Момичето с 400 шева - загуба на идентичността, емоционално срината

Според адвоката на семейството е възможно тя да не се възстанови напълно
31 юли 2023 08:19, Елка Василева
303
Момичето с 400 шева - загуба на идентичността, емоционално срината
кадър: Нова тв

Обезобразеното с макетно ножче 18-годишно момиче не е в добро психично състояние. Има загуба на идентичността след безумното престъпление. Това коментира пред Нова тв адвокатът на семейството на пострадалата Димитър Киров.

Още по темата
„На този етап съм разговарял само с родителите на момичето. Тази седмица ще се видя и с нея. Говорихме доста, състоянието е ясно. Видяхме и психиатрична оценка. Това, което се случва с нея, никак не е обнадеждаващо. Вижда се, че момичето отказва да контактува със света, изживява постоянен страх и паника. Нейното емоционално състояние е сринато. Тя търси себе си след всичко това, което е направено с нея. Процесът на възстановяване, ако ще има пълно такова, ще продължи доста дълго време”, обясни адвокатът.

"Дъщеря ми е затворник в собствените си кошмари", е споделила майката на нарязаното момиче.

С пострадалото момиче работят психолози. Според майката психологическите и емоционалните щети са много големи. Тя допуска, че случилото се с дъщеря ѝ би могло да бъде и опит за убийство, предаде БНР.

Дали е лека, или тежка телесната повреда, в крайна сметка ще се реши в голяма степен от експертизата, поясни от своя страна адвокат Димитър Киров.

„За съжаление, е доста забавена процедурата. Каква е причината, мога само да гадая. Нека да гледаме нещата общо. Освен телесна повреда имаме и заплаха за убийство. Раните са близо до жизнено важни артерии, тоест имаме право да допуснем хипотезата, че става дума за опит за убийство” каза още адвокатът. Той бе категоричен, че извършителят трябва да получи тежко наказание.

Георги Николаев, който е нарязал 18-годишното момиче, й е изпратил закани за убийство два дни преди инцидента. Това е станало чрез интернет приложение. На 24 юни обвиняемият е изпратил съобщение с текст „Направо те убивам”. На 25 юни съобщението гласяло „Ще ти закача главата”, а на следващия ден е извършено насилието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Жената има право да си ляга с който и когато пожелае или й плати по взаимно съгласие. Има си професионално наименование. На тези със салама и топките, които изискват вярност, първо трябва да минат през гражданското, което също нвма да им даде право на собственост, нито право да се саморазправят с жена си. Всичко е на добра воля и обещания. Ако след сключен брак - хойка, има си процедури за развод. А някои мъже живеят от проституиране на съпругите си.
243
7
 
1
 
! Отговори
Трезвен преди 9 месеца
Много скучно става с тая история. Като сте лабилни и всички татуси и целия анабол на света нема да ви помогнат да си преодолеете комплексите. Много хубав пример даде жорето. Давай жоре - ти си МАЖ - нарезая я, страхотен си!
242
1
 
1
 
! Отговори
... и пристигнал преди 9 месеца
тичешком, след като останалите били вече влезли в сградата. На пропуски милиционерът го попитал защо идва, а онзи, силно запъхтян повтарял "И я, и я (и аз, и аз)". Какво и ти, бе? "Е па, и я (и аз) я еа!" Така неволно се издал, че предварително се били наговорили да казват, че всичките са били интимни с това момиче. Това, че са ги разобличили още в районното управление,не помогнало да се стигне до женитба. Но и до днес разказват като виц как онзи викал "И я, и я!", не можейки да си поеме дъх.
241
1
 
1
 
! Отговори
До 209 преди 9 месеца
Това, което коментираш ми напомни за един случай в Кюстендилско, станал преди повече от 50 години, през 1969 или 1970 г. Девойка забременяла от приятеля си наскоро след като завършила средно образование, но синковецът решил, че му е още рано "да се връзва" с жена и деца. Бащата на момичето настоял да се оженят, заплашил, че ще го съди. Не знам как се е стигнало дотам, че са викали в милицията цялата група приятели на младежа. Всичкиотишли заедно, но един закъснял и пристигнал .....
240
2
 
1
 
! Отговори
До Браво /221/ преди 9 месеца
Ти се възмущамаш заради това, че някой е написал "Не е незаконно да спиш с колкото си искаш мъже." Защо не се възмутиш и от "мъжкарите", които се хвалят, че поддържат интимни контакти с по няколко жени едновременно? Не ти ли идва наум, че и жените се вбесяват, когато са се доверили на един мъж и той с удоволствие е афиширал, че имат връзка, но продължава бабаитски да се хвали, че спи с която си поиска и дори не им знае броя? После се жалвате, че и жената намира начин да му го върне тъпкано.
239
1
 
