Полицаите закопчаха Динко от Ямбол след гаврата с просяка-менте

Той ще престои в ареста поне денонощие
489
Полицаите закопчаха Динко от Ямбол след гаврата с просяка-менте

Полицията се самосезира след видеото, в което Динко от Ямбол блъска, удря шамар и плюе просяк в инвалидна количка, който лъже, че няма крака.

Бизнесменът от Ямбол, известен и като Ловеца на мигранти, е бил задържан от полицията в Несебър.

В клипчето Динко се хвали как раздава правосъдие, събаря просяка на земята, къса дрехата му и го изважда от количката, за да покаже, че просякът лъже, че е сакат.

Още по темата
Във връзка с видеоклип, публикуван в социалните мрежи и различни медии, касаещ агресивно отношение към мъж, представящ се за инвалид и просещ на входа на хипермаркет в с. Равда, служители от Ру Несебър са се самосезирали и са образували досъдебно производство за хулигански действия, по които за срок от едно денонощие е задържан извършителя на противоправната проява - 36-годишен мъж от Ямбол.

Същият е дал обяснения за действията си. Към момента продължава работата по установяване на просещия мъж, свидетели на хулиганските действия, както и самоличността на снималото клипа лице. По случая е сезирана и Районна прокуратура - Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


489
Още по темата: Динко от Ямбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
397
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В България фалшивите инвалиди са повече от истинските. Даже и истинските инвалиди не са съвсем инвалиди. Познавам един истински инвалид, който си мислех че му е забранен тежкия физически труд, докато не го видях да копае с кирката и да вдига тежки греди. Оттогава не съжалявам хората, само защото имат документ за инвалидност.
396
2
 
3
 
! Отговори
аож преди 8 месеца
А измамникът просяк задържан ли е, а? Или полицаите него го закрилят?
395
4
 
5
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 8 месеца
ТАКИВА КАТО ДИНКО, ТРЯБВА ДА СЕ ИЗОЛИРАТ В РЕЗЕРВАТИ/ЛАГЕРИ/!! НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКАТ ДО ОБЩЕСТВОТО! А И СЪУЧАСТНИЦИТЕ МУ, ТЕЗИ КОИТО ГО ЗАЩИТАВАТ, СЪЩО!ИЛИ ПЪК ДА СЕ РАЗРЕШИ СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА ***!
394
1
 
1
 
! Отговори
бай Иван преди 8 месеца
Човек дори и добре да живее, идва жена му и си го прибира от кръчмата...
393
3
 
5
 
! Отговори
САТАНА преди 8 месеца
Динко е за награда
392
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Българите обичат измамниците, то не случайно Киро управлява. Успех ви желая
391
7
 
25
 
! Отговори
А просяка менте кога преди 8 месеца
Питам се тея дето коментират Динко колко е лош , за тях няма проблем измекер в инвалидна количка да ги лъже и да им обира кинтите. За мен е напълно нормално да се ступа такава гад и плюс Динко е дал кинтите на някакви деца ай у лево с вашите евроатлантически ценности
390
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
полицията защо не изпълнява закона,според наказателния кодекс просията е забранена и се санкционира,Динко върши работата на полицаите,сигурно и те са в далаверата с просяка делят с него.30 дни по 50лв.добър доход за измамника,а те Динко задържали. егати държавата.
389
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тази функция, която изпълнява Динко, трябва да я изпълнява държавата. Държавата я няма, затова го има Динко. Елементарно е:Динко трябва да стане не нужен!Затова трябва да я има държавата.Просяци като този трябва да бъдат записани в червената книга на България. Това е измама, тя трябва да бъде наказвана. Западните държави имат така наречения обществено полезен труд. Нека се научи на труд. За всички, които по здравословни причини не могат да работят, трябва да се грижи държавата.
388
0
 
14
 
! Отговори
Общ работник преди 8 месеца
От "осанна до разпни го!". В доста широк диапазон са коментарите. А всъщност подобна формата на самоуправство се проявява винаги, когато в обществото има вакуум от правосъдие. "Динковците" за съжаление вече са явление, защото държавата отдавна е абдикирала от основните си задължения.
387
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Такаааа, хвани единия, удари другия!Два човешки отпадъка се били.И после сме били на първо място по насилие, е след като тоя Динко ви е идол...
386
8
 
17
 
! Отговори
Сравнение преди 8 месеца
Ако тоя просяк се правеше на улав в Русия,и беше разобличен за измама,в ,,правосъдието" на Динко щяха да се включат всички свидетели,в това число и жени.Щяха да го претрепят като куче насред улицата руснаците.Там за такива измами бият кой къде те добара.А после в милицията още бой.А в България ги толерират да продължават измамите.
385
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А после що нямало инвестиции в България ? Динко уби бизнеса . Човека започнал малък бизнес а Динко го фалира :)
384
4
 
23
 
! Отговори
Maybe преди 8 месеца
Просия и измама, 2 неща които също са забранени и подсъдими в БГ. Уви като няма държава, която да въдворява ред и юнаци като Динко влизат в роля. Нищо не се казва в статията за измамния просяк, за него закона и МВР какво ще кажат?
383
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На това тбрява да му се отрежат и ДВАТА КРАКА и да го пУСНАТ ДА СЕ ВЛАЕВЧИ! ДА ЛАЗИИИ!
382
6
 
30
 
! Отговори
Браво преди 8 месеца
Не го харесвам тоя ГоспоДинко но в случая го поздравявам и е трябвало с яки шутове да подкара тоя мнгл докато спринтира по бързо и от Карл Люис!
381
4
 
17
 
! Отговори
Г-н Сарказъм преди 8 месеца
Истински мъж е този Динко - бие и плюе мними просяци Истински пример за подрастващите. Да не забравите и един паметник да му вдигнете в Ямбол. Току виж и до премиерски пост е стигнал. . .
380
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ей за това чакайте нормални хора да идат на море в бетономорието. За какво? Да гледам всякакви *** дето си мислят,че са овластени да раздават правосъдие ли? Дори и да е прав, това не е начина.
379
6
 
17
 
! Отговори
Коментар преди 8 месеца
Не го харесвам тоя Господин но в случая го приветствам за изпълнението!
378
5
 
21
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 месеца
Браво на бат' Динко ! Само като вземем правосъдието в наши ръце можем да се спасим от наглите полУтици , които са яхнали властта и крадта като за последно, без да ги е грижа какво става с държавата ! А тя - държавата, се разпада !!!

Спонсорирани публикации