Майката на Сашко не го е виждала от 2 г.: Това е някакво чудо, защото е издръжлив

Радостина Цветанова не смята, че 12-годишният Александър е бил отвлечен
Обновена: 20 ное 2022 12:18 | 20 ное 2022 12:16, Елка Василева
237
Майката на Сашко не го е виждала от 2 г.: Това е някакво чудо, защото е издръжлив
Кадър: bTV

Майката на 12-годишния Александър, който 8 дни беше в неизвестност, не смята, че детето е било отвлечено. Според Радостина Цветанова то се е изгубило и най-вероятно се е разминавало с доброволците. Това сподели тя пред bTV.

"Радвам се, че Александър е жив и здрав. Чувството е неописуемо, все още не съм на себе си – нито физически, нито психически. През цялото време държах връзка с бащата на детето. Той беше първият, който ми се обади, за да ми каже, че Сашко е добре", каза Радостина Цветанова.

Още по темата
Скоро тя ще се върне в България, за да се види с детето си, не са срещали от около две години. Готова е да съдейства на органите на реда, когато те преценят.

"До момента съм имала само един разговор с разследващ полицай от Перник и бях готова да съдействам, но те ми казаха, че няма как разпитът да се проведе официално по този начин. Казаха ми, когато се прибера, да се свържа с органите на реда", разказа майката на Александър.

"Предполагам, че ако беше отвлечен, нещата щяха да са свързани и с обявената награда. Към момента това никой не го вълнува. Единственото ми обяснение е, че това е някакво чудо, защото Сашко е издръжлив", каза развълнуваната майка.

Радостина Цветанова благодари на кмета на Перник, доброволците, институциите и на всички, които са издирвали Сашко. Тя каза още, че вече е била обезверена за това, че детето ѝ ще бъде открито, но все пак не е била изгубила надежда и комуникацията с бащата на сина ѝ ѝ е помогнала.

Радостина Цветанова уточни, че двамата са разведени, а родителските права са присъдени на бившия ѝ съпруг.

Тя допълни, че бащата на Сашко чака детето им да бъде преместено в нормално отделение. "Доколкото знам, Александър го е разпознал и го е прегърнал. Допълнителна информация за състоянието му няма."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
12
 
4
 
! Отговори
Груйо Михалов преди 1 година
Кво съдите жената ве ,да не е избягала от хубаво,клюйари и клюкарки.
139
1
 
11
 
! Отговори
Падаря преди 1 година
от няколко седмици 50% от новините е за Сашето , иначе това войни това на Киро лъжите,това на чорапа схемите за бавене,избори,Ицето и манджите му ,двойна инфлация ,дърва няма,горивата надценени проблеми нема...
138
1
 
6
 
! Отговори
до 142 преди 1 година
Обаче в бързината си забравила детето.Явно си същата *** като нея.
137
4
 
2
 
! Отговори
До 141 преди 1 година
Ами избяга е от такива кат теб.
136
2
 
6
 
! Отговори
Бат Кольо преди 1 година
Кобра с очи на кротка змия,която не бих търпял 24-ри часа.
135
1
 
20
 
! Отговори
Чичо преди 1 година
Не го е виждала 2г обаче скоро щяла да си дойде.Защо?За да стане медийна звезда?Да прибере някое хонорарче от телевизиите?Ако беше майка и обичаше детето си щеше да долети веднага след изчезването му.3 часа полет е.Аман от такива майки.Да е живо и здраво детето и хората които полагат усилия да го гледат.
134
0
 
13
 
! Отговори
НН преди 1 година
Даа, издържлив ще да е, та той и без майка издържа и има ли изобор детето като тя го е изоставила?!
133
0
 
16
 
! Отговори
а защо си изтри преди 1 година
фейсбука и снимките по бански с нови мъж? дали защото да не я питат как е гледала детето си аутист? или по-точно как не го е гледала а си развява п**** из англия?
132
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
брех че големи любеница има - па те по гелеми и от любеници бря - ако е бозало яко туй дете от майка си - ненапразно е оцеляло - то толкоз млеко има чи напрао
131
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Майката к*** а има по важни работи да върши как,тя като не го е виждала и след 12г няма да го види
130
2
 
17
 
! Отговори
1 преди 1 година
Тая п'а п.ач.а., оставила детето си и сега говори. Е те такива не мога да ги понасям, това не е майка.
129
5
 
6
 
! Отговори
До 124 преди 1 година
Ти не разбра ли, че правосъдието не е в съдебните зали. Навярно бащата е предложил пак 100 хиляди лева на който трябва за да получи правата. Какво може да направи майката. Всички сте съдници, но сте слепи като къртици
128
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото и да си развява, си е нейно. Тя си решава. Ако й беше хубав живота, щеше ли да остане с този. Не бих се учудил, ако е искала да си вземе детето като се вижда какъв е бащата и как го гледа. Това е някакъв ужас да оставят детето да го гледа такъв човек. Дано си го вземе майката. А вас нека ви разиграват такива хора като бащата и врачките, като не може да се усетите сами.
127
4
 
3
 
! Отговори
до 132 преди 1 година
Развявала си "катерицата", абе с това мислене дотук. Ама и ние тук как си го развяваме от две години цялото общество, ум да ти зайде. Що милиони се потрошиха за избори и... все няма плод.
126
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубаво е, че изказвате мнението си - всички тук обвиняваха и бащата. Онзи родител, който говорил не свързано, който едва ли не бил луд...Как луд човек ще е нотариус? Явно не се запознати с правото. Оня родител, чието дете го нямаше. На всички родители - моля се да не изживеете това, което изживяват тези родители. Обгрижвайте децата си и бъдете живи и здрави!
125
2
 
11
 
! Отговори
издръжлив е да преди 1 година
особено издръжлив е на липса на майчина грижа от гримираната пъча
124
4
 
3
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Няма как да съдите майката при условие, че не знаете цялата и история! Може да не си е дошла, защото е устроила живота си там и има новородено например!
123
5
 
12
 
! Отговори
Традиционни ценности преди 1 година
Много се кефя като някой се изтрещи как защитавал традиционния морал. За некои хора това значи = селския морал от 19 век. Алоо живеем в 21 век, последните 80 - 100 години българките сами са си извоювали право да гласуват, да работят , да се образоват и да имат право на 2 години платено майчинство - аре тия с етикетите и определенията да си прочетат пак книжките, жените в България отдавна имат право на избор за живота си
122
6
 
8
 
! Отговори
До случаен минувач преди 1 година
Тя се отказала сама за да оцелее - да не мислиш че съдът е божия инстанция - да казва кой е добра и лоша майка. Избягала е жената от тормоза на съпруга си и красивия живот който е водила с него, не от майчинството си
121
7
 
20
 
! Отговори
Има друг живот преди 1 година
Очевидно жената е успяла да се интегрира в ЮК, създала е семейство с друг човек, има друго дете. Колко от тези които пишат във форума могат да го направят ? Никой не знае причините , които са я накарали да си тръгне от центъра на света Брезник и роднините на мъжът си - никой няма право да я упреква или съди, без да е запознат с това което я е прогонило от прекрасния брак с нотариуса, има много подобни случаи по света, само в България има традиция да се мрънка и сочи с пръст и после да се крие