8
 
! Отговори
Хмм преди 9 месеца
И още - ако на тебе ти се паднат 3 18 годишни девойки, ще им откажеш ли? Ама после жена ти/гаджето ти да те нареже 400 пъти....а? Много яко звучи нали? Момичето има право да си прави каквото иска. На който не му изнася просто трябва да продължи напред!
238
1
 
6
 
! Отговори
Хмм преди 9 месеца
Щото тоя е много интелигентен и просто можеше да излезе от връзката или да си хване любовница най-добрата и приятелка. Като се мислиш за мачо, действай като такъв. Като разбереш какво е станало просто прекъсни връзката. Всеки дава акъл тука, ама от мъжката аудитория всеки е навит на 18 годишна.... нищо, че сте на по 30-40-50 години... айде тоя е за затвора и то за поне 20 години!
237
6
 
2
 
! Отговори
до Хмм преди 9 месеца
Никъде не съм казал, че е правилно, че тоя я е нарязал. Подсъдно е и тоя трябва да лежи.Но тя предизвиква съдбата като се държи така. Когато си с някой си с него. Ако искаш да се пердашиш наляво и надясно късате и продължаваш. А не - ходи с него , но се чеша и с други. Защо ? Като газиш в л-ай-на ще се омажеш.
236
8
 
5
 
! Отговори
хах преди 9 месеца
Оказва се, че тази, докато се е водела гадже на посоченият в статията се е шлякала с още трима.
235
1
 
8
 
! Отговори
стеро зависим преди 9 месеца
Стероидите подтикват към агресия и хомосексуализъм, тези който ги вземат са емоционално неоравновесени комплексари който си съкращават живота.
234
0
 
11
 
! Отговори
Алоооу! преди 9 месеца
Прикриватурата!!! ТОВА СИ Е ЧИСТ ОПИТ ЗА УБИЙСТВО!!! КАКВО МУ УМУВАТЕ?! ЯСНО Е ЧЕ ЧИЧКО ПАРИЧКО ВИ Е ПЛАТИЛ ДА СЕ ТУТКАТЕ!!! ДОЛНИЩА!!!
233
1
 
9
 
! Отговори
гого преди 9 месеца
Татуираните мутри никога да не видят момиче само на ръчичка. Всички момичета да бягат от тях.
232
0
 
10
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
До трезвен - стига сте обобщавали какви харесвали жените, да не би всички мъже да харесвате само кифли с надути устни? Всички мои приятелки нищо общо нямат с т.нар. лоши момчета и през ум не им минава да се свързват с подобни. Има една категория мъже, за които всички жени са к., задължително т.ъпи и използвачки. Нито това е така, нито всички мъже са насилници и готованци.
231
2
 
11
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Винаги ми е било смешно като обвиняват жените как масово били с леко поведение. Ами то по чисто статистически причини и мъжете са такива. Ако отричате това, сте балкански задръстеняци, на които всичко е позволено, да, ама не.
230
0
 
4
 
! Отговори
една преди 9 месеца
Иване, я ми обясни с кого спи тя - може би с някой от друга Вселена? Или вие сте герои, а та к....а? И последната еди-каква си да е, никой няма право да я малтретира, ясно? Същото се отнася и до жените, които пък имат други методи за тормоз и нищо не ги оправдава, така че не бързай да ме обвиняваш в мъжемразство.
229
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До ИванВанка, ти ли ще казваш кой с кой да спи. Това да не ти е собственост, че да се разполагаш. Щом си истински мъж и разбереш че жената до теб кръшка и ти не го одобряваш, ами напускаш я веднага и толкоз, тя ще си научи урока, ти също, или викаш, предала те е.., пълни нещастници. Ти като ходиш по чуждо дай да ти кръцнат ...
228
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Иванможе да спи с колкото си иска,не е престъпление.Момичето е жертва,точка!
227
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ето затова е време за Възраждане! Всички мутри, престъпници който в момента са на свобода моментално ще бъдат където им е мястото щото в България в момента е пълна с такива *** като този
226
0
 
7
 
! Отговори
Чичо преди 9 месеца
До АнонименНе, ама и не са цвете! Говоря за тези с татусите - за да се нашариш така (като бивш затворник), говори най-малкото за липса на елевентарна култура. С такива хора гледам въобще да нямам пресечни точки. За съжаление стават все повече (но и то обществото прогресивно деградира, та някак си не ме изненадва особено).
225
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако бяхме нормална държава този от много от давна ще ше да бъде осъден и в затвора -