Майката на Сашко не го е виждала от 2 г.: Това е някакво чудо, защото е издръжлив

Радостина Цветанова не смята, че 12-годишният Александър е бил отвлечен
Обновена: 20 ное 2022 12:18 | 20 ное 2022 12:16, Елка Василева
237
Майката на Сашко не го е виждала от 2 г.: Това е някакво чудо, защото е издръжлив
Кадър: bTV

Майката на 12-годишния Александър, който 8 дни беше в неизвестност, не смята, че детето е било отвлечено. Според Радостина Цветанова то се е изгубило и най-вероятно се е разминавало с доброволците. Това сподели тя пред bTV.

"Радвам се, че Александър е жив и здрав. Чувството е неописуемо, все още не съм на себе си – нито физически, нито психически. През цялото време държах връзка с бащата на детето. Той беше първият, който ми се обади, за да ми каже, че Сашко е добре", каза Радостина Цветанова.

Още по темата
Скоро тя ще се върне в България, за да се види с детето си, не са срещали от около две години. Готова е да съдейства на органите на реда, когато те преценят.

"До момента съм имала само един разговор с разследващ полицай от Перник и бях готова да съдействам, но те ми казаха, че няма как разпитът да се проведе официално по този начин. Казаха ми, когато се прибера, да се свържа с органите на реда", разказа майката на Александър.

"Предполагам, че ако беше отвлечен, нещата щяха да са свързани и с обявената награда. Към момента това никой не го вълнува. Единственото ми обяснение е, че това е някакво чудо, защото Сашко е издръжлив", каза развълнуваната майка.

Радостина Цветанова благодари на кмета на Перник, доброволците, институциите и на всички, които са издирвали Сашко. Тя каза още, че вече е била обезверена за това, че детето ѝ ще бъде открито, но все пак не е била изгубила надежда и комуникацията с бащата на сина ѝ ѝ е помогнала.

Радостина Цветанова уточни, че двамата са разведени, а родителските права са присъдени на бившия ѝ съпруг.

Тя допълни, че бащата на Сашко чака детето им да бъде преместено в нормално отделение. "Доколкото знам, Александър го е разпознал и го е прегърнал. Допълнителна информация за състоянието му няма."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
До "анонимен" под номер 125 - когато цитирате някой друг ,а не казвате собствените си мисли ,следва да поставяте кавички.Дори и това ,което сте написали ,не сте разбрали истинският му смисъл. Няма по "самозабравили се" от тези ,които "дори и тук" изпълняват мръсни поръчки и няма по - вредни от тези ,които обичат само себе си,готови са на абсолютно всички низости за своето жалко съществуване ,без да подбират средствата за тяхното реализиране и за тях"смисълът на наученото обичане"е да са ЗЛИ
119
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЕ СЪДИ ЗА ДА НЕ БЪДЕШ СЪДЕН.НЕКА ТОЗИ КОЙТО Е БЕЗГРЕШЕН ПРЪВ ДА ХВЪРЛИ КАМЪКА .. / ИСУС /Всички са грешни затова и са тук на земята,да плащат да се учат и пречистват освен че душата се пречства от негативната енергия натрупана на земята в духовния святСамозабравяте се хората,значи с тази негативна енергия вредите на себе си само.Човек не знае причината за нещата изобщо за каквото и да е.. не само тоя случай.СМИСЪЛЪТ Е ДА СЕ НАУЧИТЕ ДА ОБИЧАТЕ! няма много време на земята ..
118
13
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Разведени от 2 години... За да присъдят родителски права на бащата, смятайте каква "майка" е била.
117
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Любов е да обичаш всички деца не сам освоето или своите. Какви са родителите това не е наша работа. Защото всеки има грехое които трябва да плати затова е дошъл на земята и да се учи. Ако човек се бърка в чужди грешки ще направи по големи .. казва Учителя ВСЯКО НЕЩО КОЕТО СЕ СЛУЧВА СТЕ СИ ГО ИЗБРАЛИ И ИМА ДУХОВНИ ПРИЧИНИ ! Тъжно е колко духовно невежо е човечеството а иначм е празнува ВЕЛИКДЕН И РОЖДЕСТВО ! АМИ ТОЙ ТВОРЕЦА Е НАВСЯКЪДЕ С ВАС И ВИЕ СТЕ В НЕГО И ТРЯБВА ДА СЕ ОПОВАВАТЕ НА НЕГО
116
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнгелинаПрава сте.Или прав си. Родителите са само физически канал една душа да слезе на земята.Тоест душата - детето- децата си избират родителите и живота защото те кармично с тези хора от предишни животи.Няма нищо случайно.Избират си болести затова човек не трябва да се жалва той сам си е избрал тоя живот.И всичко с еслучва за по нататъшното развигтие на душата.Вие хората на земята сте в човешко съзнание но това не сте вие това е роля вашето духовно съзнание на друго ниво
115
3
 
19
 
! Отговори
Дани преди 1 година
Има една много стара сентенция:Не съди човек ,докато не изживееш две луни в неговите обувки!
114
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много куха лейка.
113
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много уязвими са малките деца когато останат без майка.
112
7
 
23
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Не мога да разбера ,каква "майка" може да се нарече жена ,ако това ,което е написано е истина ,която две години не е виждала собственото си дете.Но дори и това ,да не е вярно ,само фактът,че откакто детето бе в неизвестност - "майката " отлагаше своето връщане в България е достатъчно показателен .Не "съдя" никого ,просто според моите възгледи не е "майка".Всичките доброволци ,които видях по телевизията ,в преобладаващата част мъже ,бяха по -загрижени от нея ,съответно те са истински родители.
111
2
 
17
 
! Отговори
Аутистите преди 1 година
са много странни същества. Преподавала съм в университета на двама, едната беше девойка, много умна, всичко, което показвах на компютъра и преподавах тя го записваше с удивителна точност и бързина. Веднъж я докоснах по рамото, за да й покажа нещо и тя се стресна, и ме изгледа агресивно.
110
5
 
19
 
! Отговори
Ами..., преди 1 година
Майката може и да не е лош човек! Има такива хора, било то жени или мъже, които просто не стават за родители, не могат и това е!
109
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Майката на Сашко не го е виждала от 2 г...................................................................Просто не е майка
108
8
 
21
 
! Отговори
ловец преди 1 година
чудесна майка е тази
107
3
 
27
 
! Отговори
Ачо преди 1 година
Душинка, тя. Цяло ангелче, като я погледнеш...
106
1
 
23
 
! Отговори
Да е преди 1 година
Жив и здрав Сашко, дано има по-щастлив живот!!!
105
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей, ястребителят, не се притеснявай за българите, има ги повече време отколкото вас. Ти кажи защо Ататюрк си беше загубил ума по една от българките, генералска дъщеря? Да не би, защото и в неговите вени тече българска кръв?
104
7
 
30
 
! Отговори
Един Българин пита преди 1 година
Нима тази може да се нараче майка?
103
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Звяр!
102
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не съм убеден, че се радва, както твърди, че намериха момчето живо. Смятам, че тя е избрала лесното и е избягала в чужбина именно за да не и се налага да гледа дете с психично заболяване.това е едно доживотно 24 часово занимание, което не е за всеки.Според бабата, не се е обаждала от 1 година да го види и чуе .. Тъй че за нея вероятно е било по-добре това дете да изчезне.
101
11
 
26
 
! Отговори
Albi преди 1 година
104 Може и да е така. Нова мода е това. В последните години жените като ги засърби, намерят нов мъж и забравят за деца за всичко, което е тъжно.