Радиестезистът, посочил къде е Александър още преди 3 дни

Много въпроси около издирването на момчето все още са без отговор
20 ное 2022 15:54, Елка Василева
45

След намирането на 12-годишния Александър много въпроси продължават да са без отговори. Преди 3 дни радиестезист e посочил мястото, където вчера беше открито детето.

Още по темата
На 17 ноември в групата на доброволците е публикувано това съобщение: "Това са  моите нощни биолокации, които съм замерил чрез радиестезия и биорезонанс от последните четири нощи и ориентировъчния маршрут на малкия. Дано да са от помощ данните. Последната е в 00:00 17.11.2022. пулс 55, кръвно 71/110, температура 34,2, здравен статус 97%".

Мястото е претърсено, но без успех.

Екип на Bulgaria ON AIR се свърза с Ивелин Иванов, който през цялото време е в Търговище, а информация за детето получава през снимката му в медиите.

"Ние работим с махало, използваме физикален свидетел, ако работим по някое лице", разказва Иванов.

Освен че е посочил мястото, където е момчето, твърди, че разбирал и за състоянието му. Дори в деня на неговото откриване.

"Тази сутрин беше с най-ниските показатели. Температурата му беше паднала на 33,1 - пред замръзванe", посочва радиестезист.

Иванов твърди, че през цялото време Сашко е бил в гората.  Оказва се, че в България има още един радиестезист със същото име. От него също е търсена информация по време на издирването.

"Обажда ми се една дама, която се представи за служител на Община Перник и ми каза, че е изпратила полицаи на определено място, дали са правилни координатите. С този случай не съм се занимавал, категорично казвам, че нямам нищо общо", заяви Иванов.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
9
 
4
 
! Отговори
до Джон Рамбо преди 1 година
Ти си по зле и от врачка. Някакви доказателства, че е бил отвлечен или просто седиш пред компютъра и си съчиняваш?
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не стигнем накрая и до извънземни, ха-ха-ха!
8
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имам вкъщи един хиперактивен юнак на 11. Не се спира, тича постоянно м/у стаите. Понякога може да си подхвърля предмети (например химилака) с часове (докато тича). Ранобуден е, буди се към 6:30-7 всяка сутрин, но стане ли 10 вечерта му изгасват батериите и заспива. Не знам как издържа на едно място в училище 40 минути. Хиперактивността е едно нещо, но не ми се вярва, че Сашко 8 денонощия не се е спрял и е тичал насам-натам в тъмното.Дали е осъзнал,че се е изгубил.Нормално дете би се паникьосало
7
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Егати държавата, разчитаме на врачки и екстрасенси .. ку-куру-куку...
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За Оскар!
5
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Саше,Саше добре не разбираш и не говориш да видиш какъв екшън снимат с тебе!
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защото Сашко е хипер активен и много издържлив !
3
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
8 дни дрехите му нито мръсни,нито мокри,нито скъсани..глупости завели са го там и са го оставили преди 24 часа веднага след откупа.в гората вечер е под 0 градуса.8 дни..стига глупости,държано е някъде.какво е яло 8 дни,това е гора,не сладкарница,дете аутист.
2
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбрахме вече,че Сашко е бил 9 дни гол и бос в гората,само не разбрахме ,защо не се допускаха хора без добра екипировка да го издирват?
1
4
 
8
 
! Отговори
Alf преди 1 година
А аз предупреждавах още преди да изчезне детето че ще му се случи нещо ама никой не ми повЕрва.