Обявиха награда от 100 хил. лв. за намирането на Емил Боев

Това обяви във видео неговият брат Мартин
91

Братът на Емил Боев - Мартин, обяви награда от 100 хиляди лв. на човека, който го открие. Емил изчезна безследно на 27 януари във вечерта, в която бе открит фестивала "Сурва" в Перник. За последно той бе видян на видео до оградата на близка ферма, но вече девет дни няма след от него.

Ето какво сподели Мартин:

Пускам това видео на мен и майка ми с идеята, че след 9 дни кошмар и неизмерими сила и воля от всички ни - доброволци и служби едновременно, нямаме и една следа от Емил.

Затова лично ще дам 100 хиляди лева на човека, който открие Емил жив или предостави физическо доказателство, достаъчно да го намерим жив.
 
Моля всички с радиестезия, кафе, астрология или гадатели да имате предвид, че няма да приемаме това като доказателство.

ЕДИНСТВЕН ТЕЛЕФОН ЗА СИГНАЛИ: 0886695116

Умолявам ви да не притеснявате майка ми и баща ми, сами виждате в какво състояние са, жестокост ще е да звъните със сигнали, които не са свързани с Емил - всеки сигнал ще мине през мен лично след като е даден на телефона.
 


91
Още по темата: Емил БоевМартин Боев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
2
 
2
 
! Отговори
до 85 преди 1 месец
Човек, в лидъл дават заплата 2к. Човек с професия (без глупости като финанси, еждународни политически отношения и други такива глупости) съвсем спокойно може да взима 5к+ Имс лекари, които правят шо хилядарка на ден, математици, а които мога дамо да завиждам за заплатите. Както казах - с чалга не става.
72
2
 
2
 
! Отговори
Евро Човек преди 1 месец
Абе хора какви са тия сатанински фестивали НАЛИ сме уж християни, също и сме в 21-ви век модерни времена водиме се че сме европейски цивилизовани граждани. А у нас таквиз фестивали, тричане на кучета и други лудории и примитивизми. Дори аборигените по островите вече са културни не практикуват вече човекоядство и жертвоприношения.
71
2
 
1
 
! Отговори
Езически ритуали преди 1 месец
Така е хората се отдават на сатанински ритуали и после се чудят, защо стават странни дяволски неща. Хората изпадат в транс, напиват се, може и опиум дрога за да изпадат в особени състояния на транс. Всичко може да се случи.
70
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ТОВА Е ТО НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ ТИКТОКАДЖИИ КАТ ИЗЛЕЗЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНЕ ТОЛКОЗ ОТ ТЯХ
69
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 79Това в IT сектора ли? То дори и там заплатите не са такива след данъци. Нещо послъгвате, а? Аз пък познавам само такива, които са много образовани, а нямат добра работа и добри доходи. Жилища - ако техните са им ги купили или са помогнали някак. Това доста пречи да се осъзнае мащабът на мизерията в тази страна.
68
2
 
2
 
! Отговори
Истанбул преди 1 месец
5000 лв. взимат само *** на държавна хранилка.
67
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Случая е разплетен - 100к през балкона и ще се намери. Щом покриха похитителите на Сашко, знащи някой висш полицай е замесен. От там да почне разследването
66
5
 
4
 
! Отговори
до истанбул преди 1 месец
Калто казах, разликата е в манталитета. С ромски манталитет и чалга и 50 лева са много. Не познавам млад, образован човек без пари. Всичките минпознати работят за по 5к+, имат си техни жилища и карат нови коли. Само *** чакат няко да ги оправи. Ама с чакане не става работата
65
4
 
0
 
! Отговори
Истанбул преди 1 месец
Е, разбира се има и още два варианта - прах за пране от Колумбия или автомати за черния пазар от Турция. Иначе шанс НЯМА. Хората по 50 лв. се радват, ако отделят на месец от заплата.
64
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хора, няма значение откъде ги имат парите или как ще ги намерят! Защо задавате тези въпроси, защо очаквате обяснение тук? Умът ми не го побира! Освен ако не завиждате... Ама за какво завиждате? Че на някой му трябват 100 хил. да намери детето си, което обича, ли? Съгласна иначе, че това е ужасяваща практика! Разбирам хората, които са отчаяни, но тук има потенциал да стане като Мексико! Отворете си очите! Сигурно 1 на всеки 10 мъже НЕ Е психично болен, независимо каква е причината, и опасен.
63
4
 
6
 
! Отговори
до истанбул преди 1 месец
Не е вярно. На 30 години съм и си купих апартамент без заем и сега имам още 100к в банката за черни дни. Нищо наследено нямам и никой не ми е дал 1 стотинка. Всичко съм си го изкарал с честен труд. Разликата е в манталитета. С чалга не става.
62
2
 
5
 
! Отговори
Aa,,aman преди 1 месец
Ново шоу "Загубени в Перник "
61
6
 
4
 
! Отговори
Истанбул преди 1 месец
Аз човек от средната класа с над 3000 лв. спестявания не познавам. 100 000 може да имаш на 50+, ако си продал наследствен имот да речем.
60
2
 
4
 
! Отговори
Aa,,aman преди 1 месец
Сашко 2 историята. Очаквайте утре , най-късно в сряда да го намерят пак случайно.
59
4
 
4
 
! Отговори
до истанбул преди 1 месец
100к са нищо за млад образован човек.
58
4
 
2
 
! Отговори
Истанбул преди 1 месец
Опааа, тоя от къде има 100 бона, а? Я да извади документи.
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щото навън, ако не е закопан, толкова дни няма как да е. - за съжаление е употребил наркотици и изобщо не е задължително да е закопан. Ако е паднал и замръзнал температурата на тялото отдавна е еднаква с околната температура и да, термокамерите нищо няма да видят, ако е така.
56
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В тоя район, където последни е видян на камерите нощем има ли бракониери/ловци?! Клошари?!!!!! - точно на празника Сурва никой няма да излезе да гърми, защото целият град и околностите са пълни с хора от цялата страна. Клошарите по това време също са по центъра, където има хора, ядене и пиене, а не по дивите гори и пътеки. Така че, НЕ - НЯМА
55
1
 
6
 
! Отговори
Иху преди 1 месец
Може ли да направим предположение, че има банда за отвличания. И е поискан откуп, посредниците този път кои са?
54
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не предлагайте пари, това взе да става практика. Но не е правилно. Полицията трябва да го намери. Ако има съмнения, че е похитен, полицията вероятно работи и по тази версия.