Спрени са над 130 сайта за онлайн залагания без лиценз

НАП: Много от тях имат разрешение за работа извън ЕС
8 ное 2022 12:53, Анисия Иванова
7
Спрени са над 130 сайта за онлайн залагания без лиценз
Снимка: БГНЕС

НАП спря над 130 сайта, чрез които се организират хазартни игри от дружества без действащ лиценз по Закона за хазарта. Само за месец приходната агенция преустанови дейността на 49 нерегламентирани онлайн платформи за залози.

По-голямата част от тези хазартни оператори имат разрешение да развиват дейността си в държави, извън Европейския съюз, но не и в България, информирахата от НАП.

След публикуване на решението в страницата на НАП, сайтовете посочени в него, следва да преустановят дейността си до 3 дни.

Ако след изтичане на този срок, онлайн платформите са достъпни в България и през тях може да се правят залози от потребители в страната, то НАП сезира съда за издаване на разпореждане към доставчиците на интернет услуги у нас да прекратят достъпа до страниците и техните поддомейни.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
джипко бибитков преди 1 година
До Анонимен НАП първо ще влезнат в задния ти двор
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ефбет ли поръча тая проверка за да си качи оборота? НАП без да им се нареди не правят нищо, работят само по сигнал.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАП, а кога ще влезете в оборите на т.н. Коовврраа на всички власти или ФК Лефски от подуяне?Колко пари още трябва да завлекат другарите милиционери?
4
0
 
9
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Тия хора явно не знаят как работи съвременния интернет. Щели да "прекратят достъпа".....леле мале. Няма ли поне един специалист там да им обясни как стоят нещата? Вече и бабите и дядовците се научиха да ползват VPN, само нападжиите не са разбрали. Цялата ни държава е пълна с калинки. Ядат на хранилката и се размножават.....
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тези сайтове сигурно практикуват от години, натрупали са огромни печалби, но преди са си плащали на боко и никой не ги е пипал явно
2
0
 
8
 
! Отговори
toti преди 1 година
Ами кажете кои са,да не утре да заложа и да се изложа???
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога ще затворят незаконната автоморга стопанисвана от Сашко сина на Митко милиционера,намираща се отчасти на територията на Тир паркинг комко. Касови бележки и разрешителни,са неприятни думи причиняващи обриви и гадене у татуирания горублянски измамник Сашко