В кадър: Бдение пред посолството на Русия след смъртта на Навални

Путин "може да убие човека, но няма да убие идеята"
Обновена: 16 фев 2024 19:26 | 16 фев 2024 19:15, Александър Попов
387

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Десетки граждани се събраха пред Посолството на Руската Федерация в София след смъртта на Алексей Навални.

Те изразяват недоволството си срещу "режима на Путин в Русия", като държат табелки с надпис “Русия - Империя на злото” и “Кремъл е центърът на злото”.

Милена заяви пред БГНЕС, че Русия не чува посланията на хората.

“За съжаление, в миналото държавата винаги е унищожавала интелектуалците, свободолюбивите си хора. Навални се върна от Германия, въпреки че се опитаха да го отровят там, за да каже на хората да имат смелост, да се борят”, заяви още протестиращата, след което уточни, че с неговото убийство управляващите мислят, че неговият глас ще бъде унищожен и никой няма да посмее да се възпротиви на диктатурата на Путин. Дойдох, защото те няма да успеят. Навални стана герой и е безсмъртен”, категорична е Милена.

Христо също смята, че Путин "може да убие човека, но няма да убие идеята".

Още по темата
“Неговият престъпен режим, управляван от страхливци, ще загуби рано или късно. Искаме да живеем в демократична и свободна държава!”, заяви Христо. Той сподели, че е очаквал убийството на Навални. “Не съм изненадан, беше въпрос на време”, коментира още мъжът.

Депутатът от ПП-ДБ Стоян Михалев също бе пред Посолството на Руската федерация в София, за да почете паметта на руския опозиционер.

“Светът трябва да помни това, което се случи. През миналия век една човеконенавистна сила тръгна от Германия, причини големи щети, и ако сега ние си затворим очите, рискуваме да повторим този крах в историята”, категоричен е Михалев. Той призова целият свят да се обедини, защото в противен случай режимът в Русия няма да се спре. “Ако се справи с Украйна, ще следват други държави”, категоричен е Стоян Михалев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


387
Още по темата: Алексей Навални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
2
 
14
 
! Отговори
Всяко чудо за 3 дни преди 2 месеца
НОТАРИУСА-ПЕПИ ЕВРОТО-НАВАЛНИ !От "един дол дренки" са, само че писдоса не си остана на ниво далавери, ами се забъркав политиката, под въздействието на англосаксонците.Поради което завърши, така ...както се очакваше !
250
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какво им пука за някакъв руснак в Русия?Млади футболисти от същото си отиват след ваксиниране,а такава реакция няма.А за американския журналист Гонсало Лира няма ли да направят протест?Или не им плащат за това?
249
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Откакто станахме толкова гъсти с американците- пускаш тв и се започва- войни, закани за нападения, убийства, заплахи...какво става хора? Това лине демокрацията? Кой ни промива мозъците и ни прави овце??? Толкова ли струва независимоста инсвободата? Да се радваме, че някъде умират хора....Да се заканваме да унищожим цели нации? Това ако са евроатлантически ценности... Омраза, страх... Ужас! Съвземете се! Нека да не го позволяваме!!!
248
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Много подготвени се оказаха...
247
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Прекалено многоШорошоидни НПО-та има в България, които дават храна на бандабезродниЛГБТ-АтлантическиОтрепки! Америка за България, Отворено общесто хрантутят ей такива хохли, за да ги ползват като шпиц команда при нужда. Аз виждам само бандаОтрепки с раздадени постери и опорки!
246
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
дневални
245
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Събрали са 5 ид.ота...бдене )))хахахха
244
18
 
2
 
! Отговори
123 преди 2 месеца
путин, вониш
243
4
 
23
 
! Отговори
само да питам преди 2 месеца
А Зеленски кога?!
242
0
 
16
 
! Отговори
L. преди 2 месеца
Това с бадичката и кахърната физиономия май не трябваше да води и гаджето от същия пол на снимка 4...
241
6
 
27
 
! Отговори
Умерен преди 2 месеца
Тия са не са добре с главата. Без да знаят как е умрял Навални веят плакати "Русия империя на злото", а това че Америка бомбандира преди седмица 3 държави и над 80 обекта в тях, понеже убили 3-*** американци - няма проблем. Промити мозъци подържащи двоен стандарт.
240
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хайде глупа... да си помислят за мотивите. За кого в затвора, този обезвреден аферист, може да бъде толкова опасен, че чак да го убие? Особено, ако затвора е толкова мракобесен, каквито би следвало да са затворите на някой "диктатор, който затваря политическите си неприятели", там би трябвало да е обезопасен. Убие ли се: веднага става мъченик. Та кой има интерес?
239
2
 
20
 
! Отговори
Продажна Шорошпия преди 2 месеца
Ревем за един предател! Ние също сме предатели и за това се подкрепяме!
238
2
 
15
 
! Отговори
ллоли преди 2 месеца
До Анонимен213 Във всички европейски държави, САЩ и Великобритания има посолства на Русия! На Вас какъв ви е проблема с Руското посолство у нас? Много елементарни коментари по повод Навални, който всъщност е бил доста самонадеян и надменен, и е провалил обединението на опозицията в РУСИЯ!Отделно, че е установена злоупотреба със средства от фонда на тази опозиция.
237
1
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
тоз отпред много измъчен вид има, да не са го извадили от руски затвор, ако бди още малко, пак ще го тикнат там!
236
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На събарянето на расийското капище в центъра на София тълпата копейки хич не беше рехава.20 баби и няколко изтърсака на руски пешкири от Черноморието.
235
22
 
5
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Много дълго издевателстваха над човека,руските фашисти! Бог са го прости!
234
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 247 - Щото трябваше да реват срещу Зельо, пък сега трендът е да се черни Путин.
233
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо нямаше бдение за американския журналист починал в украинския затвор. Лицемери такива.
232
3
 
30
 
! Отговори
Пак същите преди 2 месеца
Онези двамата в дъното са от София-запад. Срещу някой лев ще "бдят" навсякъде.