Тежък трафик по пътища и магистрали, тапи и катастрофи на път за София

Коли едва пъплят по части от "Тракия" и на пътя от София за Варна
17 апр 2023 16:08, Красимир Ангелов
131
Тежък трафик по пътища и магистрали, тапи и катастрофи на път за София
Снимка: БГНЕС

Тежък и натоварен е трафикът по основните магистрали и пътища в страната, установи проверка на Dnes.bg. На много места са се образували тапи и движението е с доста под нормалната скорост.

Тежка верижна катастрофа стана на магистрала "Тракия" в ранния следобед. Инцидентът е станал около 100-ния километър в посока София между Пловдив и Пазарджик.

Още по темата
Образувало се е огромно задръстване, като очевидци в социалните мрежи твърдят, че колите едва помръдват.

От кадри, разпространени в социалните мрежи се вижда, че са се ударили четири коли. Има ранени, но на този етап няма официална информация за състоянието на пострадалите.

Изключително интензивен е трафикът към столицата и след Ихтиман.

Много натоварено е и движението по пътя Варна – София и в двете посоки. Две леки катастрофи в Ловешко създадоха допълнителни затруднения на движението, съобщава репортер на Dnes.bg. На отделни участъци преди магистрала „Хемус“ колите се движат буквално с 10-20 км в час в посока София.

Интензивен е и трафикът по самата магистрала "Хемус".

Трафикът от Северозапада към столицата също е силно затруднен.

На пътя към столицата колоните започват още преди село Ребърково и продължават до Лютидол. Според публикации на пътуващи в социалните мрежи се чака най-малко 20 минути, за да се премине, съобщава "24 часа".

Движението по магистрала "Струма" също е изключително интензивно. Почти затапен е трафикът по Е-79 и АМ "Струма" край Симитли в последния почивен ден за Великден.

При пътен възел Симитли-Банско се събират пътните потоци от Банско по път 2-19 и гръцкият-по Е-79. След Симитли началото на АМ "Струма" от 105 до 102 километър по след обяд се образува тапа.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
18
 
! Отговори
Нормален преди 1 година
За това са си виновни единствено и само хората! От години в почивните дни всеки тръгва да се наплюска и напие някъде и се връща в последния момент, когато ЗНАЕ, че ще бъде лудница. Изобщо не разбирам защо хората продължават да си го причиняват! Е...прибери се на предния ден вечерта например, ама трябва да се изпука цялото ядене....
62
4
 
24
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
Ако стандарта на живот беше еднакъв в цялата страна,ако навсякъде човек имаше възможност да живее,работи и печели сносно,това ВРЯЩО ГЪРНЕ-София,щеше да си остане просто едно село,каквото си беше преди да я нарочат за "столица" и де що има мошеник и авантаджия нямаще да се наблъска в нея...Тогава тия "тапи" и катастрофи щяха да бъдат изключителна рядкост...Но не,жадните за власт трябва да концентрират всички "инструменти" в ръцете си..
61
2
 
19
 
! Отговори
До Програмист преди 1 година
Частта с LGBT и УКРАИНСКИТЕ знаменца ме грабна много!!! СИЛЕН!!! :D
60
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голямото завръщане в голямото село София.
59
1
 
26
 
! Отговори
До Програмист преди 1 година
И 18к да взимаш пак си задръстен компютърджия, дето 2 думи не може да върже със жена и само ги гледате цял живот на мониторите и барате меча.
58
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"На пътя към столицата колоните започват още преди село Ребърково и продължават до Лютидол" - това е заради 2 места с огромни дупки, на които камионите са принудени за спрат почти на място, за да минат оттам, иначе си се пътува без тапа до магистралата. Толкова ли е трудно да запълнят тия 2 участъка, международен път е да го е. То бива бива безобразие...
57
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Програмист еми да ама 8к
56
2
 
11
 
! Отговори
До Програмист преди 1 година
Взимаш 8к само ако не си случаен човек. Аман от комплексари, току що завършили някакъв курс и веднага почват да си мерят заплатите.
55
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Програмист програмист си ,колкото кирчо е учил в харвард
54
3
 
17
 
! Отговори
До Програмист преди 1 година
Съгласен.
53
3
 
20
 
! Отговори
хахахахахаах преди 1 година
благодаря ти Програмист!
52
7
 
43
 
! Отговори
Програмист преди 1 година
Завърших курса по програмиране, който почва със C# и сега бачкам в Прогрес. Да, взимам 8к на месец, но всичко в този град ме убива. Като почнем от задръстванията, несигурността по улиците в късните часове, м1зерията и стигнем до всякакви протести, развяване на LGBT и УКРАИНСКИ знаменца от някакви безмозъчни ретарди, куп други неудобства, кофти въздух и така нататък. До хората, които обмислят да идват в София - намерете си дистанционна работа. Не идвайте тук, защото няма да сте щастливи.
51
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв е този зор всички да тръгват по едно и също време не мога да разбера. Седни изчакай да минат и после си карай на спокоен път.
50
0
 
12
 
! Отговори
Patric преди 1 година
Пътувах към Бургас .На 103 километър видях катастрофата.Не броих колите но след пожарните линейките и полицейските коли започна тапата.До 107 километър по посока София.Няколко километра някаква междина и нова тапа около 4 километра.Хората пътуващи за София дори бяха излязли извън колите.Колко време е стояла тапата съм любопитен да науча от новините.Ние си карахме нормално и освен да стискаме палци да няма жертви от другото платно на магистралата защото това са няколко човешки трагедии
49
3
 
16
 
! Отговори
Овцете се прибират преди 1 година
Луда работа да се врат толкова хора на едно място. Пак ли иззедниците работодатели чорбаджии са спрели хоум офиса?! Овце сте!
48
0
 
22
 
! Отговори
хахахаха преди 1 година
това Е празника на българина - да дава газ, да гледа нагло, да не спазва дистанция. анцунг, силкон, джуки и татуривки
47
0
 
19
 
! Отговори
Абе преди 1 година
Няма да стане хора от нас, то е ясно.
46
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Софиянци се прибират ОТ родните места :D
45
5
 
2
 
! Отговори
Турист преди 1 година
До Анонимен 41. Хилипояс. Какво са ти виновни магистралите? Така е във всяка държава на ЕС след празник.Капуьо недомаслен.
44
1
 
2
 
! Отговори
бааа го преди 1 година
Санитарите май пак са изпуснали любителя на сериали!