Най-младият кандидат за общинар: Мадлен, която се чуди какво да прави след даскало

18-годишната девойка е кандидат от "Български възхоод"
6 окт 2023 17:15, Стела Стоянова
115
Най-младият кандидат за общинар: Мадлен, която се чуди какво да прави след даскало
Снимка личен архив

Чудите се какво да правите след училище? Забравете за дискотеките! Кандидатирайте се за общински съветник.

Във всеки случай едно младо момиче от Горна Оряховица, на име Мадлен Минова, е част от листата на партията на бившия служебен премиер Стефан Янев "Български възход". Тя все още е ученичка в математическата гимназия на Велико Търново, но слоуганът на кампанията й е " "Когато се чудиш какво да правиш след даскало?" Вероятно е най-младият кандидат за общинар у нас.

Ако Мадлен стане общинар, ще е най-младият общински съветник в града. Според запознати бащата на момичето е крупен земевладелец в региона.

Като цяло, в последните години водещи позиции там заема ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 7 месеца
В пост-социалистическите пропаднали имитации на държави е така, по стар комунистически обичай, член на БКП гледа да уреди родата на сладка служба, преди 1989 ги уреждаха за шефове на заводи и комсомолци, а след 1989 за общински съветници, кметове и депутати! За едно е прав пенсионера, държавата пропадна, но сгреши за годината! От 1944 насам държава няма!
29
1
 
9
 
! Отговори
Хаха преди 7 месеца
Много вожд, малко индианец.
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
При Боко имало държава, пхахахаха! Имало е гъзъъъъ ви! При него имаше тотален отлив от държавата -1/2 емигрираха по чужбина, да търсят препитание. Този трябва да бъде затворен в една тъмна стая без никакво условия и така до края на дните му
27
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тааа ебачка и пушачка се чуди ко да прави ли?! Да се омъжва и ражда.
26
3
 
11
 
! Отговори
До пенсионер преди 7 месеца
Каква държава е имало при Бойко бе? Ти добре ли си бе? Каква държава бе? Къде я видя държавата бе? Всички се изнесоха да работят по чужбина. Герб продаде и зароби България. Ти наясно ли си какви договори е подписвал той за да те зароби бе? Ами при НДСВ ни продадоха като бели роби бе. Имаш ли акъл въобще, имаш ли очи да ги отвориш да видиш какво става в България вече 33 години? баси колко си *** , *** и сляп.
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
След даскало си пише домашните, готви се за матура и изпит за университет.
24
0
 
7
 
! Отговори
дядо Стефчо преди 7 месеца
отдавна обира *** сменили всички партии, сега и до ученичките порноактриси стигна
23
3
 
0
 
! Отговори
Манго от Маалата преди 7 месеца
До АнонименВие, българите сте най-големите *** в Европа! Ету, мангу са ***, прай деца и не мисли, кво що... И в Индиш наште ора го праат и не мислат... Ку мислеха, щеха ли да са над 1млрд.? Много мислите българи, затва ний ша ва превземим! Луната вече е ендийска, а индийците, знайш ли с кво са занимавами? Чччуками са безспир като зайцити;)))
22
9
 
3
 
! Отговори
До номер 5 преди 7 месеца
Сам си си виновен. Кой те е карал 10 годнини да учиш нещо с което ще печелиш 2000 лева. Хората без да учат стават милионери и правят пари с тарикатлък и находчивост, той бил учил 10 години. Еми....кво сега, златен медал ли да ти дам. Като седиш в БГ, да беше излязъл в страните където се уважават дипломите и ценза, да ти плащат 20 000 евро или долара, ама....сам си си виновен, седи още в България и си мърмори.
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Тенгри яко в дупако 16. И какво ще работят тези деца, които са нужни на България? Може би още по-важният въпрос как ще живеят / в какво общество ще живеят?
20
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Пенсионер. Държава няма от 1989 г.
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тва четиво го предлагайте на учениците до 4-ти клас белким некое дете се върже.
18
13
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 месеца
До До баба мара 2 14 Бойко бил задръстен...Какви ги плещиш бе ?Най добрия премиер. При него имаше държава.
17
2
 
16
 
! Отговори
феодализъм преди 7 месеца
"Според запознати бащата на момичето е крупен земевладелец" - ако я изберат, баща и дъщеря ще усвояват субсидии още по-успешно.
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Подарък за бала от тати, щом е крупен....Ще накупи малко бхаратци и работата станала... Ихаааа, аман от тия силиконови абитуриентки, строги управленски дами е тренда:-)))
15
4
 
7
 
! Отговори
Я па я..! преди 7 месеца
Тази ученичка не мисли ли да учи за лекар ?
14
5
 
6
 
! Отговори
До баба мара 2 преди 7 месеца
Какви матури те гонят пък теб бе? Кой е прокопсал с учене в БГ/? Бойко да не би да си е взимал матурите? Да не би да им образование? Проста мутра, не можеше да си каже името пред камерата, токова беше задръстен. Та тая Мадлен и без матурите ще я набутат да ви управлява, простите българи.
13
1
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 7 месеца
До 8: и като е на 18 какъв точно опит има и в какво? Как е взима решения при гласувания, ще предлага промени ли? Какво точно ще прави освен да се разписва на фиша за заплата? Общински съветник не е общ работник, че да е предимство да си млад! Какво точно може да предложи, че да гласуваш за нея? Освен баща и ако не развърже кесията за да купува гласове?
12
6
 
5
 
! Отговори
Денка Секретарката преди 7 месеца
Ако познава Зеленски ке стане кмет
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Значи преди 20 години Мадлените искаха да стават турбо фолк певици, вече понеже не е модерно да пееш, влизат в политиката, щото там плащат още по-добре!