Синът на бившия министър Стоян Александров е един от задържаните за убийството в София

Предполага се, че престъплението е за дълг от 300 хил. лева
Обновена: 7 яну 2024 19:36 | 7 яну 2024 19:20, Анисия Иванова
148
Синът на бившия министър Стоян Александров е един от задържаните за убийството в София
Снимка: БГНЕС

Синът на бившия финансов министър Стоян Александров - Петър Александров, е единият от двамата задържани за тежкото убийство в София, предаде "24 часа". До момента официално от полицията и прокуратурата не потвърждават дали е вярно.

Другият задържан е Александър Кинов, който има погребална агенция.

Това обяснява и факта, че убитият мъж е намерен в морга, която е била на траурната агенция.

Убийството беше разплетено в петък вечерта. Според запознати мъжът е дължал пари на Петър Александров и Александър Кинов. Неофициално се говори за 300 хил. лева.

От прокуратурата обявиха по-рано, че двама мъже са задържани за тежко убийство в района на София, а мотивът за престъплението вероятно е финансов.

Мъжете са арестувани при съвместна акция на полицията и прокуратурата в петък вечерта, след като роднини на жертвата подали сигнал за неговото изчезване. Тялото на убития мъж е открито в камера в морга, като той е бил настанен там с фалшиви документи.

В същото време двамата мъже опитали да минали границата между България и Сърбия. По този начин извършителите искали да прикрият следите от престъплението.

Двамата, заподозрени за убийството, са задържани за 72 часа и се очаква утре прокуратурата да поиска постоянния им арест. Те вече са с повдигнати обвинения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Защо няма сннимки нна тез а ?Не за друго ами да зам как изглеждат че ако ги срешна да ги заобикалям.
95
2
 
63
 
! Отговори
До Бах мама му /99/ преди 4 месеца
Бяха запорирали имущество за 11 милиона на баща му. Откъде един преподавател е напечелил и натрупал толкова пари, които да вложи в имоти? Само от министерската заплата, която е получавал в продължение на един неголям период ли? Или докато е бил директор на банка след министерския си мандат?
94
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вижте му снимката на това синче в Пик. Достатъчно красноречива физиономия има.
93
1
 
59
 
! Отговори
Бах мама му. преди 4 месеца
Този Стоян Александров голямата секира беше лихвар.Уличиха го и нищо .Явно сина му е продължил тази незаконна дейност..С него няма да бъде така. Ако този с погребалната агенция имаше и крематориум , кремират го и човека изчезнал безследно.Престъпници.
92
8
 
1
 
! Отговори
Комик преди 4 месеца
Някакъв отишъл на Кинов и това боли новина
91
6
 
44
 
! Отговори
anon преди 4 месеца
Всички които се запасявате с апартаменти и правите глезите децата си мислейки че ги подсигурявате, да знаете че децата ви ще станат ей такива убийци, алкохолици и ***. Не се дава нищо на готово. Това разваля човека.
90
10
 
12
 
! Отговори
а са де преди 4 месеца
Народе плавили ви впечатление че Росен Плявата никога не се изказва по въпроси за каквито и да е убийства. А не е ли то яко свързано с причината едно момченце да починеОтСмъртчрезУмиране баш когатето е син на презераст.
89
3
 
29
 
! Отговори
Мен преди 4 месеца
Хора, за пореден път си давам сметка колко е несигурно и невъзможно да се живее в България.Каква е тази наглост да убиваш хора и да се опитваш да си прикриеш уликите???Докога тези самозабравили се екземпляри ще се изживяват за богове?Докога престъпниците ще се разхождат на свобода?
88
5
 
48
 
! Отговори
Щутгарт преди 4 месеца
Овце заспали , вижте какви суми си дават на заем, откраднати от вас спящи едноклетъчни , а вие си давате 20-50 лева и ви се струват много , спящ народ
87
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А ченгетата, които убиха човек в Стара Загора арестувани ли са?
86
1
 
5
 
! Отговори
Истанбул преди 4 месеца
Айде на ШенгенЯ! 🤣🤣 Няма никаква логика да се връщат от държава, от която няма екстрадиция. Освен ако не са ги хванали на границата.
85
2
 
22
 
! Отговори
Мен преди 4 месеца
Как се казва траурната агенция на Кинов
84
10
 
24
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 4 месеца
това да убиеш човек който ти дължи пари е много глупаво нещо...много по-ефективно би било да отвлечеш детето му и виж да видим плаща ли или не плаща...
83
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дотам ли я докара, бе? Тати ти организира бизнес програмата на една от големите политикомутренски групировки, благодарение на което тя остана единствената голяма у нас. Направи им банка и народа си мислеше, че родът му е уреден поне три поколения напред. Или "Голямата секира" не е предвидил бъдещето, или наследниците му за нищо не стават
82
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Александров бащата ми преподаваше финанси в УНСС, беше пка *** човечец, късаше яко. Казваше ни- мен пари ми ни требват, имам си достатъчно, искам да знаете!
81
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Правилно са направили. Който краде пари, така трябва да свъфши.
80
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 81...Да, само че в закона няма понятие ''тежко'' или ''леко'' убийство.
79
9
 
21
 
! Отговори
ПП преди 4 месеца
Промяната е факт!
78
0
 
4
 
! Отговори
70 преди 4 месеца
Хал хабер си нямате от такива, явно. Освен това, "броят на заемите", не значи много, когато бах Ааааасан от Факултеитуу, дето е в Холандия с родата от 8 години, има на всеки един роднина по един твой кредит.
77
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 79 - Едно е, да се напием, да се сбием и ти да паднеш по-стълбите. Друго е, да те издебна, да те овлека, а после да те затия в крематориума ... Тук е въпрос на мотиви и действия.