Диана Дамянова: Ще отидем на избори, когато Бойко е готов да сготви ПП

Правителството ще изкара пълен мандат
13 фев 2024 18:30, Стела Стоянова
77
Диана Дамянова: Ще отидем на избори, когато Бойко е готов да сготви ПП
Снимка БГНЕС

В момента наблюдаваме бури в чаша вода, които ще се разиграват всеки път преди някакви промени. Така оцени настоящата ситуация комуникационният експерт и основател на „Продължаваме промяната“ Диана Дамянова.

Тя е категорична, че правителството ще изкара пълен мандат и ротация ще се състои 4 години поред. Дамянова прогнозира пред БНР, че ще отидем на избори, когато Бойко Борисов е готов да „сготви“ Промяната.

Според нея ние живеем в една непрекъсната лъжа. „На нас ни казваха „това е наше правителство“. 8 месеца по-късно Кирил Петков каза, че това не е чисто наше правителство. Защото МВР министърът не е наш, а е на ГЕРБ“, каза Дамянова.

Основният проблем е липсата на комуникация с електората на ПП.

„Ако Петков е знаел това преди 8 месеца, че вътрешният министърът е на ГЕРБ, е бил длъжен да ни го каже. Ако го е научил сега, значи не си знае работата. В мен възникват въпроси колко още министри на ГЕРБ има в това правителство?“, попита Дамянова.

Всичко това води до загуба на доверие. „Ние сме на електорална шейна. Аз се чувствам част от ПП и ме боли, когато виждам, че за 3 години на политическата сцена сме сглобили нашите 27%, които сега са 9“, добави тя.

Според нея в партиите в сглобката няма противоречия: „Мисля, че точно обратно - те стават толкова близки, че стават неотделими и това е огромна грешка, която произвеждат добрите сили, защото оставиха групата на Борисов и Пеевски извън управлението. Рейтингът на Борисов расте и при едни избори той има потенциал. Липсва политическо доверие на ПП към неговия електорат“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Каква е разликата между съвременната "политика" и това което е казал на времето Пенчо Славейков? Никаква! Пенчо Славейков задирял много моми, но една не му пущала,. Накрая, вбесен, той и написал писмо: "И да стискаш и да не стискаш кълките, моето момиче, от това пущината не става по-тясна..." А днес, какво е в политиката? И да стискаш мисирке и да не стискаш кълките на политиката, мое момиченце - мисирке, от това пущината ти в политиката не става по-тясна от на мисирките на всички партии!
54
2
 
1
 
! Отговори
МАШИНИТЕ НА МАДУРО : преди 2 месеца
НИЕ СМЕ ЕЛЕКТОРАТА НА ПП ДБ..... А 52 Е НАСТИМИР....
53
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Млади Българчета - живи компютърчета я си представете, че направите карусерията на леките коли от КОНОПЕНА ПЛАСТМАСА! Ще тежат до 200 килограма, а не както днешните по 700 кг и до 2 тона! Форд вече прави карусерии от пластмаса от КОНОП, така както Дедовците на Форд са правели от Конопена Пластмаса Карусерии и са двигателите им са изгаряли Алкохол от Коноп за да се задвижват по пътишата опреди 1941 година! Идете в търсачката на "ГУГЪЛ" и напишете: "FORD CAR HEMP 1941"
52
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Никой не може да 'сготви' Бойко, защото ПП-ДБ имат свой идеологически електорат. Аз например никога няма да гласувам за Герб при наличието на ПП-ДБ, ще гласувам само и единствено за ПП-ДБ.
51
1
 
4
 
! Отговори
Посолството : преди 2 месеца
"Рецептата е наша...Трябва обаче да се спазват стриктно технологичните "инструкции". Главен готвач - КенеFFт Мърршшън. Специалитетите в менюто са Пълнени Шарлатани по Парапетски, Сиропирани Сараи по Магнитски или Грилована Тиква по сръбски.Сервират се топли на официалната вечеря на Козяк. Облекло - ангунг и чехли по избор,ол инклузив,а за ВИП укри - безплатно. "
50
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
БОЙКО БОРИСОВ Е ПОСЛЕДНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДИКТАТОР В ЕВРОПА. И ВЕЧЕ СИ ОТИДЕ ЗАВИНАГИ.
49
4
 
4
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
ГЕРБ/ДПС и компания отдавна ги "готвят на бавен огън",защото им се позволява.Въпреки "войната" ,която е "новата мотивация" да "има правителство "на всяка цена ,за да няма "уж служебно" това "правителство" няма да изкара още дълго време под флага на "евроатлантизма".Пъкленият план на ББДП....няма да се изпълни докрай и точно ,когато са сигурни ,че "владеят" абсолютно всичко ще се "приземят" и специализираните заведения няма да ги "спасят"."Мозъка на злините" СЦ ще бъде първи.
48
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бойко Борисов е политически труп.
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЗНАЧИ НЯМА ДА ОТИДЕМ НА ИЗБОРИ
46
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мили мои Българчета - Живи Компютърчета! До сега ние старите инженери, завършили Кибернетика - за създаване на обекти и оптимизиране на функциите им, чрез хардуери и софтуери създадохме Леки коли, Компютрите, Телефоните и Роботите с Изкуствен Интелект! Сега идва времето на това което е било преди нас - Екотехнологиите на КОНОПА - Бетон от КОНОП, Дрехи от КОНОП, Пластмаса от КОНОП, Леки Коли от КОНОП и други 40 хиляди продукта от КОНОП. Хващайте се и ТВОРЕТЕ - ЕКОЛОГИЧНИ ТЕХНОЛОГИИ!
45
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Важното е, че някои джуджета най-сетне си намериха място под слънцето и ще захлебят някой лев. Борбата с корупцията няма да избяга, ей го, животът е пред нас!
44
5
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
изпраха ли се? изпраха се! и бойко, и пеевски, и киро, и кокорчо, и лорер....на народа м.а.й.н.а.т.а му!
43
7
 
10
 
! Отговори
ПП - пееруги пане преди 2 месеца
БАЦЕ ЩЕ ВИ СГОТВИ В СОБСТВЕН СОС.
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Често приписват на Борисов свръхестествени способности!
41
0
 
6
 
! Отговори
POLITICO преди 2 месеца
Братя българи, излизайте вече на улицата за да спрем мигрантската вълна от експортирани от Австрия моджахидини и да потърсим отговорност от управляващите ни предатели и майкопродавци !Ние сме малка държава и ще стане така, че до няколко годинище представляваме малцинство в собствената си Родина!ТЕЖКО НИ,ХОРА ... https://disk.yandex.ru/i/8Q-6diBprGpSxA
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Че ПП - ПП съсъпва държавата ни в моемтна. Образовнието е в колапс ... Нищо, че наш убавец Денков беше минисътр на образовнаие 4 или 5 пъти ... Фермерите, не само зърнатрите, побесняват и казват, че някой са напът, да фалират. Минималната зпалата стана 910 лева, а се усещат като 400. Жилищата в София поръдлжават да поскъпват, върпеки че в цял свят поветиняват. Приемаме нови мигранти. Не влязохме в Шенген. Ноложи се, да оржем бюджета, но твърдим, че сме си "постигнали целите". Малко ли е?
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 35 - Ха ха ха ... това беше добро :)
38
0
 
3
 
! Отговори
Че ПП преди 2 месеца
Пречи ли с нещо?!
37
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това ви го говоря от лятото насам.
36
1
 
3
 
! Отговори
американеца преди 2 месеца
кукленото шоу е за индианците избори ще има когато кажат от посолството