Стотици протестираха пред МВР срещу мигрантите

Повечето от тях са млади хора
10 мар 2024 20:45, Нели Христова
266
Стотици протестираха пред МВР срещу мигрантите
Снимка: БГНЕС

Стотици граждани излязоха на протест в градинката на църквата "Св. Седмочисленици" в столицата. Организирани в социалните мрежи, гражданите не бяха допуснати пред сградата на МВР тази вечер.

Протестът е под надслов "Вън мигрантите от София", и е организиран предимно от младежки организации, а и повечето присъстващи са видимо младежи.

Участниците категорично не желаят да бъдат свързвани с политически партии и се разграничават от всякакви опити да бъдат въвлечени в подобни разговори.

Исканията им са за изключителен строг контрол при допускане на мигранти у нас, както и забрана те свободно да се придвижват в града. На този фон полицията с поредна спецоперация с цел недопускане отново на случаи на бой между мигранти или между мигранти и български граждани, пише БГНЕС.

Около градинката на църквата, както и в периметъра на МВР, полицейското присъствие е изключително засилено. Стотици полицаи охраняват протестиращите и не допускат безредици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Полицията ще се грижи за спокойствието на бежанците" това някаква шега ли е.....Ами явно за нашето спокойствие, ще трябва да се грижим ние самите, събирайте групи, работата за напред явно е ясна ....
230
0
 
2
 
! Отговори
Х преди 1 месец
Ах как имаме крещяща нужда от нашите здрави момчета мутри от 90те
229
0
 
3
 
! Отговори
Спасов преди 1 месец
Пеевски напълни държавата с араби и мръсни пари от наркотици. Последни месеци от царстването на Пеевски и Путин.
228
1
 
2
 
! Отговори
Джо преди 1 месец
Пеевски раздухва расова омраза по заповед на Путин.
227
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По-голямата част от мигрантите трябва да се разкарат от София, и без това е пълно със селяни, които *** всичко! А с провинцията нема кой да напсуваш...
226
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От всяко мигрантче - сапунче, от всеки две - прахче! Реклама на перилен препарат Персил! :)
225
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сандвичи има ли?
224
9
 
4
 
! Отговори
Асково преди 1 месец
Хващам бяс от тия протестиращи шопи , какво искат , при нас в провинцията ли да ги пратят, не ни трябват муджахидини да си стоят там, аз ли гласувах за ппдбдпс, да не стане така, че да пратим наще талибани от Арманли директно в купела на овцъта или красна поляна, аман от лгбтта!!!
223
5
 
13
 
! Отговори
ПЕШКИ преди 1 месец
АМЕРИКА И ЦЯЛА ЗАПАДНА ЕВРОПА СИ ИГРАЯТ С ВАС....БЪЛГАРИЯ Е СРАМ И ПОЗОР ПОРАДИ НЕКОМПЕТЕНТНИ,КРАДЛИВИ И НАГЛИ АНТИ-ПОЛИТИЦИ....В БЛИЗКИТЕ 10г. ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ 100000 МИГРАНТИ И СЪВСЕМ ЗАСЛУЖЕНО....НЕКА ВИ ТРЕПЯТ И ДА ВИ Е КАТО УБИЦА НА УХОТО....БГ САДО-МАЗОХИСТИ
222
3
 
5
 
! Отговори
РАСИСТИ БГта преди 1 месец
КАКВОТО СИ НАДРОБИТЕ,ТОВА И ЩЕ СЪРБАТЕ ЖАЛКИ БГта
221
0
 
15
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Т.Е. - полицията пази спокойствието на властващите!
220
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хиляди бяха протестиращите, не стотици. И ако власта проспи това следващия път ще е пред джамията в София където няма да им се размине. Ония очилатия с въздушно капковия Шенген ги пазари тия да ги пращат тук. Всеки ден има побоища. Това че медиите го крият не значи че не се случва.
219
3
 
6
 
! Отговори
Панта преди 1 месец
До 216 Още едно пале тръгнал да ми обяснява как съм живял. Паметниците по границата, не са защото някой е бягал от вътре на вън. Днес ни правят фасони за Шенген, защото границата ни е врата о поле. Германците ако са изкали планувано да бягат, няма нужда да пробват през външната граница на Варшавския договор. Един Дунав в Братислава е широк колкото Марица. Никой не ме е спирал, да обикалям соц лагера. Маса народ работиха по Африка и Азия.
218
3
 
14
 
! Отговори
Панта преди 1 месец
Лукче ви е мозъка. Не луковци. По големи комунисти от сороспиите няма. При соца имаше повече държава, колкото сега. Нищо, че бяха интернационалисти. Който мрази патриотите, друм. Свят голям. За господина европеец. В Европа бъркат в гащите на жените. Изнасилват.Бъдете европеец. Заведете дъщеря си в бежанския център. Не може само на думи европеец.
217
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шопийска лумпеняда
216
2
 
36
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 месец
Психопатите от пплгдб+ и индивидите с ментална ретардация гласували за тях да ги приемат сега ;) !!!
215
2
 
26
 
! Отговори
селянин преди 1 месец
Еwaло си е макята. Опичайте си акъла, че идат неприятните моменти и по улиците няма да е готино.
214
4
 
49
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 месец
Мигрантите при денков и габриелТе любезно ги поканиха да ни бият и ощастливяват заедно с сглобкатаНастанете ги в домовете на буци шиши и петков
213
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е, при бай Тошо беше по-добре, мигранти нямаше. То вярно, че хората искаха да излизат през границата и по тях стреляха доблестните ни граничари, никой не искаше да влиза, ама все пак мигранти нямаше. Съсипаха я тая държава.
212
22
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е, вие какво искате? Такава е европейската политика. Цяла Европа е залята мощно. Вие доколко искате да сте европейци? То или преглъщаш целия хап, или се откажете да сте европейци и няма да имаме такива тегоби.