Над година опитвали да хванат преподавателя от УАСГ, имат ли педофилите лоби?

Спипан: 34-годишен искал да "изгради" семейство с 13-годишна
18 яну 2023 08:58, Александър Попов
169

34-годишен преподавател в УАСГ бе заловен от гражданската инициатива "Ловци на педофили" преди дни, след като подтиквал 13-годишно момиче към сексуален контакт.

"Опитваме да хванем този педофил още от 2021 г. Преди месец и половина той писа на наш профил в сайт за запознанства. След като му се каза, че кореспондира с момиче на 13 години, той изрази сексуален интерес. Близо месец говорихме с него, докато той пожела среща. На нея пуснахме примамка, която се представи за 13-годишно момиче. Поговориха си 2-3 минути, след което го спряхме", разказа Ален Симеонов от гражданската инициатива пред Bulgaria ON AIR.

По думите му преподавателят от УАСГ е искал да изгради семейство с 13-годишното момиче, по примера на свой приятел на 28 години, който също си намерил гадже дете.

Още по темата
"Той излъга за годините и професията си, а също и за снимката, изпратена в чата. Негови студенти се свързаха по-късно с нас и ни споделиха, че е преподавател", поясни гостът.

Как ги задържат?

От инициативата обикновено извършват граждански арест, след което се свързват със 112. В рамките на 5-10 минути идва полицията.

"Изясняват цялата ситуация и ако решат, че има престъпление, го арестуват, а ние даваме показания", разясни Ален.

До момента представителите на гражданската инициатива са заловили близо 50 души, за 13 от които е извикана и полиция.

Имат ли педофилите лоби?

"Самият закон, свързан със сексуалните престъпления, не е моделиран по съвременен начин. Над 90% от полицаите подкрепят това, което правим, но не могат да направят нищо повече от това да ги арестуват, защото по-горе в държавата има педофилско лоби, което създава чадър", заяви Симеонов.

Според Симеонов социалните мрежи са бичът на съвременното общество и са се превърнали в поквара.

"Педофилите са до голяма степен нормално изглеждащи хора. Някои възрастни мъже имат специфичен начин за правене на селфита - снимат се отдолу. Тези, които нямат голям опит с деца, започват директно със сексуални предложения, а други - заобиколно", обобщи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
Молдован, преди 1 година
В българския закон няма граждански арест, полицията е неграмотна
99
1
 
3
 
! Отговори
Чик чок преди 1 година
До АнонимеННе се знае дали ще бъде разорена Алена, защото около него има едни с фондацийка, които искат пари от хората за разни глупости, като например да рисуват по трафопостове! Първо не са техни, и второ едва ли са искали разрешение от тези, на които е трафопоста. И става дума за едни диви хиляди левове за някой да напръска една стена, на която някой нарисувал някакъв графит преди това. Разбираш ли за кво става дума? И овцете ръкопляскат и дават по 5 10 20 50 лева. Това ни е обществото!
98
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да отиде в гетото и ще го призная, постановки на изкуфели дядовци не ме впечатляват.. по скоро ми става жал за някои..
97
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той закона за педофилията през тошово време беше до16 години.Обаче в средата на 90-те,бяха снимали със скрита камера едни софийски прокурори със висши полицаи и местни бизнесмени някъде около Хасково във крайпътен мотел да правят секс със малолетни.Тогава стана скандал в държавата,и възрастовата граница падна на до 14 години,но единия прокурор са го снимали със 12г момче,и тогава приеха че за момченцата можело възръстовата граница да да падне още малко.Та така се оттърваха комунистическите гадов
96
2
 
7
 
! Отговори
Дон Кикот преди 1 година
Как може да има толкова *** хора щял да прави семейство с 13 годишна кръгъл едеотин. Ако е някой от столипиново може ама тоя висшист и то инженер.
95
0
 
29
 
! Отговори
Отец Нафърфорий преди 1 година
Кой ще залови мутреещите в дискотеките, които директно влачат 13-16 годишни в колите. Предполагам с тяхно съгласие. Но трябва да се сложи ред навсякъде. Като начало клубовете да не допускат деца.
94
19
 
