Диана Дамянова: Ще отидем на избори, когато Бойко е готов да сготви ПП

Правителството ще изкара пълен мандат
13 фев 2024 18:30, Стела Стоянова
77
Диана Дамянова: Ще отидем на избори, когато Бойко е готов да сготви ПП
Снимка БГНЕС

В момента наблюдаваме бури в чаша вода, които ще се разиграват всеки път преди някакви промени. Така оцени настоящата ситуация комуникационният експерт и основател на „Продължаваме промяната“ Диана Дамянова.

Тя е категорична, че правителството ще изкара пълен мандат и ротация ще се състои 4 години поред. Дамянова прогнозира пред БНР, че ще отидем на избори, когато Бойко Борисов е готов да „сготви“ Промяната.

Според нея ние живеем в една непрекъсната лъжа. „На нас ни казваха „това е наше правителство“. 8 месеца по-късно Кирил Петков каза, че това не е чисто наше правителство. Защото МВР министърът не е наш, а е на ГЕРБ“, каза Дамянова.

Основният проблем е липсата на комуникация с електората на ПП.

„Ако Петков е знаел това преди 8 месеца, че вътрешният министърът е на ГЕРБ, е бил длъжен да ни го каже. Ако го е научил сега, значи не си знае работата. В мен възникват въпроси колко още министри на ГЕРБ има в това правителство?“, попита Дамянова.

Всичко това води до загуба на доверие. „Ние сме на електорална шейна. Аз се чувствам част от ПП и ме боли, когато виждам, че за 3 години на политическата сцена сме сглобили нашите 27%, които сега са 9“, добави тя.

Според нея в партиите в сглобката няма противоречия: „Мисля, че точно обратно - те стават толкова близки, че стават неотделими и това е огромна грешка, която произвеждат добрите сили, защото оставиха групата на Борисов и Пеевски извън управлението. Рейтингът на Борисов расте и при едни избори той има потенциал. Липсва политическо доверие на ПП към неговия електорат“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Aдвоката се надява, че имате неприятности, доктора се надява, че сте болни, полицията се надява, че сте престъпник, учителят пък - че сте невежи, политиците искат да сте живи, за да ги избирате, гробаря иска да сте умрали и само ИНЖЕНЕРА Ви желае просперитет във вашия живот, за да може да ви построи къща, да я напълни със създадените от него механизми и приборим за да можете вие да живеете и да се наслаждавате на дълъг и здравословен живот! Млади Моми, не забравяйте - ИНЖЕНЕРА е вашият приятел!
34
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На ББ не му ли е време да излезе в заслужен отдих? Пожизнен ди кт атор ли ще бъде? Като Путин и Лукашенко?
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
...А таа баба ко каза за ония кюлчета и пачки...а Ивайла Бакалова каза ли нещо за шкафчетата, че отдавна не сме чували за спящия Борисов- ама как така ши спи ва....
32
7
 
13
 
! Отговори
Надя преди 2 месеца
А стига вече бе,вие сготвят Борисов повече от 10 год.,какви ли помии не сготвихте и той оцелява,защото хората не са толкова Пр ости и виждат кой колко с струва. Съсипахте България това е истината.Цялото ПП е обвързано с олигарси мафиоти
31
4
 
5
 
! Отговори
Петков преди 2 месеца
Мошеника най-обича да играе ролята на добрия. И я играе съвършено! Така, никой не може да забележи, че е мошеник. Нашата цел беше да станем Булка на Бойко, той да ни забремени и ние, да го родим отново като Младенец, който да стане Спасител - Боко Хрес Сотейрос!;))) Електората винаги е имал остра нужда от такъв!
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
....а ко каза Ивайла Бакалова...
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какво работи тази бабка от снимката?
28
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Служебните на Рундю направиха 27% инфлация сега е 4.7% справка НСИ а и ако помните за 2023г юни нямаше още Закон за Бюджет за 2023г/това никога не е било/приеха бюджет 2024г увеличиха мин заплата, увеличиха редица заплати на агенции и министрества а инфлацията тръгна надолу....
27
2
 
5
 
! Отговори
Рендету преди 2 месеца
Бабчее, бабче, много добре знаеш кой дърпа конците на Тикватъ!!! Преди повече от 15 години, един немски журналист изнесе информацията, че в ЦРУ има папка/Досие, за всички знайни и незнайни "подвизи" на Тикватъ, по известен като "Агент Буда" от българското ДС! Всяко действие от страна на Тиквата е под външното влияние и контрол на "Посолството", в противен случай...., я инфаркт, я съдбатъ на "Нотариуса".... Същото се касае и за Кирчу Т. и Ококореното Асанчу!
26
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В момента цари пълна какафония и съсипия във всички сфери. На всички ключови места в държавата са партийно назначени бивши частници без никакъв опит в дадената област. Те сякаш им е бащиния се вихрят уволняват, разместват, прегрупират без никаква компетенция и знание. Те не са на ясно кое, как и защо трябва да си взаимодейства. Отнемат всичко от хората и мислят само за санкции и подтискане на хората. Дай на простия власт и му гледай сеира.
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая за каква се изживява .Била основа.а ПП.Те пък били добрите сили. Изпраха Бойко и Шишман, направиха дараверата Беров 2 и сега куче влачи рейс. ДС пак си управляват.. от 1944г.Бал ден няма да видиме...
24
4
 
3
 
! Отговори
До 22 анонимкото преди 2 месеца
Не ПП е дръпнало България назад с 10 години, а такива опростачени ЧАЛГАРИ като теб и подобните ти макаци ! Ясно, селянндурче проsтовато !
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сега подземния свят казва не да поръчаш а да сготвиш това ако не го е казал ШЕФА типично в негов стил.
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Управлението на ПП и ДБ дръпна България с 10 години назад!
21
1
 
0
 
! Отговори
До 17 Мария преди 2 месеца
Абе пингвин, ти вече и Марийка ли стана, утре вече ще опакваме да излезеш с ник "гейччо" ! Можеш ли да опиташ да познаеш по какво си разпознат ?
20
0
 
8
 
! Отговори
Защо си мълчите преди 2 месеца
Защо Борисов е НЕДОСЕГАЕМ!?
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не мога да ги разбера нашите политици,тия пари къде ги крадете от народа,в гроба няма да ви трябват!Нотариуса с него ли си взе апартаментите!
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Оффф пак ли тая, аман от стари мутреси- пак ли ги активираха- те знаят всичко, разбират от всичко..ако тая пропусне нещо питайте за всичко Ивайла Бакалова...
17
2
 
6
 
! Отговори
Мария преди 2 месеца
Дамянова ,учудващо е с какви големи надежди си живяла на зряла възраст за Киро Лъжеца и компания.Та той с лъжите си за двойното му гражданство месеци наред разиграваше цяла България.Как не се досети ,че този човек лъже нагло преди да е овластен, а като му дадете власт,става безконтролен в лъжите си.И сега пак забъркваш интригата с Борисов.А стига вече ,че станахте смеШни.Кой е виновен ,че твоето ПП няма потенциал а?
16
3
 
5
 
! Отговори
Емигрант преди 2 месеца
Борисов е българският Джон Готи, каквито ги е вършил най-известният американски мафиот /Готи/ след Ал Капоне същите ги върши днес и Тиквуний Първи, разчистване на пътят чрез убийства и разпространение на наркотици без никакъв разум нито от Готи, нито от Тиквата ! Който не вярва да прочете "Пол Кастеяно и фамилията Гамбино" !