Стотици протестираха пред МВР срещу мигрантите

Повечето от тях са млади хора
10 мар 2024 20:45, Нели Христова
266
Стотици протестираха пред МВР срещу мигрантите
Снимка: БГНЕС

Стотици граждани излязоха на протест в градинката на църквата "Св. Седмочисленици" в столицата. Организирани в социалните мрежи, гражданите не бяха допуснати пред сградата на МВР тази вечер.

Протестът е под надслов "Вън мигрантите от София", и е организиран предимно от младежки организации, а и повечето присъстващи са видимо младежи.

Участниците категорично не желаят да бъдат свързвани с политически партии и се разграничават от всякакви опити да бъдат въвлечени в подобни разговори.

Исканията им са за изключителен строг контрол при допускане на мигранти у нас, както и забрана те свободно да се придвижват в града. На този фон полицията с поредна спецоперация с цел недопускане отново на случаи на бой между мигранти или между мигранти и български граждани, пише БГНЕС.

Около градинката на църквата, както и в периметъра на МВР, полицейското присъствие е изключително засилено. Стотици полицаи охраняват протестиращите и не допускат безредици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Съжалявам, че не успях да отида. Лично съм виждал по витошка и пред халите как се държат тия араби с българските момичетата които минават. Следващия протест трябва да е пред джамията в София където се събират, тогава ще се видят в чудо. Не искаме тук арабски потребители на социални помощи!
170
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Унищожиха скинарите, сега останаха две- три агитки на фен клубове да ни защитават. От държавата не очаквайте много, само ще прави статистика и полиицята ще си взимат заплатите.
169
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това са успехите ан Денков - хиляди мигранти в градовете ни, които опипват български момичета!
168
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По 20 000 евро на върнат мигрант взимат от сглобката и кой си слага в джоба тези пари не се знае,но с тях после ще бяга по острови,а ние тук какво ще правим?На избори повечето не гласуват и така купените гласове натежават,а после като се вземат кофти решения с ала бала е късно.
167
5
 
14
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
До 164.След като не ти харесват Московците ,слагай чалмата и към анадола
166
4
 
30
 
! Отговори
Участник преди 2 месеца
Бях на протеста, бяхме около 2-3000 Хил души.Нека властта знае, че ако продължават да вкарват мигранти по Шенген ще станат 10 000 другият път!
165
4
 
17
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 2 месеца
Те и амуджите не са прости - все деца и момичета нападат, такива младежи - никога. p.s За всеки случай си подсигурете лютив спрей, за да не нараните нежните души , протекрирани от мвр.
164
3
 
11
 
! Отговори
Мухахахаха преди 2 месеца
Да ги заселват в Столипиново, факултето и в Сливен, поне да гледаме сеир!...
163
5
 
39
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 2 месеца
Браво на тези млади хора. За позицията им да живеят в спокоен град. Аплодирам ги!
162
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това е още нищо. След "сухопътния Шенген" няма да можем да се разминем спокойно по улиците.
161
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Урсула няма да е доволна.
160
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Москва активира агентите си. Не че има някакъв проблем с мигранти. Просто сега е момента да се тугне малко пушек. Понеже текат преговори за правителство. Пеевски и Борисов, които държат и прокуратурата и всичко са къде къде по голям проблем, но никой не протестира против тях. Ще активират Копейкин и Рундьо сега, за да ни кажат колко неотложен е проблема с мигрантите...
159
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз гледам да съм гладко избръснат за работа, тия талибани ходят като талибани. Няма да се разберем така.
158
3
 
37
 
! Отговори
до 159 преди 2 месеца
Бръснарници друг път. Никога не съм виждал клиенти, а живея наблизо. Как се издържат и плащат наеми? Замисли се с какво се занимават всичкото араби в Европа.
157
1
 
11
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Пред МВР.Да те от там създават законите и управляват България,а не от сграда с 240 инвалиди +избрано от тях правителство.Ама умниците пред МВР,инак виж продажниците паднали..
156
3
 
40
 
! Отговори
Хюго Бос до 154 преди 2 месеца
Надявам се, че не си толкова наивен да вярваш, че тези бръснарници по Симеон са чисти бръснарници, а не центровете на каналджиите и места за въртене на дрога.
155
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе , кви са тия салони - бръснарници и някакви маймуни си подстригват брадите. И са се появили навсякъде. Значи имат клиенти, ама дали са българи.
154
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Възраждане, като предупреждаваше, нямаше кой да чуе... сега се сетихте
153
6
 
27
 
! Отговори
Хюго Бос do 152 преди 2 месеца
Това че не си видял, не значи че няма. То и дрога може да не си виждал, но това не значи, че не съществува. Посочи една европейска страна където да няма араби и да няма проблеми и терор? Или си мислиш, че у нас са различни, по-миролюбиви?
152
1
 
37
 
! Отговори
пуууу преди 2 месеца
Австрииците ни се подиграват . Изсипаха си смрадливия *** в България .