Агресия на пътя: Мъже нападнаха жена и дъщеря й, защото ги засякла

Жената направила грешна маневра, тъй като карала кола с десен волан
3 сеп 2023 22:50, Нели Христова
142
Агресия на пътя: Мъже нападнаха жена и дъщеря й, защото ги засякла
Снимка: Pixabay/PublicDomainPictures

Двама мъже нападат жена и дъщеря ѝ на светофар в центъра на София. Това става ясно от TikTok видео. Мъжете се опитват да изкарат шофьорката от колата ѝ.

Потребители на социалната мрежа обясняват, че до спречкването се стигнало, след като жената засякла с колата си мъжете, които пътували с друг автомобил. А като възможна причина за неправилната реакция на жената посочват това, че кара кола с десен волан.

"В Англия карат от лявата страна на пътя, объркала се, извини се и те я нападнаха", пише потребител с име в мрежата Алекса.

На кадрите се вижда как жената се обажда на органите на реда и подава сигнал за случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: бойагресиянападение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До научете законите 95 Ти някакви щети видя ли че да обявяваш че имало ПТП? Има нарушение на правилата за движение, няма ПТП.
67
14
 
8
 
! Отговори
научете законите преди 8 месеца
слабо ме касае какво обясняват уж свидетели в социална мрежа. как може да базирате толкова голяма част от статията на необосновани твърдения, а да не обърнете внимание, че почти сгазиха жената? като се явят пред съд като свидетели, тогава. достатъчно е оживено мястото, ще има камери, да се извлече от тях предистория. във всеки случай при ПТП участниците нямат право да напускат мястото, а трябва да чакат пътна полиция. подобни опити за саморазправа са незаконни, както и да бягаш по такъв начин.
66
10
 
20
 
! Отговори
British преди 8 месеца
Абе селяци вижте бг на кво прилича после волана и жената виновни!В Англия ще се усмихнат едни на други,извинявай и това е.При вас в *** само да крадете,да се излагате и да засрамвате името на Великата България.
65
7
 
28
 
! Отговори
алооо преди 8 месеца
забрана на кошниците с десен волан!!!!
64
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Бийте са не са карайте :)))
63
5
 
32
 
! Отговори
Bobby преди 8 месеца
и като я гледам как крещи по тях и и снима ,надали е бита!циркаджийски истории,да сме интересни и да ни коментират!!!!!!
62
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Зъбки лабави че ги сабираш по асфалто
61
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Прави са мъжете. Аман от шофьорки застрашавящи нормалните хора
60
4
 
4
 
! Отговори
г-жа Христова преди 8 месеца
До Bobby - ама не мое да ревнеш?
59
2
 
12
 
! Отговори
Разбран Уж Мъж преди 8 месеца
Значи за жена ми, да я бие - окей, разбирам го, не е проблем. Ама така да ми блъска вратата на колата - това е смъртна присъда. Непростимо!
58
18
 
5
 
! Отговори
Издънки. Да се чисти преди 8 месеца
Тия путинофилските "бабаити" от "партия" Възраждане вече толкова се отчаяха от това, че никой не се страхува от тях, че почнаха да посягат на беззащитни жени, които не изненадващо, също така не се страхуват от тях.
57
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това са жените на някой, който сега ще ги намери и ще им изпотроши капачките.
56
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не може заради засичане да се саморазправяш с нарушителя. Това е когато взимаш праосъдието в собствени ръце, демек прескачаш държавата и законите сложени от законодателя. Това се квалифицира като самоуправство и национално предателство и с е наказва по-тежко от умишлено убийство. Да не коментираме опита за прегазване и насилие по същество - там престъплението беше очевадно. Въпроса е да се съди за самоуправство, което е най-голям грях, според законодателя.
55
8
 
9
 
! Отговори
Криминален Психолог преди 8 месеца
Тия биячите са били или от Възраждане, или от ГЕРБ. Само ми кажете каква е била колата. Ако е била мерцедес, модел двайста година, значи е бил дрогиран ГЕРБ-аджия. Ако е бил с 40 годишен опел кадет - значи е бил пиян от Възраждане.
54
15
 
5
 
! Отговори
Курчо и Кикирчо преди 8 месеца
Тия путинофилските "бабаити" вече толкова се отчаяха от това, че никой не се страхува от тях, че почнаха да посягат на беззащитни жени. Що не са скочили на някой евроатлантик от ГЕРБ с ге класа, който най-вероятно ги е засякъл 15 пъти преди това и им е светил на дълги-къси? Ми сигурно щото гербенугата ще му строши всичките руски зъбки в суратя. Те са така. Герберите пипат твърдо, не са като ПП-тата.
53
1
 
4
 
! Отговори
Халил Манаф преди 8 месеца
Изкараха късмет че сега можеше да са при Мусолини
52
17
 
1
 
! Отговори
България на Денков преди 8 месеца
Възражданците агресират, понеже никой не ги бръсне за сливa, горканчовците вече нямат друг избор, освен да провокират обществото чрез насилие, както направиха през бандитските времена или така наречените "мутренски години". Но аз имам доверие в академик Денков и смятам, че той ще съуми да ги озъпти по адекватен начин, защото е доста добре образован и е способен да се справи с този проблем за България. А ако го докоснете, очаквайте обществен отпор. И то голям. Хората харесват Денков.
51
0
 
2
 
! Отговори
Шекерезаците преди 8 месеца
Извадиха късмет,че сега щяха да са при Чаушеску.
50
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сигурен съм, че жалките опити въпроса да се политизира и преписва на определена партия не е от платени тролчета. Всички искат джилендераси да осиновяват деца и хората да нямат право на истински избор дали да са в еврозоната, дали да са в ЕС или НАТО. А тези гадове от възраждане само бонтуват мирната р***я.
49
12
 
2
 
! Отговори
Вече е Очевидно преди 8 месеца
Това са дресираните булдоци на Къци Копейкин и Мутрофонова. Няма как за обикновено засичане, което се случва десетки хиляди пъти на ден, да се стигне до ескалация. Тук говорим за друг феномен - хора, подклаждани и подтиквани към насилие от най-висока трибуна, започват да действат. Възраждане трябва да си озъпти булдоците, защото това ще докара България до гражданска война - може би точно каквато е и задачата, поставена на Къци Копейкин и Мутрафонова.