22
 
! Отговори
Пич преди 1 година
"На нея пуснахме примамка, която се представи за 13-годишно момиче". Имам няколко въпроса - на колко години всъщност е била "примамката", и ако този човек я беше закал на място, кой ще носи отговорност? Изобщо, защо тези младежи се развяват свободно и им взимат дори интервюта?!
93
15
 
22
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
"Той излъга за годините и професията си, а също и за снимката, изпратена в чата" Аууу, лелеее, поне 10 години за това трябва да му лепнат. Сериозно, защо участниците на тези "инициативи", "динковци", и всякакви други нелегални милиции, не са по арестите?! На всичко отгоре ги канят по телевизии като някакви герои. Нали всеки се досеща, че ако предоставим в ръцете на случайни групи да вършат работа на полицията, следствие, съд, нещата отиват на тотален хаос?
92
10
 
21
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ преди 1 година
Ален Симеонов - ТОВА ГЕЙЧЕ КОЕТО ОТ МАЛКО ЗАДОВОЛЯВАШЕ ЧИЧКОВЦИ ЗА ПАРИ ЕКСКУРЗИИ И МОРЕНЦА И ДРУГИ СЛАДОСТИ ЦЯЛ ДЕН ГО ДЪРЖИТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА ЯВНО ВИ СЕ Е ХАРЕСАЛ. БИЗНЕСА МУ Е ДА ИЗНУДВА ХОРА, РАЗЧИТАЙКИ НА СТРАХА ИМ, А ИНАЧЕ СИ Е ОБИКНОВЕН ГЕЙ ИМПОТЕНТЕН ЗАТОВА Е ГЕЙ.
91
1
 
10
 
! Отговори
1234 преди 1 година
Децата думаш са виновни, нале..Ти сигур нямаш, кат те гледам как разсъждаваш..
90
2
 
23
 
! Отговори
1233 преди 1 година
Какво правят малолетни в такива сайтове....Коги се регистрираш ти пишеш , че имаш 18.
89
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
за всичко е виновно западното образование, затова руснаците премахнаха болонската система
88
4
 
9
 
! Отговори
Друг подход преди 1 година
е нужен...Любимия ми виц за Чък Норис го илюстрира..Ккаво правил Чък Норис когато бил дете?- Изнасилвал педофили..
87
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не зная този дали наистина е престъпник, но цялата история около т.н. ловци е доста съмнителна.
86
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ех, спомени. 8ми клас втория срок бях с момиче за пръв път. Какичка 10ти клас. И така всеки месец с нова и нова- забава беше. Доста се хвърляха на разни батковци на по 30 и беше в техните очи престиж да имаш голямо гадже, а то смях пълен.
85
4
 
26
 
! Отговори
нн преди 1 година
За склоняване към педофилия колко се лежи в затвора? По същия начин може да започнеш да обработваш някой чиновник в общината например срещу определена сума да ти подпише нещо. Ако склони след една година, да кажеш, че си заловил подкупен служител. Това се наказва по НК
84
11
 
36
 
! Отговори
Алън Грант преди 1 година
Младежи, които се изживяват на герои, а всъщност са си членове на крайно съмнителни фашистки организации. Вижте youtube канала на този. Ако бяха обикновени младежи да, но този лов прикрива фашистки възгледи.
83
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В ромските гета защо този юнак не направа акция, а?
82
1
 
6
 
! Отговори
От 99-и преди 1 година
До 99-ти Да, има и такива ранозрейки и за съжаление точно тях използват като оправдание за действията си онези, които биха посегнали на всяко по-хубаво момиче, без да ги е грижа на каква възраст е.
81
1
 
3
 
! Отговори
От 99-и преди 1 година
До 99-ти Да, има и такива ранозрейки и за съжаление точно тях използват като оправдание за действията си онези, които биха посегнали на всяко по-хубаво момиче, без да ги е грижа на каква възраст е.