаите и прокурорите допуснали несъществени грешки , с които оправдават тези убийци ,те са непомалко виновни!!!